Home Heaven Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Nadat verzending later was dan verwacht en verkeerde kleur van het product geleverd werd, werd dit uitermate klantvriendelijk opgelost. Ik heb daarom vol vertrouwen nogmaals besteld bij Home Heaven!

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede service! Na een een retouropdracht wat niet helemaal liep zoals het hoort, echt een een mooie korting gekregen waardoor ik een andere tafel heb besteld. Onwijs blij mee super bedankt!

Saanut 3/5 tähteä

Mooie lamp! Kan er niets verkeerd over Zeggen. Snelle levering en goed ingepakt. Op dat gebied alles in orde. De onderdelen voor de kabels op aan te sluiten kloppen echter niet.... Uiteindelijk nog na... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wauw wat een fantastische service, Hele beleefde, respectvolle en lieve mensen. Ik was mijn huisnummer vergeten in te voeren. Er werd onwijs goed mee gedacht en kwam mijn kado voor mijn broer alsnog o... Näytä lisää

1. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Home Heaven (voorheen HeyHeaven) creëert moderne salontafels die rust, sfeer en stijl brengen in huis. Wat begon als HeyHeaven is uitgegroeid tot Home Heaven — dezelfde passie voor interieur, maar met een naam die beter past bij waar wij voor staan: van een huis een thuis maken. Wij zijn gespecialiseerd in moderne salontafels met marmerlook, warme houttinten en minimalistische Scandinavische designs. Van compacte ovale tafels tot luxe sets van twee: onze collecties combineren uitstraling, gebruiksgemak en betaalbaarheid. Bij Home Heaven geloven we dat meubels meer moeten doen dan alleen een ruimte vullen. Een goede tafel brengt mensen samen. Voor een rustige ochtend met koffie, een gezellige avond met vrienden of simpelweg een woonkamer die warmte uitstraalt. Daarom focussen wij ons op: • Tijdloze en moderne ontwerpen • Eenvoudige montage • Betaalbare luxe • Snelle en persoonlijke klantenservice Of u ons nu kent via bol.com, Amazon of onze eigen webshop — ons doel blijft hetzelfde: stijlvolle meubels aanbieden waarmee iedereen een warm en modern thuis kan creëren. Home Heaven — stijlvol wonen, eenvoudig gemaakt.

Hyvä

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Goede klantenservice

Snelle reactie toen bleek dat de lamp toch niet naar onze smaak was. En de lamp is snel retour gestuurd. En het geld snel terug gestort.

1. syyskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Mijn eerste ervaring met HeyHeaven is…

Mijn eerste ervaring met HeyHeaven is onwijs positief, heb salontafels besteld. Prijs/kwaliteit is top, bevlogen eigenaar die verstand heeft van zaken en je vriendelijk te woord staat! Ik blijf zeker het assortiment in de gaten houden!

17. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Aanrader

Ik heb nu al aantal keer besteld bij HeyHeaven en ik ben heel erg tevreden. Goede kwaliteit, persoonlijk contact en een erg aardige verkoper. Zeker een aanrader!

4. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin