Polecam tę firmę. Miła obsługa w BOK, szeroki asortyment produktów wysokiej jakości, atrakcyjne ceny i dostawa na czas. Perfekcyjnie zapakowany towar. Na pewno w przyszłości dokonam kolejnych zakupów... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Consegna rapida, imballaggio accurato. Assolutamente nessun problema. Statuette bellissime. Dal design lussuoso. Ho ordinato per la quarta volta. Sempre senza problemi. Lo consiglio!
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Holyart.pl
Yrityksen kirjoittama
Holyart to wiodąca włoska platforma e-commerce, ceniona na arenie międzynarodowej za sprzedaż online artykułów religijnych, sztuki sakralnej oraz produktów bożonarodzeniowych.
Założona w 2006 roku firma Holyart była pierwszym włoskim sklepem internetowym w pełni poświęconym sztuce sakralnej i artykułom religijnym. Obecnie z dumą obsługujemy ponad 1 000 000 klientów na całym świecie, oferując katalog liczący ponad 60 000 starannie wyselekcjonowanych produktów, przeznaczonych dla klientów indywidualnych, parafii oraz wspólnot religijnych.
W centrum działalności Holyart znajduje się silne zaangażowanie w włoskie rzemiosło. Współpracujemy bezpośrednio z małymi, wyspecjalizowanymi rzemieślnikami we Włoszech, promując ich tradycję, kreatywność oraz dbałość o detale na rynku międzynarodowym. Jednocześnie współpracujemy z zaufanymi dostawcami zagranicznymi, aby zapewnić szeroki i stale dostępny asortyment.
Oferujemy szybką, bezpieczną i w pełni monitorowaną wysyłkę na cały świat, bezpieczne metody płatności oraz dedykowaną, wielojęzyczną obsługę klienta, gotową wspierać klientów na każdym etapie zakupu. Każdy produkt prezentowany jest wraz z szczegółowymi zdjęciami i precyzyjnymi opisami, co gwarantuje przejrzyste i godne zaufania doświadczenie zakupowe.
Dlaczego warto zaufać Holyart?
- Katalog: ponad 60 000 produktów, w tym artykuły religijne, sztuka sakralna, wyposażenie liturgiczne oraz dekoracje bożonarodzeniowe
- Klienci: ponad 1 000 000 klientów obsłużonych na całym świecie
- Wysyłka: szybkie, bezpieczne i w pełni śledzone przesyłki międzynarodowe
- Obsługa klienta: dedykowane i wielojęzyczne wsparcie
- Jakość: produkty starannie wyselekcjonowane pod kątem autentyczności, jakości wykonania i dbałości o szczegóły
Holyart tworzy młody, wielokulturowy i zaangażowany zespół, którego celem jest zapewnienie najwyższej jakości, rzetelności i profesjonalnej obsługi. Wierzymy w wartość ludzi, szacunek dla pracy rzemieślniczej oraz realne wsparcie wspólnot religijnych na całym świecie.
Holyart to nie tylko sklep internetowy – to połączenie wiary, tradycji i innowacji, które czyni nas zaufanym punktem odniesienia dla wszystkich poszukujących autentycznych artykułów religijnych oraz solidnej obsługi.
Yhteystiedot
Italia
- bok@holyart.pl
- holyart.pl
On vastannut 78 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Sono vostra cliente da diversi anni e
Sono vostra cliente da diversi anni e, per la prima volta, ho annullato un ordine ben due volte.
La prima volta ho aspettato l’ordine per due mesi; mi è stata inviata un’email che è finita nello spam. Mancava un articolo all’ordine e avete bloccato la spedizione, nonostante fosse stata pagata interamente. Si trattava di regali per gli ospiti di un hotel a cinque stelle a Sosnówka – una grande pubblicità gratuita per la vostra azienda.
La seconda volta è successa la stessa cosa: di nuovo regali. Ho contattato il vostro ufficio, informando che si trattava di regali di Natale. La consegna si è bloccata e l’ordine non è arrivato in tempo. Questo tipo di collaborazione non mi soddisfa affatto.

Andava tutto bene
Andava tutto bene, ma dopo aver aperto il pacco, era ovvio che qualcuno stava rovistando all'interno alla ricerca di oggetti di valore

Vastaus yritykseltä Holyart.pl
KJedyne zastrzeżenie jest takie, że figurka św. Józefa była trochę niechlujnie wykończona, co zmusza mnie do samodzielnego usunięcia braków farby. Natomiast druga figurka Matki Bożej - bez zastrzeżeń.
Kolejny raz jestem zadowolony z dokonanegozakupu. Przede wszystkim firma jest wiarygodna, uczciwa i komunikatywna.

Wspaniała obsługa klienta
Wspaniała obsługa klienta. Wszystko sprawnie i tanio.

Figurka Matki Bożej z Dzieciątkiem
Figurka jest piękna, dla naszego syna, który zmarł przed narodzeniem.

Vastaus yritykseltä Holyart.pl
Firma holyart od lat zachwyca bardzo…
Firma holyart od lat zachwyca bardzo sprawną obsługą klienta, dobrym zapakowaniem produktów, bardzo szybką wysyłką międzynarodową. Zachwycony jestem również bardzo dobrymi okazjami i promocjami, przez które można kupić rzeczy najwyższej jakości w niskich cenach.

Warto tu kupować
Dobrze zapakowana przesyłka, szybki czas dostawy, dokładne informacje na temat realizacji zamówienia.

POLECAM TO JUŻ MOJA KOLEJNE ZAMÓWIENIE
Witam serdecznie. W ostatnim czasie odebrałem kilka zamówionych rzeczy. I cóż tak jak ostatnio wszystko w najlepszym porządku. Towar taki jaki oczekiwałem. Wszystko piękne, dopracowane, zgodnie z opisem i zdjęciami. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, dotarła bardzo szybko, wszystko było w całości, nieuszkodzone, piękne. Polecam

Jestem zadowolona z zakupu
Jestem zadowolona z zakupu. Towar dotarł bardzo szybko, w nienaruszonym stanie, ładnie zapakowany. Wszystko w porządku :)

Vastaus yritykseltä Holyart.pl
Jak zawsze realizacja przebiegła…
Jak zawsze realizacja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybko dostawa, towar zapakowany i zabezpieczony prawidłowo. Jest to moje kolejne zamówienie i jak zawsze jestem zadowolona z przebiegu całej transakcji. Polecam.

Przesyłka na czas
Przesyłka na czas. Produkt bez zastrzeżeń.

Vastaus yritykseltä Holyart.pl
Serdecznie polecam zakupy na stronie…
Serdecznie polecam zakupy na stronie Holyart, ze względu na szeroki wybór produktów, szybką obsługę i dostawę przedmiotów mimo że mieszkam w innym kraju, za bezproblemowe wyjaśnianie sytuacji.

Vastaus yritykseltä Holyart.pl
Dokonuje zakupów od roku i jestem…
Dokonuje zakupów od roku i jestem bardzo zadowolony ze znalazłem Was w internecie. Zaczęło się od zakupu figurki Matki Bożej Opiekunki do mojej kapliczki jako wotum za uratowanie mojego życia. A przy okazji zamawiam coś dla ciała bo mile wspominam pobyt we Wspólnocie Benedyktyńskiej we Włoszech. Szcześć Boże.

Perche italiino?
Perché italiano? Sono Polacca.
Ma va bene. Sono molto soddisfatta di tutto, della compagnia, del trasporto e del prezzo, e soprattutto del regalo per la nipote. È bello e si piace.

Vastaus yritykseltä Holyart.pl
Przede wszystkim to super jakość ikony…
Przede wszystkim to super jakość ikony Chrystusa Pantokratora, sam motyw z Synaju robi wrażenie, dokładność wykonania

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.