Har boet 4 nætter på Hotel Ærø i Svendborg. Værelset lå i bygningen overfor selve hotellet. Det betød dog ikke noget. Pænt og stort værelse, dog lidt ældre. Men rent. Morgenmaden var fin med mang... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi havde betalt ekstra for et superior værelse med udsigt. Udsigten var til en p plads, hvor biler mm venter på at komme med færgen. Måske naivt, men vi tænkte at udsigt ville være hav udsigt da h... Näytä lisää
Vi har haft 2 overnatninger i Svendborg og besøger gerne Hotel Ærø igen. God plads på værelset, Lækker morgenmadsbuffet, ligger dejligt central for både spisesteder og gågade med shopping og levende... Näytä lisää
Besynderligt todelt værelse med en "entré" udstyret med to slidte, gamle stole laaangt væk fra tv Rummet kunne sagtens gøres hyggeligt med et lille sofa hjørne tæt på tv. Soveværelsesdelen var smal... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Billedere svare ikke til hjemmesiden. værelse/lejlighed vi fik var…
Første værelse/lejlighed vi fik var under al kritik. Den lå på den anden side af Brogade. Vi åbnede døren, fik lugten af gammel kælder, på badeværelset lugtede der så meget af kloak. Vi fik et andet værelse, her var tapet ved at falde ned, samt der var huller i tapet. Værelset var godt og grundigt slidt. Billeder på hjemmesiden svare ikke overens med det man får. Prisen svare ikke til Værelserne.
Morgenmaden var lækker, der kan ikke sættes finger på det.
Vi kommer igen!!!!
Min mand og jeg er lige kommet hjem fra 2 nætter på Hotel Ærø i Svendborg. Det var en utroligt positiv oplevelse. Medarbejderne var søde og hyggelige, maden var i top, både aftensmad og morgenmaden. Værelset var hyggeligt, rent og pænt, charmerende og rummeligt. Beliggenheden kan ikke være bedre. Så - tak til Hotel Ærø og personalet.
Bestilte bord til stegt flæsk og…
Bestilte bord til stegt flæsk og persillesovs. Spis hvad kan til 188kr.
Første fad stegt flæsk var som det skulle være, næste fad var opvarmet i på en måde så det var helt blødt. Tjeneren ville komme med noget efter ca 12 minutters ventetid var de klar, men ikke som de første. Persillesovsen var et eller andet mælke blandet med noget mel måske, tilsat grofthakkede persille. Kan ikke forstå, at kokken ikke smager på det, inden det bliver serveret. Som plaster på såret, kunne vi få en kop kaffe. Vi takkede nej og gik. Ikke mere stegt flæsk der.
En af mine tilbagevendende…
En af mine tilbagevendende sommerglæder, når jeg besøger Svendborg, er besøget på Hotel Ærø for at nyde deres fynske æggekage, som jeg i årevis med familien har bestilt og nydt.
Men besøget forleden var trist og alt andet end en positiv oplevelse. Vi var 4 voksne og 2 mindre børn. Vi blev mødt af en tjener og efter lidt forvirring tjenerne indbyrdes, endte vi på den overdækkede terrasse, hvilket var dejligt. Vi vidste vi ville have æggekage, så efter vi havde fået vores drikkevarer, bestilte vi maden. En pande med en æggekage kom efter lidt forventet ventetid. Men panden var lille, så vi forventede at den var en af to til bordet. Men tjeneren stillede panden med en lettere brændt æggekage og gik. Ham så vi ikke skyggen af mere den aften. Ingen spørgsmål om maden var ok, ingen spørgsmål om yderligere drikkevarer, eller dessert, intet. Ihukommet tidligere forrygende og mættende besøg opsøgte vi en tjener og spurgte til opfyldning - som vi tidligere har oplevet, men aldrig benyttet, fordi der var rigeligt i første omgang - men denne gang var vi ikke mætte. Der blev vi fortalt at man tog hensyn til madspild og at der derfor ikke blev serveret yderligere.
Da regningen kom betalte vi for 6 portioner æggekage, trods de to børn på 5 og 8 år nærmest intet spiste. Og udover vores ene øl til hver af de voksne og sodavand til børnene, lød en kande postevand til bordet på 90 kroner (6x15 kr).
Efter at have sust lidt rundt og ledt efter en tjener, blev regningen på godt 1.400 betalt.
Vi gik meget skuffede og sultne fra Hotel Ærø. Vi besluttede ret hurtigt at støtte deres kamp mod madspild, vi skal ikke yderligere afstedkomme at hotellets mad bliver brugt endsige spist. Næste gang vil vi finde et andet sted i byen med en ikke brændt æggekage, en betjening der er tilstede og hvor vi går fra bordet med mættede maver. De to stjerner kommer udelukkende for den helt suveræne og dejlige beliggenhed.
Slidt hotel
Besynderligt todelt værelse med en "entré" udstyret med to slidte, gamle stole laaangt væk fra tv Rummet kunne sagtens gøres hyggeligt med et lille sofa hjørne tæt på tv. Soveværelsesdelen var smal og mørk.
Hotel der sikkert var moderne på Elvira Madigans tid!
Morgenmaden var dog rimelig god, ligeledes beliggenheden tæt på havn og Delle
Vi har lige været på ophold fra fredag…
Vi har lige været på ophold fra fredag til søndag.Vi er godt nok skuffede over dette ophold
Fredag får vi rødbede tatar til forret det var jo ikke veganer ophold vi bad om noget andet vi fik det men ikke uden sværdslag.
Lørdag var der grisefest det kaldte de det men da vi skulle spise kl 19 var kødet kold vi bad om noget nyt 3 gange alle 3 gange var det kold.
Så står der at der er et danseband lørdag aften det bestod af 1 mand på orgel det er ikke et danseband så hvis vi skal derover igen bliver det på hverdage der er det meget bedre håber de tager det til efterretning med hvad de skriver i deres annonce vi føler os ihvertfald snydt
Jeg giver Hotel Ærø Svendborg fuld hus
Jeg giver Hotel Ærø Svendborg fuld hus. For jeg fejer min 50 år fødselsdag med min familie her og det var supper godt og dejlig og venlig betjening man fik og en fantastiks morgenbuffet så den kan jeg til en hver tid anbefale.. Jeg bor der gerne igen
Fantastisk dejlige oplevelse har været…
Fantastisk dejlige oplevelse har været der 3 gange og vil komme mindst en gang om året Vi glæder os til at komme der hver gang 🇩🇰🍺☕️🎂💥
Specielt 😅
Hyggeligt hotel, super service i restauranten!!! Maden ok. Dejlig morgenmad!
Men kunne godt have været foruden selvmords artiklen og billederne af de personer der afgik ved døden, samt specielle billeder af kors på vores værelse..
Man er sku lidt op på mærkerne efter at have læst omkring den episode 😅
Ophold
Vi har på et ophold sammen med et hold venner, vi fik værelser ved siden af hinanden, de var rene og pæne, måske lidt slidt men vi skulle jo kun sove der.
Aftensmaden var fremragende, ligeledes morgenmaden det var det som skulle være.
Flinke og venligt personale i restauranten og receptionen
To af os var på cykel, her fik et aflåst rum hvor de kunne stå.
Brunch på restaurant Ærø
Vi har holdt min mors 80 års brunch fødselsdag på restaurant Ærø og vi var meget skuffede. Vi fik ikke det lokale vi var blevet lovet og brunch buffeten var virkelig ringe. Der blev serveret et fad med en kæmpe portion leverpostej, splattet ud, tyndt røræg, kedelig rundstykker og frugt, var meget lidt vandmelon med en håndfuld kirsebær strøget ud over. Jeg har spist brunch mange steder og har aldrig oplevet det så dårligt.
Betjeningen var god, men jeg synes det gav min mor en rigtig dårlig start på fødselsdagen, at der ikke var orden på tingene.
Personalet virker sure
Personalet virker sure, så man føler sig ikke velkommen. Værelset var rent, men meget nedslidt og på badeværelset var gulvet skævt så man soppede i vand. Morgenbuffeten var i top (bortset fra det uvenlige personale)
Dejlig aften menu
Dejlig aften menu. Der manglede intet.
Frisk personale.
Æggekage, moules-frites og lækker dessert med kaffe og Cognac.
Bookede et 4 personers værelse…
Bookede et 4 personers værelse (2voksne/2børn) men fik et 3 personers. Personalet uforstående og afvisende overfor prisnedslag. Buffet ok men trang plads. Fremstår slidt.
Min veninde og jeg var der og spise…
Min veninde og jeg var der og spise lørdag d 5 sep.
Vi fik et bord udenfor og der sad vi så og ventede længe på betjening.
Endelig fik vi bestilt noget mad men efter 1 time var det ikke kommet endnu. Jeg spurgte tjeneren og svaret var at der var sket en fejl så køkkenet ikke havde fået vores bestilling. Men den ville de lave hurtigt.
Efter 20 min kom tjeneren forbi med mad til 2 andre borde som kom meget senere end os.
På INTET tidspunkt havde tjeneren været nede ved os og forklaret ang vores mad.
Så nu var vores lunte lille og efter endnu 10 min rejste os og gik, desværre uden frokost.
Overholdelse af restriktioner vedr. Covid 19
Efter et ganske udmærket ophold på hotel Ærø, må jeg bare konstatere at der ikke er styr på deres håndtering af morgenbuffet i disse Corona tider.
Stort set alle gæsterne formået ikke, at holder den obligatoriske afstand på min. 1 meter, ca. 30 procent af de gæster som vi så i de to dage vi deltog i morgenbuffet, sprittede eller tog ikke de fremlagte en gangs handsker på. Endvidere var der alt for mange mennesker samlet på engang i det lokale hvor buffet stod - og her taler vi ikke om unge mennesker, men hvor største parten var voksende mennesker over 50 (sørgeligt)
Vi har alle et ansvar for at beskytte hinanden og os selv, men Hotellets ledelse bør i det her tilfælde være mere opmærksom på deres ansvar. Bl.a. ved at sikrere der ikke er flere mennesker i lokalet, således at den obligatoriske afstand kan overholdes samt at alle bruger sprit samt en gangs handsker som var lagt frem, men samtidig indrette buffet således den ikke opfordrer til at man klumper sig sammen i lokalet.
Efter min vurdering var lokalet ikke stort nok til så mange mennesker som hotellet havde boende de pågældende to dage hvor vi var til stede.
Der manglede simpelthen styring fra hotellets side til håndtering af morgen buffet, der burde havde været en ansat som sikret, at der ikke var flere i lokalet så afstanden kunne overholdes samt sikret alle sprittede eller tog de fremlagte en gangs handsker på.
Veltillavet dejlig mad
Spiste i restauranten. Veltillavet dejlig mad. Sød, hurtig og venlig betjening. Absolut anbefalelsesværdigt
Slidt gammelt hotel
Havde booket værelse til kollega. Ringede og spurgte om man kunne undslå sig morgenmads buffet i corona tiden her. Ikke noget problem, bare bed om det ved booking. Min kollega fik ikke tallerkenanret.
Et slidt gammelt hotel. Afløbet på badeværelse virkede ikke. Bad om st blive flyttet til andet værelse som heller ikke lykkedes alligevel. Billedemateriale lyver, og akt er mere slidt end det ser ud. Kan ikke anbefales.
Ryger Hotel!
Jeg ville gerne booke en overnatning på Hotel Ærø, men kunne se de ligeledes tilbød rygerværelser. En opringning til hotellet bekræftede, at man har to rygerværelse - på samme gang som superior værelserne. De kunne endvidere oplyse, at der udenfor var rygemulighed for gæsterne (og personlaet),
Jeg har intet imod rygere, men foretrækker overnatninger, hvor jeg ikke mærker til rygningen. Derfor blev Hotel Ærø fravalgt. Best Western, der ligger 5 minutters gang derfra blev valgt som alternativ. De har 132 IKKE-ryger værelser.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.