House of Living Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,4

Efter tlf samtale i marts med Nicklaes Møller fra House og Living,, sendte jeg min ritello støvsuger til reparation på deres værksted i Juelsminde. Nu tre måneder efter har jeg stadig ikke fået min s... Näytä lisää

Jeg har nu siden 12/05-2026 forsøgt at bestille nogle reservedele/udstyr til min Ritello. Jeg har først forsøgt ikke mindre end 3 forskellige mailadresser, derefter har jeg nu kimet kundeservice ned h... Näytä lisää

Har siden marts prøvet at få fat i House of Living da min støvsuger ikke tænder. Har bestilt besøg - ringet - skrevet mail. Er efterhånden på fornavn med dem der sidder og tager telefonen for dem. H... Näytä lisää

Så køber man en så dyr ritello maskine, og ved da godt at den har måske nogle år på bagen, men en sådan dyr maskine burde kunne holde i mere end kun 5 år. Selv vand beholderen er utæt hel... Näytä lisää

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

House of Living ApS er den danske importør af Ritello. Ledelsen har tilsammen mere end, 15 års erfaring indenfor rengørings-systemer.

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Behagelig sælger

Behagelig sælger.
Vi havde idag besøg af en rar og høflig sælger.
Han havde virkelig styr på det.
Fantastiske produkter der både giver dig et renere hjem samt spare dig meget tid med rengøring da alt er samlet i en maskine.
Alt i alt høflig sælger og fine produkter.

12. lokakuuta 2019

En multimaskine i alt sin prakt.

Vi har idag haft besøg af Allan for anden gang.

Han fremviste ritello’en på fineste vis.
Det er en maskine der har alt i en, i et super flot design.
Man bliver blæst helt bagover at den kan så mange ting og at den gør det så meget bedre.
Vi har nu haft den i 14 dage og det har gjort det så meget nemmer og gøre rent☺️🙏. Den er let at håndtere og det rengøring meget sjover. Vh Louise og dinna.

7. lokakuuta 2019

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service, da min fantastiske Ritello-maskine trængte til udskiftning af reservedele.
Ingen dikkedarer - bare kom med maskinen, og vi ordner den. Og det gik som lovet.
Afleverede maskinen om tirsdagen. Onsdag ringede de om at den var klar, og ville blive sendt retur. Dagen efter blev den leveret til døren.
Den kører som en drøm igen 😊
Mange tak for venlig og hurtig service, også midt i sommerferieperioden.

31. heinäkuuta 2019

Ritello

Det var meget hyggeligt, da vi havde besøg af Lars hvor han på en meget professionel måde præsenterede Ritello-maskinen, som udover at være en støvsuger også er en luftrenser/frisker. Han tog sig god tid til at forklare om maskinen og dens mange muligheder. Maskinen er et flot design, robust, nem at betjene, ergonomisk korrekt, ingen poser, og så får man virkelig et rent og frisk hjem. Udstyret som følger med er 100% gennemført.
Den er så god, så selv en mand vil synes det er sjovt, at gøre rent.😜
Den er bestemt alle pengene værd, vi anbefaler den varmt

29. kesäkuuta 2019

Ritello

vi har været så heldige at have haft besøg af lars og han kan bare sit kram.
Angående multimaskinen er vi meget overrasket over hvad den kan i forhold til vores gammel sugsuger som blev smidt ud efter første besøg og ikke nok med at den kan støvsuge er det osse en luftrenser
vi vil bare sige at den er alle pengene værd

26. kesäkuuta 2019

super spændende og lærerig fremvisning

Havde Lars på besøg som fremviste rengøringsmaskinen, hvilket var virkelig spændende og lærerig. Er blevet meget klogere på indeklimaet i vores hjem.
Lars er virkelig en professionel sælger som ved alt om produktet og som ikke presser på for at få et salg igennem men maskinen sælger sig selv. Virkelig effektiv maskine som er uundværlig for et rent hjem. Tak for besøget.

2. huhtikuuta 2019

FANTASTISK!

Kan kun sige... FANTASTISK! Armen! Jeg havde besøg af Mark, han havde 100% styr på tingene og viste alt! Alt jeg spurgte om fik jeg svar på. Jeg blev helt overrasket over det hele, jeg troede jeg havde et rent hjem, men efter Mark viste mig alle de ting maskinen kan, og forskel på en almindelig støvsuger også denne, ja så var jeg ikke i tvivl! Jeg skulle eje den! Jeg har kun ros om maskinen og Mark! Anbefaler jer helt klart 👌🏼 Jeg er så imponeret! Jeg vil helt sikkert anbefale man for en fremvisning.👌🏼☝🏼

12. helmikuuta 2019

Besøg af en super høflig og sagkyndige…

Besøg af en super høflig og sagkyndige sælger og med god tid til at forklare op et upersonligt godt produkt dyrt men prisen hænger sammen med en alsidig maskine og super og gratis service og support og MX 1000 watt skal den bruge for at være chokerende effektiv og vi var ikke klar over hvor beskidt vores hjem var, blok et besøg i vil ikke fortryde.

22. kesäkuuta 2018

1300 kr

1300 kr. For deres lille luftrenser og så kan den ikke engang tåle opvaskemaskine. 350 kr. For en ny mega tynd plastik beholder som jeg tror på max koster 5 kr. I indkøb. For vilde priser efter min mening.

21. kesäkuuta 2018