Yritys on vastannut
Pidän erityisesti siitä, että artikkeleissa on monipuoliset aiheet. Ne ovat myös helppolukuisia -eivät liian tieteellisiä amatöörille. Satunnaiset lapsukset käännöksissä eivät hankaloita ymmärtämistä.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Olen lukenut historia lehteä jo reilusti yli vuosikymmenen, välillä tilannut ja välillä en, riippuen taloudellisesta tilanteesta. Erittäin mielenkiintoiset aiheet, lehdestä lehteen ja erittäin ammatt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Hyvä ja supermielenkiintoinen lehti, mutta ikävä kyllä asiakaspalvelu ja -kokemus surkealla tasolla. Sain tarjouksen 2 kk:n ilmaisesta digitilauksesta samaan sähköpostiin, millä minulla oli jo voimassa oleva tilaus, jonka tietenkin hyväksyin. Sen sijaan että tarjous olisi liitetty olemassa olevaan tilaukseeni, se loi uuden rinnakkaisen tilauksen, eli minulla oli toisin sanoen kaksi erillistä tilausta käynnissä. Parin kuukauden päästä ihmettelin kahta maksua kortiltani, eivätkä tietenkään suostu mitään palauttamaan. Suosittelen vaihtamaan englanninkielisiin vastaavanlaisiin lehtiin, joissa asiakaspalvelun laatu ollut huomattavasti parempaa.

Vastaus yritykseltä HISTORIA
Kun muutin osoitetta, niin en saanut vuosikirjaa vime vuonna ollenkaan vaikka se oli siihen asi lähetetty minulle joka vuosi. Tänä vuonna sitten ilmoitin asiasta teille ja sovittiin, että minut otetaan Vuosikirjan tilaajaksi ja saisin ensimmisen kirjan ilmaiseksi. Se sitten tulikin, joten kiitos siitä. Sitä ennen vain sain teiltä karhulaskun vuosikirjasta hintaan 34 euroa. Maksoin senkin, joten nyt minulla on kaksi vuosikirjaa. Kiitos niistäkin. Voisikohan tulevana vuonna tämän asian hoitaa joustavammin vanhalla rutiinilla? Onko osoitteen muuttuminen teille näin vaikeaa.

Vastaus yritykseltä HISTORIA
Monipuolista asiaa eikä pelkästään sotajuttuja. Tavallisten ihmisten tavat ja arjessa selviytyminen kiinnostavat enemmän kuin sotahistoria.

Vastaus yritykseltä HISTORIA
Olen vuosien ajan lukenut Tieteen Kuvalehden Historiaa. Lehti avaa historian tapahtumia, ihmisiä ja ilmiöitä helposti omaksuttavalla tavalla laajalle yleisölle. Kirjoitus on sujuvaa ja kuvat tukevat tekstiä hyvin. Jonkin verran tulkinnalle mahdollisia kirjoituksia ja epätarkkuuksia sekä muutama selkeä virhe ovat osuneet silmiin näiden vuosien aikana.
Lehdelle on paikkansa tässä ajassa.
Lukukokemus on käsillä kosketeltavana aikakausilehtenä erinomainen. Matkalla tms. on mobiilisovellus erinomainen vaihtoehto kun oikeaa lehteä ei ole saatavilla.

Vastaus yritykseltä HISTORIA
Hyvin kiinnostavia artikkeileita. Tekstien rytmitys ja kuvitus säilyttävät mielenkiinnon.

Vastaus yritykseltä HISTORIA
Laaja-alainen historian käsittely kuvin eläveitettynä👍

Vastaus yritykseltä HISTORIA
Mielenkiintoisia historiallisia aiheita, joita voi mielessään peilata myös nykyhetken tapahtumiin.
Hyviä muistutuksia siitä, että historian kerroksista löytyy ihan samoja ilmiöitä kuin nytkin.

Vastaus yritykseltä HISTORIA
Aika pinnallisia juttuja. Sinänsä paljon mielenkiintoista mutta sirpaleista

Vastaus yritykseltä HISTORIA
Lehti on aivan upea ja olen tilannut sitä jo 13-vuotta. Luen lehdestä kaikki jutut. Ja pidän kysymyspalstasta erityisesti ja historian uutiset ovat myös lemppareitani.
En pidä jutuista, joissa mässäillään verellä esim. jotkut murhista kertovat jutut menevät jo liian yksityiskohtaiseen kuvaukseen surmatöistä.
Toista maailmansotaa on kuvailtu lehdessä vaikka miltä kantilta, joistain italian erikoisjoukkojen pienistä operaatioista myöten, sekä tietenkin isot tapahtumat myös. Eikä siinä mitään, itseäni ne kiinnostavat suunnattomasti, mutta samalla on jäänyt pohjoismaiden isoimmat sotatapahtumat tyystin kertomatta. Eli Suomen tapahtumat toisessa maailmansodassa. Niistä tapahtumista riittäisi ammennettavaa vaikka kuinka moneen lehteen. Ja ne varmasti kiinnostaisi myös muita lukioita.

Vastaus yritykseltä HISTORIA
Lehden mielenkiintoisuus riippuu aiheista ja jutun sisällöstä, tekstistä. Yleensä lehti onnistuu molemmissa aika hyvin. Ainoastaan kaksi viimeisintä numeroa ovat mielestäni alittaneet lehden normaalin laaatutason, sekä juttujen aiheissa että tekstin sisällössä. Toivottavasti tämä oli vain väliaikainen laatupoikkeama.

Vastaus yritykseltä HISTORIA
Toivoisin laajempia, syventäviä artikkeleita. Lukijathan varmaan yleensä tietävät jo ennestään paljon historiasta , joten heitä ja myös minua eivät niinkään kiinnosta pintapuoliset jutut . En myöskään enää jaksa lukea Hilleristä ja natseista!