Na een enorm fijn kennismakingsgesprek heb ik meteen al mijn eerste opdracht binnen gesleept! Kan het haast niet geloven! Met name door mijn jarenlange ervaring in de sales en (netwerk)marketing.... Näytä lisää
Vertrouwd en oprecht! Honourable Closers hun team is professioneel, begrijpt de markt en weet precies hoe ze samenwerkingen moeten aangaan op een eerlijke manier. Hun ethische benadering zorgt voor du... Näytä lisää
Zeer goed gesprek mogen hebben met Onur, hij zelf en het bedrijf hebben een oprechte, betrouwbare uitstraling. Het gesprek had veel waarde, er werd met mij meegedacht en een perfect aanbod gedaan... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Honourable Closers is een groeiend coachingsbedrijf voor High Ticket Closing, waar we mensen opleiden in de kunst van het verkopen van exclusieve en kostbare producten en diensten. Onze missie is om individuen te transformeren tot bekwame High Ticket Closers die uitblinken in het opbouwen van duurzame klantrelaties en het behalen van succesvolle verkoopresultaten door middel van eerlijke, ethische en transparante communicatie. Bij Honourable Closers geloven we dat de sleutel tot succes ligt in het ontwikkelen van een diepgaand begrip van de behoeften en wensen van onze klanten. Door middel van onze geavanceerde trainingsprogramma's leren onze cursisten niet alleen effectieve verkoopstrategieën, maar ook hoe ze waarde kunnen creëren en vertrouwen kunnen opbouwen bij hun potentiële klanten. Onze deskundige coaches begeleiden en ondersteunen onze cursisten gedurende het hele traject, waardoor ze de nodige vaardigheden en zelfvertrouwen ontwikkelen om te excelleren in de wereld van High Ticket Closing. Met onze bewezen methodologie en bewezen succesverhalen hebben we al talloze professionals geholpen om hun verkoopprestaties naar nieuwe hoogten te brengen.
Weurden 78-5, 7101NL, Winterswijk, Hollanti
- info@honourableclosers.com
- honourableclosers.com
Amazing Honourable Opportunity! !
Met name door mijn jarenlange ervaring in de sales en (netwerk)marketing.
Ik ben enorm enthousiast en heb er superveel zin in en het combineert ook heel goed met overige werkzaamheden en bezigheden en ook sluit het perfect aan bij mijn personality om in alle vrijheid te kunnen werken aan een glansrijke toekomst!
leuke spontaane gezellige man en goed…
leuke spontaane gezellige man en goed programma
Op de site staat alleen maar “coaching
Op de site staat alleen maar “coaching, open, eerlijk, transparant, duizenden tot tienduizenden euro’s investeringen”
Maar wat verkoop je dan dat mensen duizenden tot tienduizenden euro’s overmaken? Financiële producten? Wat verkoop je? En kun je precies vertellen wat je verkoopt? Ik bedoel: gewoon vertellen wat voor product? Zonder er omheen te draaien of geheimzinnig over te doen? Waarom betalen mensen zoveel geld? Wat verkoop je? Wat is het? Gewoon duidelijk zonder je cursus te kopen, wat verkoop je?
Alle review zijn heel erg vaag, iedereen is tevreden maar niemand zegt waarover, is het over geld? Het zijn allemaal ervaringen, praatjes, goede gesprekken en veel gebakken lucht. Wat is het concrete product? Wat verkoop je?

Vastaus yritykseltä Honourable Closers
Goede ervaring
Het was een goed gesprek, alles was duidelijk, en het was een goede ervaring.
Hi mijn gesprek met Onur
Hi mijn gesprek met Onur ging heel goed hij is transparant open en eerlijk hij geeft meteen vertrouwd gevoel
Dank je wel Onur
Persoonlijk.
Door de persoonlijke benadering van zowel Sky als Aron voelde het al snel vertrouwd aan. Het gesprek was open en eerlijk. Absoluut niet pusherig en juist op een coachende manier, om je aan te sporen zelf na te denken waarom je wel of niet iets zou gaan doen. Over het algemeen gewoon heel fijn.
De informatie is duidelijk en het zijn…
De informatie is duidelijk en het zijn geen geldrovers
Onur komt ervaren over en oprecht
Onur komt ervaren over en oprecht. Hij denkt met je mee en zorgt dat hij kijkt naar wat jij als persoon nodig hebt.
Eervol
Onur is een oprechte en natuurlijke coach. Geeft je de ruimte om te sparren en denkt mee om tot een oplossing te komen. Zijn naam doet hem eer aan als persoon🫡🤝💪🍀
Open eerlijk en transparant
Heel fijn, open en eerlijk gesprek gehad met Onur. Alles werd mij heel duidelijk uitgelegd en ik ben zo blij dat dit op mijn pad is gekomen! Ik raad zeker een ieder aan om eens met Onur in gesprek te gaan om te kijken of high ticket closer wat voor hem/haar is! Het is veel meer dan wat ik dacht. En wat het zeker niet is, is het zoveel mogelijk verkopen aan mensen. Het draait hier om verbinding.
Zeer goed gesprek mogen hebben met…
Het gesprek had veel waarde, er werd met mij meegedacht en een perfect aanbod gedaan die past bij mijn budget, potentie en ambitie!
Zeer dankbaar en enthousiast!
Excellente meeting
Excellent gesprek metbeen excellente gozer, legde erg duidelijk en voldoenend uit waar ik voor kwam
Hier moet je zijn!!
Enkele gesprekken met Onur en Aron gevoerd. Maken beide een zeer positieve en betrouwbare indruk op mij.
Als je op een prettige manier inkomsten wilt genereren en aan de slag wilt met High Ticket Closing moet je hier zijn. Van harte aanbevolen!
Een dikke aanrader!
Sinds midden november ben ik het fast track traject gejoind. Nu 2,5 maanden later kan ik gaan beginnen bij een opdrachtgever.
Wat voor mij erg waardevol is geweest is het contact met Aron en Onur. Ik hoef ze maar te appen en ik krijg antwoord op mijn vragen en super goede toepasbare tips om verder te komen in het traject en uiteindelijk opdrachtgevers te vinden.
Daarnaast brengen ze je ook in contact met potentiële opdrachtgevers en zijn ze super betrokken bij jouw reis!
Verder is het een super fijne en actieve community, fijne mensen waarmee je rollenspellen kan spelen of even kan sparren en duidelijke en fijne uitleg van de cursus inhoud.
Een dikke aanrader!
Ze bespreken alles heel goed hele…
Ze bespreken alles heel goed hele eerlijke mensen en alles is duidelijk
Beste Onur,
Beste Onur,
Ik wilde je graag bedanken voor het fijne en duidelijke gesprek dat we hadden. Het was een plezier om met je te praten, en je hebt me echt geholpen om het vertrouwen te krijgen in de community en wat het allemaal te bieden heeft. Dankzij jouw heldere uitleg voel ik me zeker over mijn beslissing om me aan te sluiten bij de community van Honourable Closers.
Ik kijk er naar uit om actief bij te dragen en deel uit te maken van zo’n inspirerende groep!
Nogmaals bedankt
Joey
Leuk en open gesprek
Leuk en open gesprek. Onur geeft duidelijk aan wat je kan verwachten. Open en eerlijk over de gang van zaken en word mee gedacht met je als persoon. Wat ik vaak miste in dit soort gesprekken. Bedankt voor het fijne gesprek Onur!
Aanrader!
Ik had maar één gesprek met Onur, maar dat was genoeg om te merken hoe scherp en slim hij is. Hij denkt goed met je mee, stelt de juiste vragen en gaf me inzichten waar ik meteen iets aan had. Echt een aanrader!
Ik heb alle potentie uit mezelf gehaald en meer
Onur en Aron hebben mee enorm geholpen met een fundament leggen voor deze nieuwe ontwikkeling voor mijn toekomst. We delen dezelfde visie en weten wat we aan elkaar hebben, ik raad je aan hier voor te gaan als je bereid bent het hef in eigen handen te nemen en jij alle potentie uit jezelf wil halen! Heel erg informatief en alles word duidelijk uitgelegd.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.