Diamond Painting - Hobby Painter Arvostelua 1 325

TrustScore 2/5 tähteä

1,9

Saanut 1/5 tähteä

Nou, in eerste instantie kreeg ik reactie dat de bestelling onderweg is. Eindelijk. Maar toen kreeg ik een bericht van de vervoerder dat pakket bezorgd is. Echter; niet bij mij! Na uitwisselen foto's... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

dit is echt oplichterij die keihard aangepakt moet worden, er is geen klantenservice... je betaalt veel en krijgt het verkeerde ze reageren nergens meer op, wel snel geld vangen bestellen zelf in c... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Helaas duurde de bestelling meer dan 3 weken en is het gewoon afkomstig uit China, via temusneller binnen. En dan wordt het verstuurd via Gofo nou wat een slechte pakketdienst hebben gewoon mijn pakke... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Pakket netjes ingepakt afgeleverd 1 zakje ontbrak. Je moet herhaaldelijk mailen voor je antwoord krijgt. Ivm niet beantwoorden van de mail de ontbrekende steentjes ergens anders besteld. Uiteindeli... Näytä lisää

1. Askarteluliike
  2. Taidekäsityö

Yrityksen kirjoittama

Hobby Painter is de gezelligste en leukste Hobbywinkel. Met een uniek en vernieuwend assortiment willen wij creativiteit aanwakkeren. Deze hobby is niet alleen leuk, maar ook goed voor je gezondheid. Creatief bezig zijn zorgt namelijk voor minder stress en angst, is goed voor je hersenen én verbetert je stemming!

1,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

De painting die ik bestel

De painting die ik bestel, of het nu een eigen foto is of iets uit de voorraad, het is altijd precies zo als ik het mooi vind. Het word op tijd geleverd en op het juiste adres, wat sommige leveranciers moeilijk vinden.

2. elokuuta 2022

Hoi J Einsen💐,

Dankjewel dat je ons harde werk waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! 😍

Goede kwaliteit

Besteld en 2 dagen later al in huis. Goed verpakt en de painting is van goede kwaliteit. Als je niet genoeg steentjes hebt krijg je ze zo snel mogelijk na gestuurd.

1. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Diamond Painting - Hobby Painter

Hoi Ans😍, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! 😍🤗
Je bent een topper!! 🌺

Saanut 5/5 tähteä

Na een probleem met mijn bestelling

Na een probleem met mijn bestelling, meteen contact opgenomen met Hobby Painter en het is zeer snel en correct afgehandeld.

30. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Diamond Painting - Hobby Painter

Dank Hadassah! Fijn dat je tevreden bent, we doen alles om onze klanten tevreden te houden. Liefs, Lieke

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over mijn…

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling, was heel netjes af geleverd
,en ziet er heel mooi uit

22. heinäkuuta 2022

Hi Agnes, 🌺
Dankjewel voor de lieve en positieve beoordeling. Daar worden wij ontzettend blij van!! 😍😬. Fijn weekend namens ons. Liefs, Lieke 🌺

Saanut 5/5 tähteä

Redelijk snelle levering netjes verpakt…

Redelijk snelle levering netjes verpakt en duidelijke afbeelding van de foto waar het om gaat/ ging.
netjes .

14. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Diamond Painting - Hobby Painter

Ahw, wat een fijn bericht! 😍 Heel veel dank voor de complimenten. 💐 We zien jouw grag weer terug! 🤗

Saanut 5/5 tähteä

De bestelling was zeer vlug op haar…

De bestelling was zeer vlug op haar bestemming.Het is niet de eerste keer dat ik iets bestel en het zal ook de laatste keer niet zijn want ik ben zeer tevreden over hobby painter.
groeten Johan

12. heinäkuuta 2022

Hoi Johan💐,

Saanut 5/5 tähteä

De pantings zijn Super mooi.

De pantings zijn Super mooi.

Waarschijnlijk zijn ze nog mooier als de steentjes erop zitten en ingelijst zijn.

25. kesäkuuta 2022

Hoi Samantha! 🌺

Dankjewel voor het fijne bericht, hier worden we heel blij van!!!

Liefs, Lieke 😍

Snel en correct

23. kesäkuuta 2022

Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van 😍

Saanut 1/5 tähteä

Alle oplichters zouden kapot moeten!

Toch erg dat er zo oplichters blijven bestaan! Diamant painting besteld maar na een maand nog niks ontvangen. Contact opnemen lukt niet want er komt geen antwoord en de track & trace werkt niet. En doordat de verkopen zelf veel goede reviews schrijft is het zo moeilijk om te achter halen wie wel eerlijk is en wie niet. Deze oplichters zouden ze allemaal een voor een alles moeten afnemen wat ze bezitten, wij werken hard voor onze centen, blijf daar vanaf als je er niet eerlijk bent en te lui om zelf te werken!

22. kesäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben altijd heel tevreden over…

Ik ben altijd heel tevreden over jullie.
Het wordt altijd netjes afgeleverd. En heel veel keuze op de website. Ik maak meestal een eigen foto die vind ik heel leuk om te maken. Vooral van mijn zoon.
Zal nog vaak bij jullie bestelllen.

Groetjes Janneke

20. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Diamond Painting - Hobby Painter

Hoi Dirks😍, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! 😍🤗
Je bent een topper!! 🌺"

Tevreden

Tevreden , goed materiaal

20. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Diamond Painting - Hobby Painter

Wat fijn! Daar worden wij heel blij van. Veel plezier met het maken van je painting!! 😇😍

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk om te ontvangen je geniet er…

Heerlijk om te ontvangen je geniet er van ga zo door meschien iets goedkoper?

16. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Diamond Painting - Hobby Painter

Dank Wilma! Fijn dat je tevreden bent, we doen alles om onze klanten tevreden te houden. Liefs, Lieke

Saanut 1/5 tähteä

Alleen bestellen als je tijd hebt om te wachten

Inmiddels meer herinneringen voor deze review ontvangen dan ik producten besteld heb. Mijn product is ook nog eens niet geleverd - wat ze er niet bij vertellen is dat veel van hun producten uit China komen. Weet dat als je hier bestelt. De verjaardag waar ik het product voor heb besteld is inmiddels al een maand geleden...

1. kesäkuuta 2022

Handige site

Handige site, fotopixels wordt onmiddelijk aangepast volgens de gekozen afmetingen.
De foto is goed toegekomen en ziet er prima uit!

28. toukokuuta 2022

Hoi Klant💐,

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling binnen maar was niet…

Bestelling binnen maar was niet compleet. Hobby painter gemailt en het product is meteen verzonden.
Service is goed en ze zijn behulpzaam als er iets is en dat is top.
Daarom zal ik er meer Bestellingen blijven doen bij Hobby painter.
Zeer tevreden.

27. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Diamond Painting - Hobby Painter

Hi, enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. 😬⭐ We doen ons best! Veel plezier bij het maken van jouw painting. 😉

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin