Jeg købte en fed overshirt hos Hjemhavn og fik en oplevelse, der var langt bedre end forventet. Da jeg havde et lille særønske til afhentningen, var de straks med på den – løsningsorienterede, imød... Näytä lisää
Jeg bestilte en t-shirt til min hustru, men det var desværre den forkerte størrelse, så jeg aftalte en ombytning med Hjemhavn. Ved en fejl i pakkeshoppen får de printet to identiske pakkelabels, hvo... Näytä lisää
Både min hustru og jeg har efterhånden masser af produkter fra Hjemhavn, primært tøj. Super service, produkter i lækker kvalitet, nem og lige-til kommunikation ved returret eller reklamation
Har købt “The rocking” skipper. Den ringeste kvalitet i plastic skrammel jeg længe har set, ville passe bedre med noget der var bestilt hos Temu. De reklamerer med sendes til “nærmeste” GLS afhentning... Näytä lisää
Dansk design inspireret af havet. Havet er vores inspirationskilde og vigtigste medarbejder. Derfor donerer vi 5% af omsætningen til havet året rundt.
Hammershusvej 3A, 7400, Herning, Tanska
- info@hjemhavn.dk
- hjemhavn.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Intet at sætte en finger på :)
Skøn, skøn "butik". Lækre produkter, sjove og hurtige svar, kvik levering og i det hele taget bare en god fornemmelse af, at man får en god oplevelse. Selv uforskyldte reklamationer besvares med humor og hurtighed. Kan kun håbe, at denne virksomhed får et godt 2019.
God Service!!
Helt kanon service. Hurtigt svar og lækre lækre produkter.
Bestiller snart igen fra Hjemhavn!!
Der har ikke været noget at sætte en finger på. God service, hurtig levering, fede produkter og så en vigtig sag Hjemhavn støtter op om - Make oceans clean again! Fedt, fedt, fedt!
Skønne varer samt god og hurtig…
Skønne varer samt god og hurtig levering.
Fin kop og hurtig levering :-)
Så fine ting
Så fine ting, og en super service😁 Go' vind - havnen kan varmt anbefales👍⛵
Hurtig levering
Hurtig levering, gode produkter og fremragende service ! De varmeste anbefalinger herfra
Gode produkter og hurtig og rigtig god…
Gode produkter og hurtig og rigtig god service ifm. en fejl på en af produkterne.
Kan varmt anbefale Hjemhavn!
Hjemhavn kan helt klart anbefales 👍👍…
Hjemhavn kan helt klart anbefales 👍👍 super fine ting og hurtig levering 💪 sjov detalje med en anderledes og næsten personlig ordreseddel i pakken 😄❤
super service
Jeg bestilte to trøjer i str. M - som jeg modtog ganske hurtigt. Desværre passede de ikke helt. Jeg skrev til dem, hvad jeg skulle gøre. De forslog at sende to nye trøjer sammen med en returlabel.
Super service og fede trøjer!
Flotte designs og lækker kvalitet
God hjemmeside til bestilling, ingen tvivl om hvad der bestilles, hurtigt bekræftelse pr. mail og lyn hurtig produktion og levering. Det fremstår i alt professionelt og moderne.
Varen blev leveret og pakket fint ind, lækker kvalitet! Er sikker på de krus vil bringe glæde hos sviger på båden til sommer.
Tak :)
En fornøjelse at handle med …
En fornøjelse at handle med virksomheden. Der var hurtig levering og lige gjort den smule ekstra ud af leveringen, der adskiller dem fra andre virksomheder.
Har lige fået et par SUPER FEDE …
Har lige fået et par SUPER FEDE metalkrus. Kanon koncept, kanon shop, og kanon service. Vi kipper med flaget herfra!
(Det eneste vi undres over her på skuden, er at virksomheden er hjemhørende i Herning. Det hænger ikke sammen. Med mindre det er en filial af Herning Havnemøller)
Super fedt koncept...kun kun anbefales
Super fedt koncept...og mange gode varer med personlighed. Super service, svartid og hurtig levering. Har handlet der 2 gange og intet at beklage. Kan kun anbefales
Billederne snyder.
Hurtig levering.
Men de krus jeg modtog stemte slet ikke overens med billederne på instagram eller på deres egen hjemmeside. Havde bestilt krus med navn på i den mørkeblå farven, som så er sort, når man modtager dem - mega ærgerligt. Forsøgte at klage til virksomheden, men der var intet at gøre. Svaret jeg fik var at billederne var taget i høj solskin, så hvis jeg tog krusene med udendørs på en solskinsdag ville jeg få samme resultat.. Helt vildt dårligt service, og især når det er en fødselsdagsgave, hvor jeg da ved min kæreste bliver vildt skuffet. Har endda vist det til andre og sammenlignet med billeder på deres hjemmeside, som deler samme mening som mig.
Fedt design og fin kvalitet
Fedt design og fin kvalitet, pris også derefter. Lynhurtig levering. Lækkert!
Sød lige shop,med så fine varer.
Sød lige shop,med så fine varer.
Bestilte kl 21.30,ordren blev meldt pakket kl 2300 og afsendt næste morgen kl 0707.
DET ER DA BA' HURTIGT😉
5 STJERNER
Hurtig levering og super service
Hurtig levering og super service. Varene levede op til forventning
Kvalitet, service og pris i fokus!
Flot og funktionel hjemmeside samt super kvalitet af produkterne !
Lagde en ordre ved middags tid og pakken var blevet lagt i postkassen om eftermiddagen af selve hjemhavn.dk
Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg handler ved dem!
Lækre varer og god service.
Det gik ganske smertefrit at handle med søulkene på havnekontoret, blev så glad for den fine håndskrevne hilsen og tak for købet-kort i min pakke. Go' stil. De små lynlåseposer jeg købte er i kraftig kvalitet og med en god lynlås. Kan bestemt anbefale andre at handle her.