Hobbii.pl Arvostelua

1 642
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Witam, dziękuję za uzupełnienie mojego zamówienia o brakujący produkt. Jestem niezwykle miło zaskoczona jakością szydełek CLOVER i łatwością pracy z ich udziałem. Pozdrawiam zadowolona klientka

Saanut 3/5 tähteä

Przesyłka wysłana firmą DHL miała ogromny problem z dotarciem. Pani ze sklepu okazała współczucie i chęć pomocy w kontaktach z firmą kurierską. Niemniej doradzam zmianę firmy o ile się da. Wełna je... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dziękuję zespołowi Hobbi za dostawę guzików, projekt zakończony, wyszedł cudowny. 100% perfekt. P. S. W ogłoszeniu było, że guziki są czarne, jednak takie nie są, klasyczny kolor masy perłowej.

Saanut 5/5 tähteä

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach. Kupowałam różne rodzaje - głównie akrylowe i bawełniane. Niektóre grubsze akrylowe btroszkę szorstkie, ale wszystkie prezentują się genialnie. Dobrej jakości szy... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lankakauppa
  2. Käsityökauppa
  3. Askarteluliike
  4. Neulontatarvikkeet

Tietoja yrityksestä Hobbii.pl

Yrityksen kirjoittama

Hobbii jest sklepem dla wielbicieli włóczki w Polsce. Mamy WSZYSTKO czego potrzebujesz do swojego kolejnego projektu niezależnie czy wolisz szydełko czy druty. Kliknij i znajdź: Oczywiście, zawsze oferujemy:
- Łatwe i bezpieczne zakupy 🔒
- 100% satysfakcja gwarantowana ❤️

Nie możemy się doczekać aby powitać Ciebie w naszym sklepie 😊

Yhteystiedot

Bogata oferta włóczek

Bogata oferta włóczek

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Basia, Twoja pozytywna opinia bardzo nas cieszy! 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i miłe słowa o naszej ofercie włóczek. Cieszymy się, że podoba Ci się nasz asortyment. Pozdrawiamy, Maria z Hobbii 🧶

śliczne włóczki, super obsługa

śliczne włóczki o pięknych, wyrazistych kolorach i super obsługa :)

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Edyta! 🌞 Dziękujemy za pięć gwiazdek i tak miłe słowa. 🙏 Cieszymy się, że doceniasz nasze włóczki i obsługę! Mam nadzieję, że nasi klienci będą zawsze tak zadowoleni jak Ty. 🤗 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Polecam! Szybka przesyłka. Wszystko OK

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Paweł 👋, Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszej przesyłki, dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! 😄🌟 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Saanut 3/5 tähteä

Problemy z dostawą

Zamówienie ze strony łatwe i bezproblemowe. Czas dostawy w miarę dobry. Duży problem z formą dostawy. Niestety tylko kurier i to z najgorszej możluwej firmy. Efekt- mimo obecności w domu paczka poszła do punktu odbioru. Losowego, bynajmniej nie najbliższego. A punkt odbioru-Żabka akurat zrobił sobie po południu, kiedy teoretycznie ludzie wracają z pracy i odbierają przesyłki...pół godzinną przerwę. Warto rozważyć alternatywną dostawę przez InPost i do paczkomatów. Bo trudności przy odbiorze przesyłki mnie osobiście zniechęcają do kolejnego zamówienia

12. marraskuuta 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.
Cieszymy się, że nasza oferta przypadła Pani do gustu natomiast przykro nam słyszeć, że sama dostawa pozostawiła wiele do życzenia 😔

W razie jakichkolwiek problemów z dostawą nasza obsługa klienta jest zawsze gotowa do interwencji, a my ze swojej strony zapewniamy, że cały czas szukamy nowych możliwości dostaw w przystępnej cenie dla naszych klientów. 🚛

Włóczkowe pozdrowienia przesyła Maria wraz z Hobbii 🌈

Saanut 5/5 tähteä

Obsługa klienta na najwyższym poziomie

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Nie trafiłam jeszcze na sklep, który w tak uprzejmy i pomocny sposób podchodził do klienta.

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Sabina Łukaszewicz, dziękujemy Ci serdecznie za te słodkie słowa i pięciogwiazdkową recenzję! 💖 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Zawsze jest nam miło usłyszeć, że nasi klienci są zadowoleni.🤗 Pozdrawia, Maria z Hobbii.

oferta swietnie zaprezentowana

24. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Małgorzata, Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że oferta spełnia Twoje oczekiwania i prezentuje się świetnie! 🎉💕 Zawsze staramy się dla naszych klientów. Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Profesjonalizm

Szybką dostawa, nie musiałam dlugo czekać, żeby te cudowne włóczki wziąć na szydełko :-)

25. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Ewa 😊 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że cieszysz się naszymi produktami i szybką dostawą. Czekamy na dalszą współpracę z Tobą. Pozdrowienia, Maria z Hobbii.

szybka realizacja zamówienia

szybka realizacja zamówienia , bardzo dobre materiały gatunkowo

25. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Dagmara, bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów i szybkości realizacji zamówienia 😊 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Pozdrawiamy serdecznie, Maria z Hobbii.

Ogromny asortyment

Ogromny asortyment, czytelna strona

24. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Justyna, 😊 Dziękujemy za Twoją 5-gwiazdkową opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszego asortymentu i strony internetowej. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Rewelacja

W Hobbii jest bardzo duży wybór włóczek, są one bardzo dobrze opisane, bez problemu można znaleźć to czego szukamy.

23. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Barbara 😊 Dziękujemy za pozytywną recenzję i 5 gwiazdek! Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszego wyboru włóczek i ich opisów. Chcemy, aby nasz sklep był jak najbardziej przyjazny dla klienta. Pozdrawiam serdecznie, Maria z Hobbii.

Zadowolenie 👍

Firma działa profesjonalnie .Wymiana informacji meilowych bardzo szybka i pomocna.Przesyłki wysyłane również na wysokim poziomie.
Polecam .

23. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Ela D., dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej pracy i komunikacji 🥳 Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Zawsze jest sprawnie

22. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Teresa, 😊 Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię oraz 5-gwiazdkową ocenę! Cieszę się, że doceniasz naszą sprawną obsługę. Zapraszamy do nas na kolejne zakupy.🧶 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Saanut 5/5 tähteä

Dobra jakość wyrobów,choć wle kupować…

Dobra jakość wyrobów,chociaż lubię kupować dotykając towar.Szybko i sprawnie przekierowałam dostawę .
Napewno skorzystam jeszcze z HOBBI

14. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Łaziska Górne, dziękujemy za pięciogwiazdkową opinię 🌟 Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej jakości i usług. Czekamy na kolejne Twoje zamówienia! 😊 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

szybka dostawa

szybka dostawa, towar zgodny, polecam.

18. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Agnieszka! 🌷 Dziękujemy za Twoją fantastyczną recenzję i 5-gwiazdkową ocenę! 🌟 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej szybkiej dostawy i produktów! 👍 Dziękujemy za polecenie nas! 💖 Pozdrawia Maria z Hobbii 🧶

Dobry towar

Po prostu dobra włóczka. I szybka dostawa.

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Nira 🌞 Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszej włóczki i szybkości dostawy 🎁 Dziękujemy za ocenę 5 gwiazdek 🌟 Naszym celem jest zawsze dostarczanie produktów najwyższej jakości. Ciepłe pozdrowienia, Maria z Hobbii 🧶

Wszystko ok

Szybka wysyłka produkt ok

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Aneta P, dziękujemy za świetną ocenę i pozytywną opinię! 🌟 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów i szybkości wysyłki. Mamy nadzieję, że z chęcią odwiedzisz nasz sklep ponownie! Pozdrowienia, Maria z Hobbii 😊

Saanut 5/5 tähteä

Szybka dostawa i sprawny checkout

Szybka dostawa i sprawny checkout, włóczki super jakości, serdecznie polecam od początkujących po zaawansowanych

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Zofia, 💕 Dziękujemy za cudowną recenzję i pięć gwiazdek! ☺️ Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych włóczek i z doświadczenia na naszej stronie. Zachęcamy do dalszych projektów! 🌷 Pozdrawiamy, Maria z Hobbii.

Saanut 1/5 tähteä

Oczekują Państwo opinii

Oczekują Państwo opinii, a zamówienie do tej pory do mnie nie dotarło.

18. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dziękujemy za Pani opinię i przepraszamy za opóźnienie w dostawie zamówienia 😔

W okresie przedświątecznym niestety firmy kurierskie mimo zwiększonego personelu mogą się cały czas zmagać z opóźnieniami.
Oczywiście jeżeli zamówienie nie rusza się przez dłuższy czas lub okres dostawy znacząco minął proszę się skontaktować z naszą obsługą klienta na kontakt@hobbii.pl

Rozpoczną oni interwencję u DHL i dołożą wszelkich starań aby zamówienie do Pani dotarło. 💗

Włóczkowe pozdrowienia przesyła Maria wraz z Hobbii 🌈

Saanut 5/5 tähteä

sprawna realizacja zamówienia i dobry…

sprawna realizacja zamówienia i dobry kontakt ze sprzedawcą

16. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Neptun Ship Service Wojciechow, dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie tej wspaniałej oceny! 😊 Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszej realizacji zamówienia i kontaktu! Zawsze dla Ciebie, Maria z Hobbii 🌸

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, atrakcyjne ceny doskonala jakość

19. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbii.pl

Dzień dobry Anna! 🌼 Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię i pięć gwiazdek! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej szybkości wysyłki i jakości produktów. 🧶😊 Piękny dzień życzę, Maria z Hobbii.

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin