Honeybalm NL Arvostelua

1 795
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Shipping was a little vague, had to reach out to costumer support for my tracking information, but the products themselves are soooooo good! Never had more hydrated lips.

Saanut 1/5 tähteä

In eerste instantie helemaal fan van dit bedrijf. Vind de meeste geuren echt heel fijn en ziet er mega schattig uit. Wel vind ik de ene fijner smeren dan de andere. Helaas pasgeleden een wat minde... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super fijne lipbalsem. Geen droge lippen meer. Leuke en fijne potjes. Goede en vriendelijke klantenservice. Binnen een half uur kreeg ik een mail terug toen er iets mis was gegaan met mijn bestelling... Näytä lisää

1. Kosmetiikkaliike

Yrityksen kirjoittama

De oplossing voor droge lippen. 💋✨ 100% dierproefvrij en gemaakt op basis van honing, bijenwas en propolis. Ontdek de natuurlijke magie van Honeybalm. #BeeYou 💛

Hyvä

(1 795)

774 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Zo fijn om een prettige lippenbalsem te…

Zo fijn om een prettige lippenbalsem te ervaren die ook nog eens gezond is voor jou en voor het milieu. Ik heb ze in verschillende kleurtjes en ook in naturel. De kleur blijft goed zitten en staat mooi bij mijn huidtype/huidskleur. De verschillende versies hebben verschillende smaakjes en vooral de watermeloen is mijn favoriet.

22. marraskuuta 2025

Hallo Illustaartje,

Dank je wel voor je feedback! 💛 We vinden het geweldig dat je plezier beleeft aan Honeybalm en dat je de verschillende variaties waardeert.

ik hou er van

ik hou er van maakt men lippen acht zacht en heb er nog bestellen.

11. maaliskuuta 2026

Hallo Surinde,

Dank je wel voor je bericht! 💛 We zijn blij te horen dat Honeybalm zo goed voor je lippen werkt en dat je al een nieuwe bestelling hebt geplaatst.

LOVE IT!

OMG! Hoe geweldig zijn deze lipbalms!? Ik heb in de winter periode altijd gesprong, ruw en beschadigde lippen. Letterlijk tot bloedens toe. Ik heb verschillende lippenbalsem geprobeerd en hoevaak ik ook smeerde niets hielp lang. Tot ik Honeybalm ondekte in de kruidvat folder. Na 1 keer smeren merkte ik al een verschil.

9. maaliskuuta 2026

Hallo Fay,

Dank je wel voor je enthousiaste bericht! 💛 We zijn blij dat Honeybalm zo’n positief verschil heeft gemaakt voor je lippen.

Saanut 1/5 tähteä

Op het eerste oog een pracht product.

Op het eerste oog een pracht product.
De honing variant is prima. Zit lekker en smeert lekker. Maar eerst de applicator uit het dekseltje halen, dan het potje opendraaien, smeeren, potje dicht, dekseltje dicht. Wat een gedoe.
De watermeloen liet mijn lippen tintelen. Niet prettig. De Kers liet mijn lippen uitdrogen net als lippenstift met als gevolg einde van de dag de vellen aan mijn lippen.
Bericht gedaan aan de klantenservice, kreeg keurig bericht terug. Maar krijg helaas (nog niet) niet mijn geld terug.
Ik smeer de honing op en daarna houd ik het lekker bij vaseline en uierzalf.

3. maaliskuuta 2026

Super fijn

Ik hou echt van honeybalm! De gewone is echt m’n favoriet

Hallo Stv,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met Honeybalm! Geweldig dat het zo goed bij je past en dat je er zo van geniet.

Bedankt voor het delen van je ervaring en feedback met ons.

Heerlijke lipbalsem

Hallo Anky,

Wat fijn om te horen dat je zo geniet van Honeybalm! Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

Lipbalm

Zeer tevreden met jullie produkten
Super zachte lippen

8. maaliskuuta 2026

Hallo Pascale,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten! Geweldig dat je lippen zo zacht aanvoelen.

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijke lippenbalsem en zulke…

Heerlijke lippenbalsem en zulke bijzondere geuren en potjes !

20. marraskuuta 2025

Hallo Marlon,

Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de bijzondere geuren en de leuke potjes van Honeybalm! Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

Saanut 2/5 tähteä

Tegenvaller helaas

Ik had mijn bestelling pas na 10 werkdagen in huis, dus dat viel een beetje tegen aangezien er op de website stond vermeld binnen 5 a 8 werkdagen in huis. En ik heb nu de Cherry lip balm in gebruik maar ik vind deze heel chemisch ruiken en smaken als ik het op mijn lippen heb aangebracht,jammer want ik had er veel meer van verwacht toen ik de reviews had gelezen! Dit is voor mij een eenmalige aankoop geweest want er zijn betere lip balms met bepaalde geur/smaak te koop!
Ik koop mijn lip balm voortaan elders!

Saanut 5/5 tähteä

Maken je lippen zacht en gezond

Maken je lippen zacht en gezond. Superschattig potje met honinglepeltje. Naast een goed product ook een eyecatcher !

24. marraskuuta 2025

Hoi Nathalie,

We zijn ontzettend blij om te horen dat de Honeybalm je lippen zacht en gezond houdt en dat je het schattige potje met het honinglepeltje leuk vindt!

Dank je wel dat je je ervaring met ons deelt, we waarderen het enorm.

Saanut 5/5 tähteä

Omdat mijn lippen er heel zacht van…

Omdat mijn lippen er heel zacht van zijn geworden en het super lekker ruikt! Echt een aanrader voor jong en oud!

28. helmikuuta 2026

Hoi Benthe,

We zijn ontzettend blij om te horen dat de Honeybalm je lippen zo zacht maakt en dat je geniet van de heerlijke geur! Geweldig dat het een aanrader is voor jong en oud.

Dank je wel voor het delen van je ervaring, we waarderen het enorm.

Saanut 5/5 tähteä

Het kleed was super mooi volgens mijn…

Het kleed was super mooi volgens mijn moeder!! Wat een leuke honey Balm en lekkere smaken hebben jullie hopelijk verkopen jullie nog veel!!! CREDITS NAAR DENZEL LEUKE MENEER!!!!

28. helmikuuta 2026

Hoi Niepippi,

We zijn ontzettend blij om te horen dat je moeder de Honeybalm zo mooi vond en dat je geniet van de lekkere smaken! Geweldig dat het zo’n positieve indruk heeft gemaakt.

Dank je wel voor het delen van je ervaring, we waarderen het enorm.

Saanut 3/5 tähteä

Ik vind dat je erg lang moet wachten op…

Ik vind dat je erg lang moet wachten op je bestelling

17. marraskuuta 2025

Hoi Nathalie,

Dank je voor je bericht. Het spijt ons dat de levering langer duurt dan verwacht. Als je wilt, kun je ons een e-mail sturen met je bestelgegevens naar info@honeybalm.nl. Dan kijken we het graag voor je na.

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig en lekker voor je lippen.

Geweldig en lekker voor je lippen.

Hoi Tatjana,

Wat fijn om te horen dat je geniet van je Honeybalm en dat het zo goed voelt voor je lippen!

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt.

Saanut 5/5 tähteä

Top geholpen door Denzel op de hhb!

Hoi Chiara,

Wat fijn om te horen dat Denzel je zo goed heeft geholpen bij Honeybalm! We zullen je compliment zeker doorgeven.

Super service!

Super service!! Goede kwaliteit ook
Denzel heeft ons echt top geholpen op de huishoudbeurs!

Hoi Daisy,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service en kwaliteit! We zullen Denzel zeker je complimenten doorgeven.

Heerlijke kokosbalsem

Heerlijke kokosbalsem. Mooie glans. Het stokje is heel handig. Blij mee.

Hoi Jeannet,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kokosbalsem! Het is geweldig dat je de glans en het handige stokje zo waardeert.

Saanut 4/5 tähteä

Geweldig merk met smeuïg textuur van de…

Geweldig merk met smeuïg textuur van de lippenbalsem

Hoi Chloé,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Honeybalm en de heerlijke, zachte textuur!

Maricel – Honeybalm🐝

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin