Hofmanutrecht Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Totaal geen Nederlands bedrijf : China Het ontvangen kleed was totaal anders dan wat besteld werd. Amper €5 waard ! Lelijk, ondraagbaar. Na 20 mails uiteindelijk 50% terugbetaald gekregen na lang a... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oplichterij!! Niet bestellen bij deze online webshop, producten zijn goedkope flut schoenen/kleding uit China. Als je terug wilt sturen krijg je eerst allerlei opties met een maximum van 50.% terugbe... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

NIET bestellen! - leveren niet de juiste producten! Komt rechtstreeks uit China (stinkt naar plastic en komt zo uit bubbelwrap) en wijkt af van afgebeelde producten! - retour beleid word niet gehan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Het lijkt een Nederlands bedrijf, maar de levertijd doet vermoeden dat het om oost-Aziatische artikelen gaat. Kwaliteit valt tegen, en de klantenservice is waardeloos. Antwoordmails lijken automatis... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

140 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

115 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Dit is een oplichters bedrijf!

Dit is een oplichters bedrijf!zo als velen zeggen: schoenen besteld,leken prima op het plaatje waar ze ook zeiden een familiebedrijf te zijn die ging verhuizen.uiteindelijk bleek het Chinese troep.Eerst korting aangeboden toen 15 procent 20 30 en uiteindelijk 50 procent.maar alsnog geen geld terug! Ik pik dit niet dit is vreselijke oplichting!

9. lokakuuta 2025

Wees gewaarschuwd

Ook twee paar schoenen besteld met het idee mooie soliede leren schoenen te hebben besteld.
Schoenen ontvangen maar hele slechte plastic schoenen. Tot op heden wacht ik nog op een reactie op mijn mail om deze terug te sturen.

8. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Neptrui ontvangen en geen geld terug…

Neptrui ontvangen en geen geld terug binnen 30 dagen. Onmogelijk contact te maken. Ben aan dossieervorming begonnen en heb de bank ingeschakeld. Betaling met creditcard aanvraag ingediend voor terugstorten. Laat eenieder dat bij zijn of haar bank doen en aangifte doen bij politie en helpdesk fraudebestrijding ......

3. lokakuuta 2025

NIET bestellen! Dropshipping

NIET bestellen!
- retour beleid word niet gehanteerd; schaamteloos verwijzen naar hoe ze een famile bedrijf zijn maar vervolgens afschepen met cadeaubonnen en allerlei fratsen om maar niets terug te hoeven ontvangen of uberhaupt maar wat te betalen!
- NIET akkoord gaan met de cadeaubon, ze komen vanzelf met minimaal 15% terugbetaling! Dan gewoon door blijven mailen ze komen vanzelf met meer

4. lokakuuta 2025

Het zijn grote oplichters

Het zijn grote oplichters! Plaatsen mooie foto’s en t artikel wat je krijgt gestuurd is Chinese rommel.
Terugstuur label doen ze niet want ze zijn een klein familie bedrijf. Geld terug krijg je ook niet. Ze beginnen met 17% korting op volgende aankoop. Uiteindelijk zou ik 50% kunnen krijgen, na zestien mails. Ze mogen dat van mij houden. Zullen ze nodig hebben. Tobbers.

Ik voel me opgelicht

Ik voel me opgelicht. Heb een jurkje besteld maar tot op heden niets ontvangen. Wel een mail dat er iets mis was gegaan met de bezorging. Ik houd mijn hart vast. Ben bang dat ik kan fluiten naar mijn 40 Euro. Groetjes van Janny Leurs

7. lokakuuta 2025

Ook ik ben erin getrapt

Ook ik ben erin getrapt. 2 paar schoenen besteld. Helaas te klein. Wil ze terug sturen en dan begint het. Ontmoedigingsbeleid om terug te sturen. Je mag ze houden en krijgt 15% van aankoopbedrag. Ze moeten terug naar China, teveel verzendkosten. Je krijgt je geld niet terug. Wat een oplichting. Bestel hier niets.

6. lokakuuta 2025

Niet bestellen

Geen Nederlands bedrijf. Een maand geleden een bestelling geplaatst. Items nog steeds niet binnen. Ze houden je aan het lijntje in de mail. De bestelling annuleren is niet mogelijk. Op dit moment heb ik geen items en mijn geld is weg.

6. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Oplichters zijn deze mensen!

Oplichters zijn deze mensen!
Trap er niet in! Buiten dat de kleding niet voldoet aan de verwachting is er geen enkele manier om je geld terug te krijgen. Dit staat echter wel vermeld op de site. Komen steeds met voorstellen over 15, 25 of 50% terugbetalen en dan het artikel toch houden maar uit de mails begrijp je dat dit geen goed Nederlands is. Wordt ondertekend met Eva. Maar Eva is geen Eva maar ware oplichters. Vuile schoften zijn het, ga gewoon werken voor je geld! Ik had iets besteld voor een uitvaart. Jullie hebben geen idee wat dit met een mens doet.
Doe het NIET!

5. lokakuuta 2025

Ben er ook ingestonken

Ben er ook ingestonken, dacht dat ik mn blouse met een paar dagen wel binnen zou hebben... duurde 2 weken en toen had ik door dat HofmanUtrecht dropshippers zijn. Blouse bleek te klein, wilde m terugsturen maar krijg nu mails om m met korting te houden, net als wat de anderen ook schrijven...
Ik zal mijn verlies moeten nemen...

2. lokakuuta 2025

Spijt!

Te laat de reviews gelezen...Plastic stinkende schoenen in een plastic zak ontvangen, en inderdaad respons van een zogenaamd familiebedrijf. Ik vrees dat retour niet mogelijk gaat worden, laat staan mijn aankoopbedrag terug. Jammer en zonde van deze aankoop!

Saanut 1/5 tähteä

Wat een misleiding van klanten

Wat een misleiding van klanten. Mooie plaatjes van schoenen posten en aanprijzen zogenaamde magazijnleegkoop. Vervolgens moet je bijna een maand op je bestelling wachten en krijg je slechte kwaliteit uit Azië toegestuurd. Ver onder de maat kwaliteit en pasvorm zoals we dat van nederlandse bedrijven gewend zijn. Ik voel me opgelicht en waarschuw anderen hier niet in te trappen. Ik bestel hier NOOIT meer iets. Zogenaamd een zaak uit Utrecht. Moesten zich schamen.

2. lokakuuta 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Nadat ik mijn pakket heb ontvangen bleek het Chineese troep te zijn. Niet mogelijk om te retourneren, en bedrijf wil het geld niet terugstorten. BESTEL HIER NIET

3. lokakuuta 2025

Schaamtelose scammers

Schaamtelose scammers. Na een bestelling van een groene jurk heb ik een zeer teleurstellend en krontenend klanten ervaring meegemaakt. Niet alleen kwm het product pas na aantal weken (er stond niet duidelijk vermeld dat het product uit china komt), was het product zeer goedkoop van kwaliteit en wijkte het zeer af van de foto's op de website. Na elke dag een retouradres mail aanvraag te sturen kreeg ik schaamtelose mails terug over kortingen om toch klant te blijven, en hoe ze een "familiebedrijf" zouden zijn. Ik heb mijn verlies maar voor lief genomen, nihil vertrouwen dat ik geld terug zou krijgen als ik het terug zou laten sturen naar china. Ik zou nog graag foto's toevoegen van ons mail contact ter verificatie, maar dat kan helaas niet via trustpilot.

Schoenen besteld

Schoenen besteld. Komt aan in een los zakje zonder schoenendoos. Vreemd. Product uitgepakt, goedkope rotzooi uit China. Wat een oplichting!

Saanut 1/5 tähteä

Wat zij zeggen klopt niet

De fi. Hofman beschrijft een gebreide trui. Helaas bleek het een T-shirt te zijn. Waarvoor je veel te veel betaald.
100% teruggave garantie.. vergeet het maar.. een flauw bot van korting bij een volgende bestelling.
Verschrikkelijk bekocht bij dit bedrijf.

25. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin