Holyart.pl Arvostelua 513

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Polecam tę firmę. Miła obsługa w BOK, szeroki asortyment produktów wysokiej jakości, atrakcyjne ceny i dostawa na czas. Perfekcyjnie zapakowany towar. Na pewno w przyszłości dokonam kolejnych zakupów... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Witam serdecznie. W ostatnim czasie odebrałem kilka zamówionych rzeczy. I cóż tak jak ostatnio wszystko w najlepszym porządku. Towar taki jaki oczekiwałem. Wszystko piękne, dopracowane, zgodnie z opis... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dokonuje zakupów od roku i jestem bardzo zadowolony ze znalazłem Was w internecie. Zaczęło się od zakupu figurki Matki Bożej Opiekunki do mojej kapliczki jako wotum za uratowanie mojego życia. A przy... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo pozytywnie oceniam uprzejmą obsługę na stronie Holyart, panie służące swoją bezcenną pomocą, z którymi kontakt przez cały proces zakupowy był bardzo ułatwiony, a zarazem przemiły, zaś problem,... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Uskonnollisten tavaroiden myymälä

Tietoja yrityksestä Holyart.pl

Yrityksen kirjoittama

Holyart to wiodąca włoska platforma e-commerce, ceniona na arenie międzynarodowej za sprzedaż online artykułów religijnych, sztuki sakralnej oraz produktów bożonarodzeniowych.

Założona w 2006 roku firma Holyart była pierwszym włoskim sklepem internetowym w pełni poświęconym sztuce sakralnej i artykułom religijnym. Obecnie z dumą obsługujemy ponad 1 000 000 klientów na całym świecie, oferując katalog liczący ponad 60 000 starannie wyselekcjonowanych produktów, przeznaczonych dla klientów indywidualnych, parafii oraz wspólnot religijnych.

W centrum działalności Holyart znajduje się silne zaangażowanie w włoskie rzemiosło. Współpracujemy bezpośrednio z małymi, wyspecjalizowanymi rzemieślnikami we Włoszech, promując ich tradycję, kreatywność oraz dbałość o detale na rynku międzynarodowym. Jednocześnie współpracujemy z zaufanymi dostawcami zagranicznymi, aby zapewnić szeroki i stale dostępny asortyment.

Oferujemy szybką, bezpieczną i w pełni monitorowaną wysyłkę na cały świat, bezpieczne metody płatności oraz dedykowaną, wielojęzyczną obsługę klienta, gotową wspierać klientów na każdym etapie zakupu. Każdy produkt prezentowany jest wraz z szczegółowymi zdjęciami i precyzyjnymi opisami, co gwarantuje przejrzyste i godne zaufania doświadczenie zakupowe.

Dlaczego warto zaufać Holyart?

• Katalog: ponad 60 000 produktów, w tym artykuły religijne, sztuka sakralna, wyposażenie liturgiczne oraz dekoracje bożonarodzeniowe
  • Klienci: ponad 1 000 000 klientów obsłużonych na całym świecie
  • Wysyłka: szybkie, bezpieczne i w pełni śledzone przesyłki międzynarodowe
  • Obsługa klienta: dedykowane i wielojęzyczne wsparcie
  • Jakość: produkty starannie wyselekcjonowane pod kątem autentyczności, jakości wykonania i dbałości o szczegóły

Holyart tworzy młody, wielokulturowy i zaangażowany zespół, którego celem jest zapewnienie najwyższej jakości, rzetelności i profesjonalnej obsługi. Wierzymy w wartość ludzi, szacunek dla pracy rzemieślniczej oraz realne wsparcie wspólnot religijnych na całym świecie.

Holyart to nie tylko sklep internetowy – to połączenie wiary, tradycji i innowacji, które czyni nas zaufanym punktem odniesienia dla wszystkich poszukujących autentycznych artykułów religijnych oraz solidnej obsługi.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 78 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Piękniejszy niż na zdjęciach.

Piękniejszy niż na zdjęciach.

18. helmikuuta 2026

Szanowna Klientko,
dziękujemy za opinię. Bardzo nas cieszy, że produkt na żywo zrobił jeszcze lepsze wrażenie niż na zdjęciach.

Saanut 1/5 tähteä

A damaged product was sold as a full-fledged product

One of the items I ordered was a 25 cm oak nativity scene tree. Even though I paid the full price, the tree I received was broken and hastily and carelessly glued together before shipping. There was no mention of the defective product during the order fulfillment process. I contacted customer service to request a return, but I haven't received any response. I consider this to be incredibly dishonest on the part of the seller.

28. tammikuuta 2026

Dear Customer,
Thank you for taking the time to share your feedback. We were sorry to read your review and would like to kindly clarify the circumstances of the situation.
Upon receiving your complaint regarding the tree, we promptly handled your claim and, after verification, issued a full 100% refund for the product. We made every effort to resolve the matter quickly and in a way that was satisfactory to you.
We would also like to emphasize that we never knowingly ship damaged or repaired items as fully functional products. Every order is prepared with due care and attention. Unfortunately, on rare occasions, damage may occur during transport or a defect may go unnoticed despite quality checks.
For this reason, we are particularly sorry to receive such a strong review, especially considering that you previously expressed satisfaction with other products and past orders placed with us.
We truly respect every customer’s opinion; however, we also believe it is important that reviews reflect the complete handling of the case, including the prompt resolution and full refund provided.
Customer Service Holyart

Saanut 5/5 tähteä

Servizio clienti molto professionale e…

Servizio clienti molto professionale e risposta rapida alle domande sugli ordini

5. helmikuuta 2026

Gentile Cliente,
La ringraziamo per la Sua recensione. Siamo lieti che abbia apprezzato la professionalità del nostro Servizio Clienti e restiamo a Sua disposizione per il futuro.

Cordiali saluti,
Servizio Clienti Holyart

Bardzo szybka dostawa do Polski

Bardzo szybka dostawa do Polski, expresowa. Wszystko bez zastrzeżeń.

4. helmikuuta 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Miło nam, że zamówienie dotarło tak szybko i że cały proces przebiegł bez problemów.

Zapraszamy ponownie.

Produkt był dobrze zabezpieczony

Produkt był dobrze zabezpieczony, dotarł do mnie bez uszkodzeń. Szopka ze Świętą Rodziną jest piękna. Poruszające się postaci tworzą niezwykłą atmosferę.

Dzień dobry,
dziękujemy za tak miłe słowa. Bardzo nas cieszy, że zamówiony zestaw sprawił radość i przyczynił sie do tego, że atmosfera Świąt Bożonarodzeniowych stała się jeszcze bardziej wyjątkowa.

Saanut 4/5 tähteä

DOBRZE ZAPAKOWANE

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Holyart.pl

Dziękujemy za miłe słowa, cieszy nas, że przesyłka dotarła bezpiecznie i spełniła oczekiwania. Do zobaczenia w Holyart.

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo dobra współpraca z pracownikami biura w polsce.
Szybka realizacja.

Dzień dobry,
dziękujemy za miłą opinię i polecenie naszego sklepu. Cieszymy się, że współpraca z naszym zespołem oraz realizacja zamówienia spełniły Państwa oczekiwania.

Super

Spełnia moje oczekiwania.

Szanowny Kliencie
Dziękujemy za pozytywna opinię i zapraszamy do ponownych zakupów w naszym sklepie internetowym.

Różaniec 100 wieczny odpoczynek

Różańce są wspaniałe. Doskonała wielkość koralików pozwala na przechowywanie różańcy w etui - pudełeczku.

14. marraskuuta 2025

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania i okazał się wygodny w codziennym użytkowaniu.

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłem świece dla akolitów…

Zamówiłem świece dla akolitów (ministrantów światła),. Świece olejowe są świetne, bardzo solidnie wykonane i ładne. Szukałem podobnych w Polsce, ale nie znalazłem odpowiednich, a te które znalazłem były zbyt słabej jakości.

10. helmikuuta 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zamówione świece spełniły księdza oczekiwania i okazały się odpowiednie do ich przeznaczenia.
Zapraszamy do ponownych zakpów.

Różańce jakie kupiłam są wyjątkowe

Różańce jakie kupiłam są wyjątkowe

9. helmikuuta 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za miłą opinię. Bardzo się cieszymy, że zakup spełnił Pani oczekiwania.
Zapraszamy ponownie do naszego sklepu.

Jestem Nie zadowolony

Jestem Nie zadowolony, na wotum, blaszce wyłączenia przerwało materiał.

8. helmikuuta 2026

Szanowny Kliencie,
dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że produkt nie spełnił Pana oczekiwań.
Do tej pory nie otrzymaliśmy jednak bezpośredniego zgłoszenia dotyczącego opisanego problemu ani dokumentacji, która pozwoliłaby nam zweryfikować sytuację. W takich przypadkach kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta umożliwia nam szybkie sprawdzenie sprawy i zaproponowanie odpowiedniego rozwiązania.
Każde zgłoszenie rozpatrujemy indywidualnie i dokładamy wszelkich starań, aby reagować sprawnie oraz w sposób satysfakcjonujący dla naszych klientów. Zachęcamy do kontaktu — chętnie zajmiemy się sprawą i wyjaśnimy wszelkie wątpliwości.

Pozostajemy do dyspozycji.

długo

długo, słabe produkty

7. helmikuuta 2026

Szanowny Kliencie,
dziękujemy za pozostawioną opinię. Musimy jednak przyznać, że jej treść jest dla nas zaskakująca, dlatego pozwalamy sobie przedstawić fakty dotyczące realizacji zamówienia.
Zamówienie zostało złożone 18 listopada i tego samego dnia przekazane do wysyłki. Przesyłka została doręczona 22 listopada, czyli po upływie 4 dni. W trakcie składania zamówienia wybrał Pan opcję kuriera standardowego, dla której deklarowany czas dostawy wynosi 4–10 dni roboczych — informacja ta jest wyraźnie widoczna na etapie finalizacji zakupu.
Dostawa została zatem zrealizowana w najkrótszym możliwym terminie w ramach wybranej usługi.
Jednocześnie po otrzymaniu przez Pana przesyłki nie otrzymaliśmy żadnej reklamacji ani sygnału o niezadowoleniu, co uniemożliwiło nam wyjaśnienie sytuacji bezpośrednio po dostawie.
Zawsze dokładamy starań, aby realizować zamówienia sprawnie i zgodnie z deklarowanymi warunkami, dlatego zależy nam na obiektywnej ocenie przebiegu transakcji. Oczywiście pozostajemy do dyspozycji, jeśli chciałby Pan doprecyzować swoje uwagi.
Z poważaniem,
Obsługa Klienta Holyart

Great customer service

Great customer service. High quality jewelry! Definitely worth the price. Absolutely beautiful. Thank you

6. helmikuuta 2026

Dear Customer,
thank you very much for your review. We are delighted that you appreciated our customer service and the quality of the jewelry.

Różaniec przepiękny ❤️ Kontakt super

Różaniec przepiękny ❤️ Kontakt super. Odpowiedź na każde zapytanie. Jestem zadowolona miłą i rzetelną obsługą. Na pewno będę polecać każdemu ❤️❤️❤️

30. tammikuuta 2026

Szanowna Klientko,
serdecznie dziękujemy za tak piękną opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że różaniec spełnił Pani oczekiwania, a kontakt z naszym zespołem był pomocny i satysfakcjonujący.
Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie.

All profesional : offer, service, packing , delivery

All was perfect and profesional : offer, sales services, packaging and delivery. Worth to consider!

29. syyskuuta 2025

Dear Customer,
thank you very much for your kind review. We are delighted that you appreciated our offer, service, packaging and delivery.

Perfect

Perfect, perfect, perfect

30. tammikuuta 2026

Hello,
thank you very much for your enthusiastic feedback! We’re delighted that everything met your expectations.

Saanut 1/5 tähteä

Bardzo długi czas trwania zamówienia

Bardzo długi czas trwania zamówienia. Miało być od 5-6 tygodni, wyszło dwa razy dłużej i nie mogłem skorzystać z tej rzeczy w Święta Bożego Narodzenia

14. tammikuuta 2026

Szanowny Kliencie,
dziękujemy za cierpliwość okazaną w trakcie realizacji zamówienia. Rozumiemy, że czas oczekiwania mógł być dla Państwa odczuwalny, dlatego chcielibyśmy doprecyzować kilka kwestii organizacyjnych.
Zamówione kielich i patena są wykonywane na zamówienie, z dużą starannością i dbałością o detale. Standardowy czas realizacji wynosi 5–6 tygodni roboczych. W tym przypadku okres produkcji przypadł dodatkowo na przerwę bożonarodzeniową, co naturalnie wydłużyło czas oczekiwania o około 2–3 tygodnie.
Opóźnienie nie wynikało z zaniedbania, lecz z harmonogramu pracy pracowni w okresie świątecznym oraz z charakteru produkcji, która nie ma charakteru masowego. Zależy nam, aby każdy egzemplarz spełniał wysokie standardy jakości.
Cieszymy się, że zamówienie zostało już dostarczone i mamy nadzieję, że produkt spełnia Państwa oczekiwania. W razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji.
Dziękujemy za zaufanie.

Okok

Ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Holyart.pl

Krótka, ale pozytywna opinia – cieszy nas taka reakcja.

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, pełen profesjonalizm

5. joulukuuta 2025

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Miło nam, że doceniła Pani sprawną realizację zamówienia oraz naszą obsługę.

Zapraszamy ponownie.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin