Probleem met onze kapstok, zeer vriendelijke klantenservice. Snel en correct verlopen. Ik kom zeker terug!
Opletten voor je iets bestelt en zeker zorgen dat je de originele verpakking nog hebt als je iets retour wil sturen. Wij wilden onze barkrukken terugsturen maar dit wordt niet aanvaard zonder originel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Twee producten aangeschaft die snel werden geleverd, ook de communicatie was top. De gekochte producten werden snel en goed verpakt verstuurd. Een van de producten was bij openmaken van de orig... Näytä lisää
Even problemen gehad, daar de bank niet correct was deze zat niet goed inelkaar volgens mij. Was scheef en er zat een kiier tussen. Wilde niet het totale bedrag betalen, daar het goed geleverd moet w... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij HomeLiving.nl helpen we je een interieur te creëren waar je trots op kunt zijn. Onze interieurstylisten selecteren zorgvuldig meubels en woonaccessoires die voldoen aan drie kernwaarden: trends, kwaliteit en betaalbaarheid. Zo geniet je niet alleen van een sfeervol en stijlvol huis, maar ook van een goed gevoel omdat je slim hebt gekozen. Of je nu op zoek bent naar een subtiel accent of een complete make-over, bij HomeLiving.nl vind je inspiratie en items die passen bij jouw stijl én budget. Creëer jouw thuis waar je trots op bent. Mooi wonen, slim gekozen!
Lange voren 8, 5541RT, Reusel, Hollanti
- 085 - 130 25 89
- info@homeliving.nl
- homeliving.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snel en telefonisch aardig geholpen
Snel bezorgd en goede kwaliteit
Snel bezorgd en goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!
Foutje werd perfect opgelost!
Productie foutje in het glas van een LED Lamp, geen probleem er wordt een nieuwe toegestuurd. En de informatie over dimbaarheid van een staande lamp was niet correct, ik kreeg de opties retourneren of korting op de lamp. Geweldig. Geen onvertogen woord en klant is koning. Goed opgelost, Homeliving!
Goede communicatie
Een van de producten was bij openmaken van de originele verpakking niet compleet. Hierover direct contact over geweest en de volgende dag lag het ontbrekende onderdeel bij ons thuis.
Ook hierover snel contact over geweest en de communucatie was top.
Wij zullen hier vaker kopen.