Saanut 5/5 tähteä

Best Grooming Experience This was our first time at HoundPro. We were impressed with the professionalism and kindness of the staff at this company. They took great care of our dog.

Saanut 1/5 tähteä

HondPro neemt de benen, wij denken vanwege de vele klachten over zijn nepreviews en nepfoto's. Mila heeft tientallen trimsalons gebombadeerd met Whatsappberichten met de vraag of ze zijn toko over wil... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gisteren voor de eerste keer met onze labradoodle bij hondpro geweest. Wij hebben na overleg een last minute afspraak kunnen realiseren in samenspraak. Zeer vriendelijk ontvangen, overlegd hoe... Näytä lisää

1. Eläintenhoitaja

Yrityksen kirjoittama

"Welkom bij HondPro Een exclusieve hondentrimsalon, waar de schoonheid en het welzijn van je geliefde viervoeter onze hoogste prioriteit zijn. Stap binnen in een oase van zorg en verwennerij, waar professionele verzorging en liefdevolle aandacht samenkomen. We begrijpen de unieke behoeften van elke hond en streven ernaar om een ontspannen en plezierige ervaring te bieden. Met oog voor detail en een diepgaande kennis van verschillende rassen, zullen ze je trouwe metgezel omtoveren tot een plaatje van elegantie."

4,4

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Echte toppers en zeer professioneel en lief!

Echte toppers en zeer professioneel! Zeer goede ervaring. Al meerdere keren geweest en blijf terugkomen! Super lief voor onze Charlie, ik laat hem altijd gerust achter. Recentelijk ook een mooie borstel gekocht. Top product! Erg blij mee! Ook een kam cadeau gekregen wat heel goed van pas komt. Kortom, zeer zeker een aanrader!

3. tammikuuta 2025

Toppers!

Was best wel nerveus voor onze eerste afspraak, normaal is onze hond altijd "lelijk" na de trimbeurt maar nu niet! Wat een knapperd, wat een leuke mensen en wat een enthousiasme! Ik heb alweer een afspraak gemaakt voor onze andere hond!

8. tammikuuta 2025

Trimbeurt boomer

Onze hond is een boomer. Hij is getrimd, gewassen en zijn nagels zijn gedaan in de salon van Hondpro. Er is goed voor hem gezorgd en we zijn tevreden. We komen terug.

21. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Vandaag zijn wij voor de eerste keer…

Vandaag zijn wij voor de eerste keer met onze Malthezer/Shih Tzu bij HondPro geweest en wij zijn hier positief over. Zijn vacht is enorm goed onder handen genomen en het personeel was heel erg vriendelijk. Ze namen de tijd voor de hond, maar ook voor ons, en wij raden deze trimsalon dan ook zeker aan!

20. syyskuuta 2024

Wat een lieve mensen

Wat een lieve mensen! Passie voor honden. Lief zorgzaam en gezellig!
Ze hebben pluk echt met aandacht zorg en liefde behandeld.
Het eindresultaat was ook helemaal naar wens.

4. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Gister met onze jack Russel roxy voor…

Gister met onze jack Russel roxy voor de tweede keer naar hond pro voor een trimbeurt. Zeer vriendelijke ontvangst door personeel en mila de eigenaar. Heel netjes en mooi getrimd je kunt merken dat ze hun vak verstaan en het uit liefde voor de honden doen. Ik gaf roxy in handen van mila de eigenaar en de hond gaf geen kik. Dit laat ze bijna bij niemand toe. We waren echt verbaasd. Kortom een dikke 10.

27. elokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Voor de eerste x bij hondpro

Voor de eerste x bij hondpro geweest met onze BernerSennen en onze Borde Collie. Er is een goede communicatie en onze Berner is vrij angstig vooral als ze met een föhn bij zijn kop komen. Hier viel dit heel erg mee mede door de manier waarop ze met hem omgingen. Kom hier zeker terug

24. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst bij hondpro geweest

Voor het eerst bij hondpro geweest. In een tijd dat er overal lange wachtlijsten voor trimbeurten zijn en er zelfs bij bepaalde trimsalons geen nieuwe klanten meer aangenomen worden is dit een verademing. Omdat ik nergens terecht komt heeft mijn Griffon Korthals eindelijk een goede trimbeurt gehad. Er werd goed uitgevraagd wat de bedoeling is, proberen de kosten beperkt te houden en denken vooral mee. Vanmorgen sprak ik nog iemand die ook geen trimsalon voor zijn hond kon vinden. Heb hem gelijk de link van hondpro doorgestuurd.

23. elokuuta 2024

Fijne trimsalon

Fijne communicatie. Kijken en vragen goed door naar de wens van de klant. Leuk dat dat we er bij mogen zijn en de kleine meid ook even mocht meehelpen.
Ze gaan goed om met onze kleine Shila. Kortom, fijne trimsalon!

21. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin