Shipping was a little vague, had to reach out to costumer support for my tracking information, but the products themselves are soooooo good! Never had more hydrated lips.
Yritys on vastannut
In eerste instantie helemaal fan van dit bedrijf. Vind de meeste geuren echt heel fijn en ziet er mega schattig uit. Wel vind ik de ene fijner smeren dan de andere. Helaas pasgeleden een wat minde... Näytä lisää
Super fijne lipbalsem. Geen droge lippen meer. Leuke en fijne potjes. Goede en vriendelijke klantenservice. Binnen een half uur kreeg ik een mail terug toen er iets mis was gegaan met mijn bestelling... Näytä lisää
Yritys on vastannut
OMG! Hoe geweldig zijn deze lipbalms!? Ik heb in de winter periode altijd gesprong, ruw en beschadigde lippen. Letterlijk tot bloedens toe. Ik heb verschillende lippenbalsem geprobeerd en hoevaak ik o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De oplossing voor droge lippen. 💋✨ 100% dierproefvrij en gemaakt op basis van honing, bijenwas en propolis. Ontdek de natuurlijke magie van Honeybalm. #BeeYou 💛
Habraken 2601, 5507TR, Veldhoven, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 26 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Ik vind het een geweldige lippenbalsem, heb daarom deze keer verschillende soorten besteld. De bestelling was ook snel binnen.

Vastaus yritykseltä Honeybalm NL
Vanwege goede reactie door excuus compensatie eerdere leveringsproblrmen.

Vastaus yritykseltä Honeybalm NL
Fijne website en een fantastisch product. Heel erg blij mee.
Een aanrader voor iedereen.

Vastaus yritykseltä Honeybalm NL
was een beetje moeizame start, maar gelukkig hebben ze alles weer recht getrokken! erg tevreden met het product zelf!

Vastaus yritykseltä Honeybalm NL
Heerlijke lipbalm; ik wil niet meer zonder. Op verschillende plekken in huis heb ik nu zo’n fijn potje staan.

Vastaus yritykseltä Honeybalm NL
Heb helaas geen updates ontvangen over mijn bestelling waardoor ik niet wist waar het was en wanneer het bezorgd zou worden. Gelukkig Heb ik wel een update gekregen toen het bezorgd was bij de buren! :)

Vastaus yritykseltä Honeybalm NL
Super mooie lippenbalsems! De potjes zijn zo cute en het heeft een mooi glanzend effect op mijn lippen🥰

Vastaus yritykseltä Honeybalm NL
Het is fijne lipbalm Alleen jammer dat ik later pas zag dat de prijs bij kruidvat €4.99 was.
Goed product, mijn lippen zijn veel zachter nu, heb anders heel veel last van droge lippen, fijne geuren, leuke verpakking, duurt alleen een beetje lang voordat het pakketje thuis is

Vastaus yritykseltä Honeybalm NL
Eens maar nooit meer, verschrikkelijke lange levertijd, op de site staat al 5-8 werkdagen maar zelfs dat redden ze niet. Voor mij nooit meer

Vastaus yritykseltä Honeybalm NL
Ben heel tevreden met mijn balm.
Ik gebruik het als verzorgende lippenstift. Kers is mijn favoriet. Gebruik elke dag één kleurtje.
Die met peper is te warm voor mij.

Vastaus yritykseltä Honeybalm NL
Ben al een tijdje klant,levering duurt even maar is zeker de moeite waard.De balmsens zijn heerlijk,compliment.

Vastaus yritykseltä Honeybalm NL
Toen ik mijn bestelling open deed leek alsof de spullen erin zijn gegooid niet netjes neergezet, ik had veel beter verwacht, ik had op andere videos gezien en zag er wel heel netjes uit behalve die van mij ,heel jammer