Hiptafelzeil Arvostelua

2 412
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een mooi rond tafelkleed besteld. De verzending was heel vlot (volgende dag in huis en keurig verpakt) en ook op vragen werd snel en netjes geantwoord en een oplossing gezocht naar volle tev... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Zeiltje keurig op rol geleverd. Vele jaren geleden ook besteld en altijd nog plezier van. We waren toe aan een ander kleurtje dus opnieuw besteld en het viel ons wel tegen dat de kwaliteit veel dunner... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Bestellen is heel simpel. Kwaliteit van de tafelzeil is perfect gaat lang mee ook bij intensief gebruik. Ik gebruik het om in een markt kraam te leggen als ik mijn waren verkoop op markten en braderi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na enkele vervelende ervaringen met andere bedrijven kwam ik bij Hiptafelzeil terecht. Wat een prachtige kleden hadden ze. Ik was speciaal op zoek naar gecoat tafellinnen en heb het in deze webshop ge... Näytä lisää

1. Sisustussuunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Tafelzeil kopen? 1001 verschillende tafelzeilen, al vanaf € 3,50! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.

Hyvä

88 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Verkleuring binnen een maand

Binnen een maand is het mooie rode Mexicaanse tafelzeil verkleurd naar oranje. Daarover contact opgenomen en kreeg van Mark het antwoord dat er op de website niet bij staat dat het tafelzeil buiten gebruikt kan worden. Wat er op de website wel staat in de kleine letters, is dat op verkleuring geen garantie wordt gegeven. Ik snap dat na een jaar buiten liggen de kleuren wat vervaagd kunnen worden, maar toch niet een totale verkleuring binnen 1 maand!
Een kleine steekproef op de website laat zien dat er nergens bij staat dat het zeil buiten gebruikt kan worden, iets waarvoor een tafelzeil toch vaak wordt gekocht. Het argument 'dat het ook nog kan zijn dat we naast zware industrie wonen, wat mogelijk verklaring voor de verkleuring zou kunnen zorgen', vind ik erg origineel bedacht van Mark. (We wonen in Nijmegen, dus weinig grote industrie in de buurt)

10. kesäkuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het door u bestelde tafelzeil is niet geschikt om buiten te gebruiken. Mocht het wel geschikt zijn dan staat het in onze categorie buitentafelkleed.

Het is inderdaad zo dat verkleuring niet onder de garantie valt. Door UV-stralingen zal het product namelijk kunnen verkleuren.

Helaas kunnen wij u niet positiever informeren. Onze excuses voor het ongemak!

Saanut 2/5 tähteä

Kwaliteit valt enorm tegen

Geen aanmerking op de verzending, die was op tijd, maar de kwaliteit van het tafelzeil viel enorm tegen. Flinterdun. Met één beweging zwiep je hem van tafel, terwijl ik in de veronderstelling was dat het zeil dat ik bestelde nu juist een stevige achterzijde had. Zeil is niet te gebruiken, weggegooid geld.

3. kesäkuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het is inderdaad zo dat als de wind eronder komt dat het tafelzeil omhoog kan komen. Hierom raden wij het gebruik van tafelkleedgewichtjes of klemmen aan. Deze voorkomen dat het tafelzeil omhoog komt door de wind.

Saanut 1/5 tähteä

Het tafelzeil wat ik heb besteld

Het tafelzeil wat ik heb besteld, was erg slordig afgesneden waardoor het de tafel niet volledig afdekt. Het ziet er niet verkoop waardig uit, en er is 35,- voor betaald. Ik heb een Mail gestuurd naar de klantenservice van de winkel met de vraag of dat er iets voor mij kan worden gedaan. Daar wordt door de verkoper met de naam Mark erg ongeïnteresseerd op gereageerd. Zijn woorden zijn, je bent er mee akkoord gegaan want in de voorwaarden staat (kleine lettertjes) het is hand gesneden waardoor het kan afwijken van de bestelde maat. Lekker makkelijk om er zo op te reageren, ik ga er niet vanuit als ik iets koop OP MAAT dat het zo slordig geleverd wordt!

10. kesäkuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het is inderdaad zo dat er akkoord wordt gegaan met een afwijking van 3%. Dit komt omdat wij onze bestellingen met de hand snijden en er dus 3% groter of kleiner geleverd kan worden. Dit staat vermeld in de algemene voorwaarden.

Om deze reden kunnen wij uw klacht ook niet in behandeling nemen gezien het vooraf kenbaar gemaakt is.

Mooie kwaliteit

Snel verzonden, mooie kwaliteit! Ziet eruit zoals op de foto's. Wat ik heel leuk vind is dat er heel veel keuze is!

6. toukokuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Kwaliteit van het tafellaken is prima…

Kwaliteit van het tafellaken is prima en de keus is enorm.
Ik had een proefstukje aangevraagd en netjes opgestuurd gekregen om de kleur te vergelijken.
De kleur kwam overeen met de gordijnen en de bekleding van de eetkamer stoelen.
Waar ik verbaasd over ben is de vraag die ik kreeg hoe het proefstukje beviel….
Ik had mijn bestelling al geplaatst en ontvangen en dat is raar als je na enige dagen de vraag krijgt, hoe het proefstukje bevalt…

23. toukokuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Het is inderdaad zo dat u na een aantal dagen bericht krijgt of het proefstaaltje bevalt. Dit is meer voor klanten die nog een vraag hebben.

Saanut 4/5 tähteä

Tevreden

Groot assortiment, voor elk wat wils denk ik, en ook voor een goede prijs. Snelle en nette levering. Ook al was dat wat ik had besteld, fletser van kleur dan het op de website staat afgebeeld en was het materiaal dunner dan ik dacht, ben ik wel tevreden met het geleverde product.

14. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mijn bestelde zeil was helaas niet op voorraad. Ik kreeg direct een mail met de optie om een andere uit te kiezen. Ik gebruik de zeilen als ondergrond van mijn konijnenverblijf. Heel tevreden mee, ze zijn heel goed schoon te maken en ik heb ruime keuze. Het volgende zeil ga ik ook zeker hier bestellen

28. huhtikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Mooi dessin, geen lange levensduur

Mooie kleden, snel bezorgd. Ik zou alleen een wat betere kwaliteit willen. Ik laat het zeil van aprilmtot september buiten en het tweede jaar begon de stoffen zoom los te laten. Het derde jaar dat ik hem neer wilde leggen bleken er stukjes uit het zeil te vallen waardoor hij niet meer waterdicht was. toen maar wat doorzichtige tape erop. En dit jaar een nieuwe. Ik koop liever iets wat 10 jaar meegaat.

29. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin