homedesigns.pl Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

2,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Sklep oferuje produkty - ramki na zdjęcia - wyjątkowo niskiej jakości. To w zasadzie nawet nie są ramki tylko cienka listewka zszyta zszywaczem i niedokładnie spryskana farbą. Prośba o reklamację zo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Kupiliśmy w zeszłym roku meble ogrodowe, które pomimo przykrycia plandeka przez zimę na tarasie popękała część metalowa i odeszła z nich farba. Na moją reklamację otrzymałam odpowiedz,że powinnismy tr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłam poszewki na 3 poduszki, w jednej był uszkodzony zamek. Zareklamowałam towar i dostałam propozycję zwrotu lub wymiany. Zrobiłam zwrot i bez problemu otrzymałam pieniążki wraz z opłatą za prze... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ponad dwa miesiące czekałam na zamówione produkty, chociaż dostępność widnieje ilość duża, to faktycznie produkt y były niedostępne. Za każdym razem była inna informacja. W końcu się nie doczekałam. Z... Näytä lisää

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

zamówienie 79243…

Proszę o zwrot za zamówienie 79243 złożone 21 stycznia i opłacone od razu. Do dzisiaj niezrealizowane! Brak kontaktu z firmą.

23. helmikuuta 2024

Dziękujemy za Państwa opinię,
Jednakże informuję, że właścicielem sklepu homedesigns.pl jesteśmy od 20 lutego 2024 r. i wszystkie zakupy dokonane przed tą data nie były składane w naszej firmie. W powyższej sprawie napisaliśmy do Trustpilot ponieważ opinie zamieszczone na ich portalu wprowadzają klientów w błąd sugerując, że są to opinie o nas a nie o poprzednim właścicielu sklepu.
Niestety Trustpilot do dnia dzisiejszego nie znalazł rozwiązania naszego problemu i nadal wprowadza klientów w błąd.

FIRMA KRZAK, OSZUŚCI!!

UWAŻAJCIE I CZYTAJCIE OPINIE.
Złożyłam zamówienie 14.02 na stronie dostawa do 5 dni roboczych.Zero kontaktu z firmą, telefon nieaktywny, na e-mail odpisie jakiś automat, że firma jest na urlopie.Dwa
razy odpisała mi niejaka P. Agnieszka Zawiślak( jeśli taka istnieje) że mają opóźnienie z towarem i przepraszają, potem dostaje same automatyczne odpowiedzi. Dzwoniąc do nich jestem cały czas 7 w kolejce o kilku godzin. Wątpię że towar zostanie kiedykolwiek wysłany. Czy ktoś posiada jeszcze jakieś numer telefonu do obsługi firmy, gdzie ktoś kiedykolwiek odebrał ?

14. helmikuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

Czekam na przesyłkę 5 dzień(miała byc…

Czekam na przesyłkę 5 dzień(miała byc za 2 dni robocze),dodzwonić się nie można,jest się 7,8 w kolejce,a jak dojdzie sie do 1miejsca-system rozłącza połączenie. Na meile nie odpowiadają, na wiadomości na stronie sklepu też nie. Czekam jeszcze 2 dni i powiadamiam odpowiednie służby o oszustwie!

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam, brak towaru, brak wysyłki, zwrot pieniędzy otrzymałem po kilku tygodniach, po wielokrotnych wezwaniach do zapłaty zwrotu i zgłoszeniu sprawy na policji.

Edit do odpowiedzi: szanowni Państwo, opinie o Państwa sklepie, po niemal roku do dnia dzisiejszego są wciąż kiepskie i podobne do moich doświadczeń, więc szczerze wątpię, że poza ewentualną „zmianą” właściciela zmieniło się cokolwiek w podejściu do klienta (nawet interfejs waszej strony i oferowany towar się niewiele zmieniły od roku). Dalej odradzam i będę przestrzegać potencjalnych zainteresowanych.

PS To całkiem interesujące, że ostatnie pozytywne komentarze dodają konta, które w swojej historii wystawiły pozytywne oceny dla kilku tych samych firm…

10. tammikuuta 2024

Odradzam,zła firma

Przysłali produkt niezgodny z zamówieniem.
Odesłałem zły produkt.Do tej pory nie otrzymałem zamówienia.Trwa to miesiąc.Na początku korespondencji napisali o błędzie pracownika,w następnej wina producenta a na koniec wszyscy na urlopie.Nie polecam firmy.Brak kontaktu.Brak towaru.Strata pieniędzy.Strata czasu.Czytajcie opinie może pozwoli to uniknąć wam strat.

Saanut 1/5 tähteä

Omijaj szerokim łukiem nieuczciwych handlowców

Od blisko 4 tygodni oczekuje na przesyłkę opłacona pod koniec stycznia tego roku,której nie otrzymałem do tej pory.Po 1,5 godzinnym oczekiwaniu na odebranie telefonu pani obarczyła odpowiedzialnością za te stan rzeczy zbyt duzą liczbę zamowien???!!! Po monitach drogą mailową co z przesyłką odpowiedź,problem z firmą kurierską i ostatnio pracownicy firmy na urlopie???!!!! Prosiłem o zwrot pieniędzy bo firma nie wywiązała się z umowy kupna-sprzedaży.Odpowiedz nam się uzbroić w cierpliwość i czekac.A może mam uzbroić się w materiał wybuchowy i patrzeć jak to zakłamane g...... wylatuje w powietrze.Nie polecam.Szkoda pieniędzy i czasu.Takie firmy powinny zniknąć z rynku.Pomozmy im niech home Designs się nie męczy.

28. tammikuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

Ja również dałam się nabrać..

Ja również dałam się nabrać... Zakupiłam antyramę, mijają dwa tygodnie a przesyłki nadal nie widać, napisałam maila, zapewniono mnie że towar zostanie wysłany w przyszłym tygodniu, kolejny tydzień mija więc zdecydowałam się napisać kolejnego maila i dostałam odpowiedź automatyczną że firma ma URLOP DO KOŃCA MIESIĄCA i odezwą się jak najszybciej będą mogli, na infolinii byłam 7-ma w kolejce, poszukałam informacji w internecie i jestem przerażona .. NIE POLECAM

Unikać tej strony!

Zamówienie było opóźnione. Dotarło na zły adres. Firma nie zainteresowała się. Infolinia była wyłączona. Po odebraniu paczki ze złego adresu okazało się że dwie na trzy zamówione ramki są złamane i porysowane. Zero odpowiedzi i kontaktu ze strony sklepu.

19. helmikuuta 2024

Zamówiłem antyrame już 10 lutego

Zamówiłem antyrame już 10 lutego, minęło 12 dni, a zamówienie nadal nie zostało wysłane, prośba kontaktu skońcyzła sie na tym, że pani z obslugi klienta przeprosila mnie za sytuacje i mówi, że zamówienie jest w dziale pakunku i w ciągu 3-4 dni powinno zostac wysłane, minął kolejny tydzień a na mojego kolejnego maila nikt nie odpisuje. Zgłaszam również sprawę

10. helmikuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

oszusci , brak kontaktu z firma

Brak kontaktu, firma oszukuje.
Paczka opozniona, a rzekomo miala zostac wyslana w ciagu 24h. Zamowienie z dnia 14/02 oplacone przez PayU - Zwrot zgłoszony z uwagi na opoznienie i nieobecność pod adresem w dniu 17/02
Wszystko zgłoszone przed wysylka, od tej pory brak kontaktu.
Paczka mimo prosby o zwrot zostala wyslana i przeze mnie nie odebrana.

Zglaszam sprawe do ochrony konsumenta i na policje

Oszustwo!

Zamówienie złożyłam 2 stycznia. Ponieważ czekałam ponad dwa tygodnie na zamówienie, anulowałam zamówienie. Do dzisiaj nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Sprawę zgłaszam do sądu cywilnego i na policję

Saanut 1/5 tähteä

Szczerze w ogóle nie jestem zadowolona…

Szczerze w ogóle nie jestem zadowolona z tych ramek, zupełnie coś innego na zdjęciu niż w rzeczywistości

Saanut 1/5 tähteä

Dramat - lepiej nie kupować nic u nich!!!

Dramat. Firma krzak. Zero kontaktu w sprawie zamówienia - nie odbierają telefonu, nie odpisują na maile czy formularz kontaktowy. Znalazłam się wśród "szczęśliwców", którzy podobnie zamówili u nich coś i lipa. Sprawę na pewno zgłoszę odpowiednim organom.

12. helmikuuta 2024

Złodzieje i oszuści

Złodzieje i oszuści. Wtopiłem się tak inni ....niestety ani towaru ani pieniędzy.

6. helmikuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam. Długo czas oczekiwania na ramki-4dni robocze. Ramki dojechały ale bez szablonu-brak odpowiedzi działu obsługi na ten temat. Ramki wykonane bardzo tandetnie. Chciałem kupić ramki z Jysk za 120zl taki sam komplet ale zamówiłem tu że względu na szablon, którego nie otrzymałem. Dziękuję.

Oszuści

Zero odpowiedzi od 15 lutego 20024

15. helmikuuta 2024

Oszuści, sklep internetowy homedesigns.pl

Zamówiłam 8 sztuk ramek w dniu 1 lutego 2024 r. na kwotę (wraz z przesyłką) 599,92 ZŁ. Przelałam pieniądze za pośrednictwem szybkich płatności. Odbiorą przelewu jest Autopay S.A. w imieniu Postgaleria Alfred Sikora. Po przeczytaniu negatywnych komentarzy innych kupujących na temat tego sklepu 20 minut później napisałam do sklepu maila z informacją, że anuluje zamówienie i proszę o zwrot pieniędzy. Sklep odpisywał na moje maile, że zamówienie zostało anulowane i dyspozycja zwrotu wpłaty została przekazana do działu księgowości. Pieniądze miały być zwrócone w ustawowym terminie 14 dni, ale oczywiście pomimo, że pisałam do nich niemal codziennie do tej pory nie zostały zwrócone mi pieniądze. Nie odbierają telefonów. A teraz to nawet nie odpisują na moje maile.

1. helmikuuta 2024

Oszuści

Oszuści! Brak kontaktu, brak paneli tapicerowanych, płatności zwrotu brak! Jestem 170zl w plecy

16. helmikuuta 2024

szustwo

Towar zamówiony, opłacony i do dzisiaj brak towaru i zwrotu pieniędzy. Na maila odpowiada jakiś automat, który tylko przeciąga w czasie sprawę.

10. tammikuuta 2024

Zwykli oszuści - uwaga

Zwykli oszuści. Pobierają płatność i kontakt się urywa. Należy zgłaszać na policję i do rzecznika konsumentów. Ostrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie.

20. helmikuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin