Jeg havde en rigtig god oplevelse hos dette cuppingcenter. Behandleren var meget professionel, venlig og tog sig god tid til at forklare hele behandlingen. Jeg følte mig tryg og godt taget imod fra... Näytä lisää
Fik udført hijama for første gang hos Abu Yusuf og det var en fremragende oplevelse! Han har over 14 års erfaring og er veluddannet i dette felt, som gjorde jeg følte mig meget tilpas! Selve oplevels... Näytä lisää
Han var super flink og fortalte om sig selv og han erfaringer, hvis man havde spørgsmål sagde han man bare skulle stille spørgsmål. Havde en forventning om det måske kunne gøre ondt da man skærer 3mm... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Sindssyg service
Sindssyg service , jeg er fuld tildfreds .
Meget hygiejnisk. det hjalp på mine smerter . Kan anbefales og skal opleves
Det var min første gang jeg havde…
Det var min første gang jeg havde prøvet hijama. Og vil klart anbefale Hijama.dk er et mega godt sted at få lavet cupping i sær hvis du har masser af smerter som jeg havde. Efter den god behandling jeg fik kan jeg ingen smerter mærke. Fik rigtig god oplevelse derinde det blevet forklaret fra punkt til prikke hvad hvordan hele behandling vil komme til at foregå. Kan klart anbefales
Kommer helt sikkert igen
Kommer helt klart igen!
Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så havde jeg gjort det! Helt fantastisk behandling fra Abu yusuf, som var meget imødekommende, og virkelig informativ. De sanitære forhold på stedet var helt i top, alt var rent. Fordelene fra behandlingen kan mærkes kort tid efter, og jeg kan helt klart anbefale stedet til alle og enhver som har led, muskelsmerter, eller det helt tredje. Rigtig god oplevelse herfra!
Det bedste nogensinde
Det bedste nogensinde, jeg har prøvet , har haft kæmpe smerter i skuldrene og hijama cupping hos abuyusuf hjalp på det. De bruger kun engangskopper helt nye og hygiejnen top. Kan stærk anbefales.
Fantastisk hijama behandling af…
Fantastisk hijama behandling af fantastisk mand! Har haft rigtig mange smerter på anklen og en del på ryggen. Efter EN behandling kan man mærke kæmpe forskel!! Alt er i top! Ihvertfald ikke sidste gang jeg er her. RIGTIG GOD HYGEJNE OGSÅ. Kæmpe anbefaling herfra
Perfekt service
Virkelig god service, det føles fantastisk og det en hurtig og nem proces
Fantastisk behandling hver gang
Fantastisk behandling hver gang!
Broren er virkelig dygtig og hjælpsom til diverse spørgsmål.
Varm anbefaling !
Helt i gennem en fed opleves fra start…
Helt i gennem en fed opleves fra start til slut.
og god resultat msha allah.
kan varm anbefale hijama.dk
God behandling
God behandling, meget venlig og er ekstra varsom omkring skade og områder som er blevet belastet.
Virkelig gode
Meget flink og rigtig rent hygiejne professionel service
Jeg anbefaler hijama.dk god service
Hijama kan varmt anbefales
Hijama kan varmt anbefales
Har foreløbig haft en god oplevelse hos Hijama. Behandleren Adem, er aktiv lyttende samt super vejledende. Man får virkelige beskrevet hvad Hijama er og hvad den gøre godt for og hvordan kroppen hænger sammen.
Man går der fra med ro i maven og ved hvordan man skal forsætte sit gode forløb.
Det ihverfald ikke sidste gang jeg skal ha lavet Hijama kunne mærke forbedring allerede 15 min efter behandling
Så 5 ud af 5 stjerner her fra.
Kan varmt anbefale stedet og især Adem.
Super høj hygiejne
Super høj hygiejne, professionel top Behandler, bedste hijama klart anbefales
Super behandling
En klinik hvor hygiejne, tryghed og service er i højsædet. Behandleren er super kompetent, faglig begavet og professionel. Takker endnu engang for super behandling!
Dygtig
Dygtig, let med hånden og har styr på hvad der bliver fortaget. Samt hygiejnisk anlagt.
Fremragende service
Fremragende service. Kan varmt anbefales. Han har virkelig styr på det han laver.
Hygiejne og kvalitet i top klasse
Hygiejne og kvalitet i top klasse
Vi fik en behandling af Yusuf med professionel forklaring på hvordan processen med hijama vil forløbe. Selve behandlingen var virkelig struktureret og hygiejnisk. Det var min første og bestemt ikke min sidste tidsbehandling hos Yusuf.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, og skarp service. Det bliver bestemt ikke mit sidste besøg, og kan klart anbefales!
En virkelig god service og men bliver…
En virkelig god service og men bliver virkelig taget godt af. Og en virkelig god pris som man ikke kan sige nej til. Det kan klart anbefales