Horeca Online Store Arvostelua 117

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Een professionele HCB 30 l mixer bij Horecaonlinestore gekocht. Snelle levering heel blij mee maar helaas een mankement. Gelukkig door de perfecte service van dit bedrijf is het snel en goed opgelo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super snel geleverd zondag besteld dinsdag geleverd helaas pas op de dag van levering een berichtje gekregen van de leverancier dat ze komen bezorgen . dit zou de avond van te voren moeten zijn maa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goed bereikbare klantenservice en duidelijke communicatie. Artikel is super snel verzonden en alles is naar wens. Ze hebben voor mij extra moeite gedaan zodat ik het snel in huis zou hebben ik waardee... Näytä lisää

1. Ravintolakalusteiden myymälä

Yrityksen kirjoittama

Ons assortiment aan horeca-apparatuur proberen wij zodanig samen te stellen dat u, de klant, veel keuze heeft. Wij bieden diverse merken aan en in verschillende prijsklassen. Elk apparaat, of het nu een vleessnijmachine, een vaatwasser of een vrieskast is, is een professioneel apparaat dat geschikt is voor gebruik in de horeca.

4,6

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Wat een top bedrijf! Service zoals je hoopt.

Gelukkig door de perfecte service van dit bedrijf is het snel en goed opgelost en kunnen we weer door met onze werkzaamheden. Heel erg blij met deze top service !

8. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Jeanine,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Onze excuses dat er in eerste instantie een mankement opgetreden is. We zijn erg blij dat we het naar wens voor je op hebben kunnen lossen, en dat je alsnog zo tevreden bent. We wensen je graag heel veel plezier van de menger!

Me vriendelijke groet, HorecaOnlineStore.nl

Top team

Ik had een glazendeur koelkast gekocht met na enige tijd een defect. Het team van Horecaonlinestore.nl heeft dit op een zeer professionele en vriendelijke mannier opgelost. Alles werd netjes opgevolgd en geregeld. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Een tevreden klant.

20. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Bart,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Allereerst onze excuses dat er überhaupt een defect aan de koeling opgetreden is. Wij zijn blij te horen dat we het naar wens voor je op hebben kunnen lossen, en vinden het leuk dat je ons aanraadt. We wensen je graag veel plezier van de koeling!

Beste George,

Dankjewel voor je fijne review. Goed om te horen dat je zo te spreken bent over de kwaliteit en de snelle levering. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Beste The Ribdealer,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn dat we je naar wens van dienst hebben kunnen zijn. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, snel en correct geleverd.

24. tammikuuta 2026

Beste B. Keijzer,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat de levering snel en correct was. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Uitmuntende service

Uitmuntende service! Prima levering. Professionele materialen!

15. tammikuuta 2026

Beste Frederiek,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, de levering en uiteraard over de producten zelf. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Goed goed goed

Beste bezorgen echte snel servıes

12. tammikuuta 2026

Beste Yunus,

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo te spreken bent over onze snelle service. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Mooi spul netjes geleverd

10. tammikuuta 2026

Beste Paul,

Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je te spreken bent over de spullen en de levering. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

volgens afspraak

7. tammikuuta 2026

Beste Heer veenstra,

Dankjewel voor je mooie review. Fijn dat alles naar wens volgens afspraak is gegaan. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Saanut 1/5 tähteä

De levering is helemaal beschadigd.

De levering is helemaal beschadigd.

29. joulukuuta 2025

Beste Lien,

allereerst onze excuses voor het ongemak van een beschadigde levering. Helaas kan er soms wat beschadigd raken tijdens het transport. We lossen het graag voor je op, en daarom heeft onze collega je eerder deze week al een mail toegestuurd met daarin een retourlabel. Met dit retourlabel kan je het beschadigde pakket kosteloos naar ons terugsturen. Als wij het product dan weer ontvangen hebben krijg je van ons de keuze of je een nieuw exemplaar wilt ontvangen of liever het volledige aankoopbedrag terug ontvangt. Hopelijk is het dan opgelost voor je. We horen graag middels een reactie op onze mail voor welke optie je graag wil gaan. Hopende je zo voldoende geïnformeerd te hebben. Zo niet ben je uiteraard bij om contact met ons op te nemen!

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.
Zeer tevreden met geleverde product.

31. joulukuuta 2025

Beste Halfwerk,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de snelle levering naar wens was en dat je zeer tevreden bent met het geleverde product. We wensen je er graag veel plezier van!

Beste Kloe,

Dankjewel voor je fijne beoordeling. Goed om te horen dat de snelle levering en de verpakking van de bestelling naar wens waren. We wensen je er graag veel plezier van!

Duidelijk

De online store is overzichtelijk en geeft je de informatie die je zoekt. Het bestelproces is eenvoudig en je wordt goed meegenomen in de aflevering die helder was van begin tot eind.
Fijn zaken doen!

23. joulukuuta 2025

Beste Esther,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Heel fijn om te horen dat je de website als overzichtelijk hebt ervaren en de rest van het bestelproces als helder. We wensen je veel plezier van je bestelling en staan in de toekomst graag weer voor je klaar!

snel verzonden

23. joulukuuta 2025

Beste Plattel,

Dank voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over de snelle zending. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle service en factuur was…

Zeer snelle service en factuur was direct inorde!!

16. joulukuuta 2025

Beste Charlotte,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn dat je zo te spreken bent over onze snelle service. We wensen je graag veel plezier van je aankoop!

Saanut 4/5 tähteä

Het is het enigste bedrijf dat dit…

Het is het enigste bedrijf dat dit soort machine verkoopt in mijn regio dat alleen vind ik een zeer goede zaak. Het is alleen jammer dat er zo een magere handleiding bijzit. Ik raad aan om er een betere handleiding voor te ontwerpen. Voor de rest doet het machine wat het belooft. Een goeie marineren op een korte tijd stevig gebouwd niet te zwaar. Vrij vlot geleverd

9. joulukuuta 2025

Beste John,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Allereerst heel fijn om te horen dat het product zelf zo goed bevalt. Daarnaast onze excuses voor de beknopte handleiding. Hier zijn we het inderdaad met je eens. We zijn inmiddels al een tijdje bezig met het werken aan onze handleidingen, maar staan helaas nog niet waar we zouden willen. Onze excuses daarvoor. Mocht je vragen hebben over het product ben je uiteraard wel altijd vrij om contact met ons op te nemen. Dan helpen onze collega's je verder waar dat met de manual niet lukt. In ieder geval veel plezier gewenst van het product!

Beste Kees,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat het product goed in de smaak valt, en dat de snelle levering er van ook naar wens is geweest. We wensen je er graag veel plezier van!

Warmhoudbakken

Warmhoudbakken vlot geleverd en alles goed ontvangen geen deukjes of beschadigingen aan het product en de bakken overlappen ook niet prima in orde dus

9. joulukuuta 2025

Beste J. de Vries,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het product goed in de smaak valt. We wensen je er graag veel plezier van!

heel goed bedankt

19. marraskuuta 2025

Beste Heer H. Shehata,

Dankjewel voor je mooie compliment. Fijn dat alles goed was. We wensen je graag veel plezier van je bestelling!

Saanut 5/5 tähteä

Snel en verder geen poespas

Snel en verder geen poespas. Zoals het hoort.
Het apparaat deed aan de volwachtingen en bij de eerste keer gebruik bleek dat de frieten sneller klaar waren dan wat we gewend zijn.

16. marraskuuta 2025

Beste Leike,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Goed dat de snelle levering en het apparaat zelf in de smaak vallen. Fijn ook dat de frieten lekker snel klaar zijn. We wensen jullie graag veel plezier van de friteuse!

Met vriendelijke groet, HorecaOnlineStore.nl

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin