De verzending was snel en het product werd in een mooie dichtgeritste zak bezorgt, het leek wel een kussen terwijl het alleen om de vulling ging. Makkelijk bijvullen op deze manier. Ben echt erg tevr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ruime keuze, ook in op maat gemaakte kussens. Concurerende prijzen en snel geleverd. Mijn bestelde kussen voldoet aan de verwachting. Tot nu toe geen min punten gevonden. Mijn hond ligt er heerlijk o... Näytä lisää
Ich habe heute meine beiden Hundekissen erhalten. Die Lieferung war sehr schnell. Die Kissen sind hochwertig verarbeitet und sehen richtig schön aus. Vielen Dank
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Slechte kwaliteit en service
We hebben een duur lederlook kussen gekocht voor een groot en een klein hondje. Maar bleek veel te groot. Terugbrengen ging niet, want buiten onze werktijden om zijn ze niet geopend. We werden ook erg stug en totaal niet meedenkend gereageerd op de mail. Dus toch maar die veel te grote mand in de kamer gezet, zat er binnen 2 dagen al de 1e scheur in!! Inmiddels zijn we 4mnd verder en zit de halve mand volgeplakt met zwarte ducktape. Dus ben alweer op zoek naar een ander hondenkussen. Maar nooit meer bij dit bedrijf!!

Vastaus yritykseltä Hondenkussen
Was goed verlopen!toppie
Zeer nette aflevering van het bestelde product
Ben echt erg tevreden
Goede kwaliteit onze hond slaapt er…
Goede kwaliteit onze hond slaapt er graag in,goede verpakking .De hond tevreden wij ook tevreden.
Mijn hond is heel blij met het kussen
Mijn hond is heel blij met het kussen. Ook de levering verliep snel en soepel
Een hele fijne kunstleren mand
Een hele fijne kunstleren mand. Makkelijk schoon te houden.
Omdat we 2 honden hebben ,juist een…
Omdat we 2 honden hebben ,juist een extra groot kussen gekocht omdat ze altijd samen op een kussen liggen.
Maar bij dit kussen ontstaat direkt een kuil als 1 hond erop ligt zodat de andere hond er niet bij kan liggen
Mooi kussen traagschuim van binnen van…
Mooi kussen traagschuim van binnen van buiten nep leder.vind ik wel fijn om schoon te houden.mijn hond is 10 aar rotweiler 52 kilo kussen is groot genoeg .en geeft gemoeg comfort
Dik tevreden luierend
Alles verliep naar wens en mijn hondenmeisje slaapt weer lekker!
Voldoet aan de verwachting.
Ruime keuze, ook in op maat gemaakte kussens. Concurerende prijzen en snel geleverd. Mijn bestelde kussen voldoet aan de verwachting. Tot nu toe geen min punten gevonden. Mijn hond ligt er heerlijk op.
2de x besteld was weer snel binnen en…
2de x besteld was weer snel binnen en mooie kwaliteit
Verrijdbare hondenbench
Uitstekend, stevig product dat eenvoudig op te zetten is.
Open vouwen, wieltjes bevestigen, bodem er in en klaar.
Hele fijne honden kussens
Hele fijne honden kussens . Wasbaar met rits mooi gemaakt mooie stof. Ik heb de outdoorkussens al een paar keer gekocht en de bevallen erg goed. Ook snel in huis en een prachtig assortiment met leuke kleuren. Een top bedrijf!
Zeer tevreden.
Het was erg snel geleverd n.l. de volgende dag al.Hond ligt er heerlijk op. De kleur viel wel wat tegen. Is gewoon donkerbruin. Op de foto leek het lichter.
Ik ben erg tevreden over…
Ik ben erg tevreden over Hondenkussen.com, dit komt door hun snelle levertijd en fijne service!
Ik had een vraag over een product en daar werd snel en goed op gereageerd!
Sammy is er blij mee!
Orthopedisch hondenkussen besteld hier
Orthopedisch hondenkussen besteld hier, was snel binnen en zijn super tevreden met het eindresultaat.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.