HonningKrukken Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,2

Jeg har igennem mange år, købt varer fra HonningKrukken. Der er altid hurtig levering, og god kvalitet på tingene. Jeg har kun oplevet problemer en enkelt gang, men der blev tingene løst super profess... Näytä lisää

Hvor skal jeg overhovedet begynde? Personalet består udelukkende af unge knægte, der render rundt og laver absolut intet andet end at snakke med deres venner. 80% af slikbeholderne er tomme det meste... Näytä lisää

Den eneste grund til at I får to stjerner er jeres super lade medarbejder i Horsens. Hun sidder bare på sin telefon og kigger nærmest ikke engang op når man går op til kassen. Hun havde vist mere ly... Näytä lisää

Honningkrukken 🐝🍯🍬. Hver gang jeg træder ind, bliver jeg mødt af den sødeste duft og en hyggelig stemning, der gør besøget helt særligt ✨. Udvalget er enormt alt fra klassiske favoritter til spænde... Näytä lisää

1. Karkkikauppa

🎉 Velkommen til din nye yndlings slikbutik! 🍬🍫 Hos os finder du et kæmpe udvalg af lækkerier – lige fra syrligt slik, blød lakrids og klassiske vingummier til håndplukket chokolade og spændende specialiteter fra hele verden. Uanset om du er til noget surt, sødt, stærkt eller sjovt, har vi noget for enhver smag – samlet ét sted! 📍 Besøg en af vores 4 butikker: • Esbjerg Storcenter – Gl. Vardevej 230 • Horsens Bytorv – Søndergade 14, 8700 Horsens • Kolding Storcenter – Skovvangen 42, 6000 Kolding • Esbjerg Centrum – Kongensgade 77, 6700 Esbjerg 🛍️ Kig forbi og lad dig friste – vi glæder os til at se dig!

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mega hyggelig butik og hjælpsomme…

Mega hyggelig butik og hjælpsomme medarbejder i Kolding.
Jeg er stor fan af slik, Honningkrukken sørger ihverfald for at jeg får mit slik med et kæmpe udvalg af forskelligheder waow! siger jeg bare.

20. syyskuuta 2023

Dejlig Butik!

Dejlig Butik!
Jeg er super tilfreds med både Servicen og slikket.
Jeg bestilte slik fra deres hjemmeside som er nem og brugervenligt, ovenikøbet for jeg en pose chips med, jeg ikke har bestilt, men som er en tilføjelse fra dem super sødt!.
Har samtidigt også besøgt dem i Kolding, der blev jeg mødt af en ung gut som var enormt hjælpsom!.
Det dejligt at der stadig findes gode slikbutikker.

25. syyskuuta 2023

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, manden bag kassen har mere travlt med at se på sin mobil.
Slikket - iser chokolade smager Virkelig gammelt.

22. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä HonningKrukken

Hej håber du ville give os en chance til vi er blevet bedre og vi har fået fredagstilbud 10,95 med mange glade kunder :)

Esbjerg umiddelbart dårligste service

Esbjerg umiddelbart dårligste service, dette bunder i at han stortset ikke er tilstede, idet han konstant har øjnene i sin telefon.

Kvaliteten på varerne matcher ikke priserne, idet man finder største delen af sortimentet hos supermarkendende, og her koster de 10 kr pr 100 g.

Deres udbringning er ligeledes ikke præg af kvalitet, idet varerne ikke bliver ordentligt pakket for luft, dermed bliver slikket med pulver på ødelagt.

2. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä HonningKrukken

Hej Jean, ked af din dårlig oplevelse vi er blevet bedre og håber du vil give os en chance til. Vi har også fået fredagstilbud 10,95 hver fredag med mange glade kunder :)

Jeg har i dag modtaget en pose bland…

Jeg har i dag modtaget en pose bland selv slik. Der var hurtig levering, og det må siges at være et held.
For i papkassen finder jeg en åben papirspose med slikket i, og hvor noget af slikket er begyndt at falde ud.
Der er intet gjort for at pakket slikket lufttæt ind, som ellers er standarden hos de andre slikforhandlere jeg før har handlet hos.
Det er tydeligt at se på slik som “søstjerner” der er dækket af salmiakpulver, at det har været udsat for ilt, for pulveret er væk.
Så er alt i alt skuffet over oplevelsen.

11. toukokuuta 2023

Super udvalg

Super udvalg, og lækkert slik 😋 Og så endda leveret ligetil døren. Fik også hurtigt svar fra kundeservice da jeg havde et spørgsmål. Helt sikkert jeg bestiller her her igen 👍

27. maaliskuuta 2023

Fantastisk service ⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk service ⭐⭐⭐⭐⭐
Bestilte et produkt som snart udgår.
Jeg blev ringet op af personalet som fortalte at han desværre ikke havde så mange stk. Af produktet som jeg ønskede.
Han ville prøve og kontakte hans leverandører for at få flere varer hjem.
Dog var det ikke muligt.
Men bare forsøget giver 5 stjerner i min bog ☺️
Vil bestemt gerne handle der igen.

6. heinäkuuta 2022

Anbefales