Grandioser Kundenservice, sehr kulant. Habe gebraucht eine Teekanne Cole gekauft bei der nach wenigen Tagen der Griff abgefallen ist. Ich habe direkt eine neue Kanne kostenlos bekommen. Wow! Danke!
Kender firmaet rigtigt godt og har været deres messebygger i en del år
Jeg bestilte før Black week og skrev så og spurgte dem om de satte varer ned så jeg skulle vente med at bestille. De svarede hurtigt, at det vidste de ikke endnu men hvis varerne blev sat ned, skulle... Näytä lisää
House Doctor is a Danish, family-owned design company which helps you create a home with room for living. We combine the right materials, patterns and textures which come together in a stylish and balanced design. The ability to mix rather than match is the strength of House Doctor. Whether an item has a hint of something minimalist, retro or industrial, it can be combined with the rest of our collection. And it will blend perfectly into your home décor. Rather than using striking colours or simply following the latest trends, we give each design subtle yet intriguing detailing that surprises and delights.
Industrivej 29, 7430, Ikast, Tanska
- hello@housedoctor.com
- housedoctor.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Dejligt bekendtskab
Kender firmaet rigtigt godt og har været deres messebygger i en del år
Grandioser Kundenservice
Dårlig hjemmeside
Bestilte to ting, men fik kun den ene ting. Troede i første omgang det var en forglemmelse. Den anden ting var udsolgt, hvilket betød at jeg var nødt til at bestille et andet sted og måtte betale 2 x fragt. Tidligere var det noget andet hvor det stod "kommer snart" men det betød åbenbart at det var udgået.
Verstehe ich nicht 😊
gode produkter
Super god oplevelse med den bedste…
Super god oplevelse med den bedste service. Kan kun anbefales🤗
Hurtig levering
The Lamps are verey nice
The Lamps are verey nice. The Lightings should have been within or been offered, too,
Jeg får pludselig en mail om
Jeg får pludselig en mail om, at min ordre er annulleret, uden grundlag om hvorfor. Har prøvet, at skrive en mail til dem men de svarer ikke.
TOP KARAKTÉR - Lækre produkter
Fantastisk produkter og giver en lækker vibe i rummet
Fantastiske smukke
Fantastiske smukke, solide små vitrineskabe fik jeg lyn hurtigt tilsendt. Kan varmt anbefale at handle her. Jeg er 100% tilfreds med hele oplevelsen og nyder mine små “udstillingsskabe” meget.
Krukke med fejl …
Jeg fik leveret en krukke som jeg skal bruge til et bryllup.
Den var fuld af fejl og jeg skrev og sendte billeder af fejlene. Men de er ikke vendt tilbage med et svar og det er jeg meget utilfreds med.
Alt som det skal være 🙏 bestilling gik…
Alt som det skal være 🙏 bestilling gik nemt og hurtig levering🎄
Super tilfreds😃Levering til tiden👍🏻&…
Super tilfreds😃Levering til tiden👍🏻& alt perfekt.
Købte lagner & sengekappe til skarp tilbudspris af flere omgange👏🏻
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️I deres retning😊
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside, let bestillingsprocedure og præcis levering.
Køb aldrig stellet Rustic. Det “mugner”
Jeg har købt stellet Rustic over flere år og har en stor samling.
Med tiden begynder stellet at lugte jordslået, danne “mughinde” på trods af jeg aldrig sætter det på plads før det er helt koldt og tørt.
Housedoctor oplyser blot det er en risiko ved det stel og at det har en ujævn glaserering som gør det kan lugte jordslået! Er i chok over deres håndtering af det! Så for mange mange penge stel ubrugbart! Så dårlig kundeservice fra en ellers stor fan af housedoctor (indtil man mødte deres kundeservice).
Trevlig kundsupport.Snabbt agerande.