Een professionele HCB 30 l mixer bij Horecaonlinestore gekocht. Snelle levering heel blij mee maar helaas een mankement. Gelukkig door de perfecte service van dit bedrijf is het snel en goed opgelo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super snel geleverd zondag besteld dinsdag geleverd helaas pas op de dag van levering een berichtje gekregen van de leverancier dat ze komen bezorgen . dit zou de avond van te voren moeten zijn maa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goed bereikbare klantenservice en duidelijke communicatie. Artikel is super snel verzonden en alles is naar wens. Ze hebben voor mij extra moeite gedaan zodat ik het snel in huis zou hebben ik waardee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ons assortiment aan horeca-apparatuur proberen wij zodanig samen te stellen dat u, de klant, veel keuze heeft. Wij bieden diverse merken aan en in verschillende prijsklassen. Elk apparaat, of het nu een vleessnijmachine, een vaatwasser of een vrieskast is, is een professioneel apparaat dat geschikt is voor gebruik in de horeca.
Irislaan 9, 5595 EH, Leende, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Gelukkig door de perfecte service van dit bedrijf is het snel en goed opgelost en kunnen we weer door met onze werkzaamheden. Heel erg blij met deze top service !

Vastaus yritykseltä Horeca Online Store
Ik had een glazendeur koelkast gekocht met na enige tijd een defect. Het team van Horecaonlinestore.nl heeft dit op een zeer professionele en vriendelijke mannier opgelost. Alles werd netjes opgevolgd en geregeld. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Een tevreden klant.

Vastaus yritykseltä Horeca Online Store
Uitmuntende service! Prima levering. Professionele materialen!

Vastaus yritykseltä Horeca Online Store
De online store is overzichtelijk en geeft je de informatie die je zoekt. Het bestelproces is eenvoudig en je wordt goed meegenomen in de aflevering die helder was van begin tot eind.
Fijn zaken doen!

Vastaus yritykseltä Horeca Online Store
Zeer snelle service en factuur was direct inorde!!

Vastaus yritykseltä Horeca Online Store
Het is het enigste bedrijf dat dit soort machine verkoopt in mijn regio dat alleen vind ik een zeer goede zaak. Het is alleen jammer dat er zo een magere handleiding bijzit. Ik raad aan om er een betere handleiding voor te ontwerpen. Voor de rest doet het machine wat het belooft. Een goeie marineren op een korte tijd stevig gebouwd niet te zwaar. Vrij vlot geleverd

Vastaus yritykseltä Horeca Online Store
Warmhoudbakken vlot geleverd en alles goed ontvangen geen deukjes of beschadigingen aan het product en de bakken overlappen ook niet prima in orde dus

Vastaus yritykseltä Horeca Online Store
Snel en verder geen poespas. Zoals het hoort.
Het apparaat deed aan de volwachtingen en bij de eerste keer gebruik bleek dat de frieten sneller klaar waren dan wat we gewend zijn.

Vastaus yritykseltä Horeca Online Store
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.