Saanut 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

I ordered a medium-sized shirt from Valeno (LUCERANO) on April 11. It didn’t arrive until May 29 — almost seven weeks later. And when it finally did? The label on the shirt said Extr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kwalitatieve broeken & hoodies! Recent een bestelling gedaan. Ontvangen en zien er goed uit! Kan zeker zeggen dat ik er ontzettend blij mee ben! Bedankt!

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Bij Valeno draait het allemaal om het uiten van visies door middel van kleding, waarbij we de grenzen van creativiteit en kunst opzoeken. Elke ervaring en elk verhaal vormen onze identiteit. We dagen onszelf uit door voortdurend op zoek te gaan naar materialen, vormen, kleuren en stijlen die ons verhaal verrijken. De juiste weg leidt tot vooruitgang. Altijd een stap vooruit, zonder ons startpunt te vergeten. Sinds ons bestaan gaat het erom verder te gaan en de juiste mindset op te bouwen. De aanmoediging van de mensen die onze kleding dragen en zich identificeren met ons verhaal, is de drijvende kracht die ons voortstuwt. Valeno is niet zomaar een merk - het gaat erom de beste versie van jezelf te worden.

3,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Misleading Sizing, Delayed Shipping, and No Real Accountability

I ordered a medium-sized shirt from Valeno (LUCERANO) on April 11. It didn’t arrive until May 29 — almost seven weeks later. And when it finally did? The label on the shirt said Extra Large!!

My first email to their customer service was just to ask where my order was. Their response? Once it leaves their facility, they’re no longer responsible. That’s already a red flag.

After I received the shirt and saw it was labeled XL, I reached out again. That’s when they sent me a completely confusing size conversion chart that claimed:

Ordered Medium → Label Shows XL
Ordered Small → Label Shows L
Ordered X-Small → Label Shows M
Ordered Large → Label Shows 2XL
…and so on.

Apparently, this is how they label their shirts — but at no point during the purchase was this made clear. No size warning, no conversion chart at checkout, nothing. How is anyone supposed to know they’re expected to order a different size than what they actually wear?

The shirt did not fit. I asked for return instructions and a refund. Their response? I would have to pay for return shipping from the U.S. to Australia—even though the sizing issue was entirely on their end.

I eventually told them I’d keep the shirt and share my experience publicly. Their reply was polite but made it clear they wouldn’t be taking further responsibility.

So here it is: I cannot recommend this company. The sizing is misleading, the shipping takes forever, and customer service—while professional—offers no real solutions. Buyers, beware.

29. toukokuuta 2025

Oplichterij

Er staat dat de bezorging binnen i a 2 werkdagen plaats gaat vinden. Vervolgens duurt het 3 weken. Het overhemd wat ik had gekocht leek wel van karton. Dus ik wilde hem retouren. Dat moet je eerst per mail aanvragen met foto's van het product en de verpakking. Vervolgens krijg je een retouradres in China en dit moet met track and tracé. Dit kost 31,50 terwijl het pakket een paar euro duurder is. War een oplichterij.

25. marraskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Slechte info over bezorgproces

Je weet dat je product uit China moet komen en dus dat het even kan duren. Prima. Op de site staat bij Verzendbeleid: 1-2 dagen voor verwerken en 4-6 werkdagen voor bezorging. Vervolgens komt er een stroom aan mailtjes met updates die eigenlijk niets zeggen. Verschillende Track&trace codes die niet werken of op een vage Chinese site komen die niet echt iets zegt over levertijd. Op mijn mail over het feit dat die niet werkt geen inhoudelijke reactie. Intussen weer mails dat het 'binnenkort' wordt bezorgd, maar zonder datum wanneer. En daar staat ineens 10 tot 14 werkdagen als termijn. Stuur alsjeblieft gewoon één mail met een werkende code, daar heb ik veel meer aan.

18. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Heb een T-shirt + Hoodie besteld een…

Heb een T-shirt + Hoodie besteld een paar maanden geleden en moet zeggen dat de kwaliteit zeer goed is. Dagelijks gebruik op werk en nog geen enkel scheurtje te zien. De print is van hoge kwaliteit en brokkelt niet af na een paar keer wassen. Wacht op nieuwe designs om meer te bestellen ! De levering was 3 dagen.

5. joulukuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin