Fedt koncertsted og altid god stemning. Når jeg går til koncerter på Cecil, Amager Bio og andre steder, gør jeg det for at ha' det sjovt og dyrke det fællesskab der ligger i, at man er sammen om en... Näytä lisää
Jeg sidder her med min kæreste, og skal se The Raveonettes 30-11-2024 Jeg går i baren og ønsker et glas alkoholfri Rosevin til min kæreste. Tjeneren har svært ved at finde frem til hvad det er,... Näytä lisää
Dejligt med et sted hvor man kan stå i baren og nyde en kold øl i fred uden at skulle blive påduttet personalets politiske statements 👍
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Spillested og bar i indre København, et stenkast fra Gråbrødre Torv. Oplev koncerter med danske og udenlandske artister, foredrag, comedy, podcasts mm. i eksklusive art deco-rammer. Baren er åben hver dag fra kl. 16.
Tanska
- hotelcecil.dk
Absolut horribelt oplevelse
Absolut horribel oplevelse. De smider dit tøj væk, og svarer ikke på en eneste henvendelse bagefter. Jeg indleverede min hoodie i garderoben ifbm. koncert for Tomas Høffding, og når jeg kommer for at hente den har de forlagt/givet den væk/taget den. Jeg får den ikke. Det var tæt på frysepunktet udenfor og jeg måtte gå hjem uden mit overtøj. Jeg har skrevet til deres lostandfound, deres infomail, deres facebook side. Ikke skyggen af et svar har jeg fået på nogen som helst henvendelse. Verdens dårligste kundeservice og oplevelse.
Bare et fedt sted...
Bare et fedt sted med gode koncerter
Truspilot burde være bedre til at luge ud i falske anmeldelser...
Dårlig oplevelse i baren
Jeg sidder her med min kæreste, og skal se The Raveonettes 30-11-2024
Jeg går i baren og ønsker et glas alkoholfri Rosevin til min kæreste.
Tjeneren har svært ved at finde frem til hvad det er, og servere noget der minder om rose for os. To minutter senere, efter at have konstateret, at vinen smager mærkeligt, gæret og gammel, henvender jeg mig til samme tjener. Han er i sin væremåde utrolig flabet over for mig, og fortæller mig den skal smage gæret. Da jeg siger den smager gammelt, siger han ordret “hvad ville du selv gøre ved det”.
Det ender med, at jeg må efterlade den sure vin i baren, og ikke kan få byttet den til noget andet.
Det er ikke lige den beste oplevelse vi tager med os hjem - desværre.
Hotel Cecil har altid været et dejligt…
Hotel Cecil har altid været et dejligt og trygt sted, med en virkelig fed stemning.
Der er altid god musik, og kort kø til både baren og toiletter.
Elsker Hotel Cecil ❤️
Fedt til koncert, dårligt til demonstration
Fedt koncertsted og altid god stemning.
Når jeg går til koncerter på Cecil, Amager Bio og andre steder, gør jeg det for at ha' det sjovt og dyrke det fællesskab der ligger i, at man er sammen om en musikalsk oplevelse. Ønsker jeg at protestere over noget jeg finder uretfærdigt i verden, går jeg til en demonstration.
Jeg kan anbefale, at skille de to ting ad.
Elendigt sted med elendig service!!
Dejligt sted
Dejligt sted. God stemning, god lyd. Dejligt med separat bar
Super lyd til koncerter
Super lyd til koncerter. Hyggeligt. Gode øl i rigtige glas. Plads til alle.
Dejligt med et sted hvor man kan stå i…
Dejligt sted
Dejligt sted, hvor man kan komme uden at skulle forholde sig til politiske budskaber. Stå fast, det er kun få højtråbende procent der er uenig.
Skønt spillested.
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Jeg har været der flere gange.
Fantastisk hotel
Fantastisk hotel, bedste service, rare personale.
Det skønneste sted at være til koncert
Det skønneste sted at være til koncert. Intimt og hyggeligt. Søde mennesker og nemt at komme i baren undervejs.
ubehøvlet personale
Jeg havde bemærket rotter på mit værelse, jeg ringede receptionen op som sendt en mand som ikke troede på mig, og efter en længere tovtrækkeri fik jeg et andet værelse. Jeg kan ikke anbefale hotellet. Meget ubehøvlet personale.
Et fantastisk sted
Et fantastisk sted. Dejligt at kunne overnatte et sted, hvor der er ro og trykhed.
Tak Cecil
Tak fordi i hjælper med at gæster ikke løber ind i medarbejdere med obskure politiske statements.
Uforglemmeligt og fantastisk og kan kun…
Uforglemmeligt og fantastisk og kan kun anbefales herfra
Fantastisk sted
Fantastisk sted, skøn service, eminent spillested. Og er sted, der kærer sig om sine medarbejderes tryghed, og ikke mindst sikrer, at alle føler sig velkomne, uanset baggrund eller overbevisning. Et godt eksempel for alle andre.