Tevreden
Prima, ietsje later dan verwacht bezorgd, maar verder ✅. Klantenservice bereikbaar.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Had een topper besteld. Een goed produkt. Goede levering
had een waterborstel nodig van 7 m voor de gevelreiniging van mijn woonhuis. Goede prijs bij Homehaves. Vlotte levering in goede verpakking.
Kwaliteit lijkt heel behoorlijk. Voldoet goed in de praktijk.
Snelle bezorging. Werd binnen week geleverd. Super mooi fijn bed.
De bezorgers waren super.
Het was wat lastig om bed boven te krijgen maar het is hun gelukt. Was iets meer werk maar zonder klagen en kwamen met ideeen. En alles is gelukt. Niks geen schade.
Al een week na bestelling en betaling aan t wachten op mijn bestelling. Terwijl benoemd staat op voorraad en binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Zelf maar contact gezocht met de klantenservice. Ben benieuwd of ik antwoord krijg
Ben op een vriendelijke en correcte
manier ingelicht over leveringstijd
en leverings firma.
Netjes op de hoogte gehouden met de aflevering van wat ik besteld had.
Levering was mooi op tijd en de prijs was ook ok.
Artikel bleek uitverkocht. Er werd meteen een vervangend artikel voorgesteld waar ik mee accoord ging. Volgende dag al in huis👍🏼
Het dekbed is perfekt.het Ik hou van de 2 kanten, de ene houdt je koel in de zomer en de andere kant is zacht en warm voor de winter. Serieus aan het nadenken om er nog 2 te kopen, een voor onze caravan en voor de logeerkamer.
Het product is precies zoals verwacht. Goed verpakt. Op tijd bezorgd. Handleiding was duidelijk. Ik geniet erg van mijn eerste aankoop.
Alles prima in orde , levering correct , mooi wandkastje , ik ben heel tevreden !
Dit was de eerste keer dat ik bij Homehaves besteld hebt. Prima product, zoals het beschreven stond.
Ik kreeg alleen geen email om te laten weten dat het onderweg was.
Heel goede service, en snel bezorgt!
En super mooi bed ontvangen, heel blij mee!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.