House of Salt Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Dejlig rolig oplevelse, betjening og hjælp var i top og vi følte os i trygge hænder under hele besøget. Flot fokus på detaljer og velvære for den enkelte. Skøn søndag - tak for det 🙏🏻

Fik infrarød sauna, salt terapi og hydromassage. Det hele var en førstegangsoplevelse. Selve oplevelsen af de forskellige behandlinger var som sådan gode nok. Rammerne for House of Salt det kneb l... Näytä lisää

De har det sødeste og mest hjælpsomme personale, har være der mere end 20 gange efterhånden har bl.a fået IR sauna og det er så afslappende og flere gange efterfulgt af Vand Massage, så er man som ny... Näytä lisää

Gemt i underetagen ligger denne perle. De receptionen blev vi mødt af den sødeste Luna som på engelsk guidede os igennem alt hvad vi skulle og tog sig tid til at være sød og imødekommende fra start ti... Näytä lisää

1. Kylpylä- ja kuntokeskus
  2. ja myös
  3. Hieroja
  4. Kunnallinen terveyskeskus
  5. Sauna

House of Salt er et nyt wellness center i hjertet af københavn, som udfører Salt terapi for både børn og voksne. Nu kan du prøve den videnskabelig behadling os og nyd de 45 min ren ro i saltrum med afslappende musik og reneste farmaceutisk salt bliver blæst ind i rummet. En naturlig og rolig måde at komme dine gener til livs på. Vi har 2 Infrarød saunaer som hjælper mod smerter, effektiv detox af affaldsstoffer, få en pænere hud og meget mere. Vores to maskuline massører er begge uddannet og dygtige massører, den ene i Argentina og den anden i Polen. Har I nogen spørgsmål er I velkomme til at ringe til os.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

75 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

A diamond in the rough

The best working personnel.. the best ambiance…the best private sauna time in Copenhagen.
I am so thankful for your place and what it has done for me on my healing journey. 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

26. joulukuuta 2024

Kære Energi

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos os. Det varmer vores hjerter at vide, at vores personale og den stemning, vi skaber, har haft en betydelig indflydelse på din helbredende rejse.

Vi er stolte af at kunne tilbyde en privat saunatid i København, og det betyder meget for os, at du føler dig taknemmelig for vores sted. Vi ser frem til at fortsætte med at støtte dig på din rejse mod velvære.

Vi glæder os til at se dig igen snart!

Venlig hilsen,
Miliana

Det var en oplevelse vi gerne vil gentage

Det var en oplevelse vi gerne vil gentage. Dejligt at svede igennem i den infrarøde sauna (husk vand!) og så var det specielt skønt at sidde og trække vejret dybt i salt rummet. En god oplevelse som gjorde at min hoste gik hurtigt væk!! Der manglede lidt instrukser om forløbet følte jeg og det er ikke helt optimalt med omklædning. Ellers virkelig behagelig personale og vi købte også lidt lækkert fra hylden. Kan anbefales at prøve.

14. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä House of Salt

Tusinde tusinde tak 🙌 det betyder meget for os at I var glade. Beklager at I ønskede bedre og måske større omklædning, dog er der ikke meget plads at gøre med - vi har prøvet at tænke det hele igennem. Det kan være trængt når der er mange mennesker og det kan være måske i jeres tilfælde.
Men vi er glade for det vigtigste, at hosten gik væk efter salt terapien. 🙏🏼
Vi håber I kommer igen
De bedste hilsner
Miliana Østergaard

Skøn oplevelse at besøge House of Salt

Skøn oplevelse at besøge House of Salt. Værtinden var sød og imødekommende.
Vi var 3 generationer sammen til en hyggelig formiddag, hvor vi først var i infrarød sauna og bagefter et besøg i salt terapi.

27. joulukuuta 2024

HBOT

God service. Medarbejdere der er imødekommende og hjælpsomme.
Er utrolig glad for deres HBOT, som virkelig har hjulpet mig og mit helbred!

12. joulukuuta 2024

Prøv det!

God stemning, ro og afslapning, og skøn sauna og salt oplevelse. Jeg anbefaler det til alle jeg kender! 😀

4. joulukuuta 2024

Super god oplevelse idag med infra rød…

Super god oplevelse idag med infra rød sauna før første gang!!
Total skønt med et eget lille værelse med egen sauna og på trods det var lidt for varmt for jeg skruede på for hot 😄, var det en super god oplevelse for afspænding af ryg og stive muskler, og dyb rens.
Kommer gå igen snart!!

16. marraskuuta 2024

Jeg ville have givet 4 stjerner men…

Jeg ville have givet 4 stjerner men ender med 2 da jeg følte at den dansktalende receptionist talte ned , skældte ud og var ubehøvlet da jeg ringede for at høre hvordan det præcis foregik og hvad tøj man skulle have på. Der blev direkte sagt så har du tydelig vis ikke læst mailen ordentligt ( der stod ikke andet end en bekræftelse på min booking )
Den engelsk talende receptionist der tog imod os var til gengæld sød og informativ omkring salt terapien inden vi gik ind. Hun gav også kåber på huset regning i anledning af min kærestes fødselsdag da det var hans gave. Det er for mig en god service.

19. lokakuuta 2024

Kære Christina

Tak for din anmeldelse, og jeg beklager dybt, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det lyder til, at der har været en misforståelse angående de oplysninger, vi har sendt ud om beklædning, og jeg vil meget gerne finde ud af, om du har modtaget den relevante mail. Vi har gjort vores bedste for at informere vores kunder om dette, og det er vigtigt for mig, at alle får den nødvendige information.

Jeg kan tydeligt huske, at jeg har informeret om beklædningen også via telefonen, og jeg er virkelig ked af, hvis det virkede som om, jeg skældte ud. Det var ikke min hensigt, da jeg sætter stor pris på alle vores kunder og ønsker at give den bedste service.

Det glæder mig at høre, at den engelsktalende receptionist gjorde et positivt indtryk på dig, og at du fik en god oplevelse med saltterapien.

Tak for din feedback, som hjælper os med at forbedre vores kommunikation. Jeg håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen i fremtiden.
Vh Miliana
House of Salt

Imødekommenhed

Som altid en utrolig dejlig oplevelse, hvor jeg føler mig velkommen og møder smil og venlighed

3. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä House of Salt

Mange tak Birgit, vi gør vores bedste