HIGH END DETAILING Bilplejecenter Arvostelua 33

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Virkelig fint og flot arbejde! Servicen er ligeledes i top og I vil kun blive glade for resultatet! HIGH END DETAILING får min varmeste anbefaling!

Jeg fik en nyvognscoating kombineret med frontrude og fælge. Jeg er meget glad for resultatet og servicen. Jeg fik en nyttig vaskeanvisning med.

Niels er en fantastisk dygtig detailer(bilpleje ekspert). Han levere resultater på højt niveau, uanset om det er en stor eller lille opgave. Som amatør detailer, nærer jeg stor respekt for Niels og... Näytä lisää

Jeg købte nyere bil. Sort - fræk cabriolet kun kørt 20000 km. Niels anbefalede en behandling til 3000 kr inkl. forsegling. Jeg købte tilhørende shampoo og efterbehandling. Min bil blive... Näytä lisää

1. Autohuolto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

HIGHEND DETAILING Bilpleje center i Skive er et professionelt bilplejecenter, som beskæftiger sig med alt inden for bil polering og kosmetisk pleje af personbiler, varevogne, motorcykler, lastbiler og både til private og erhverv.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fruen og mig købte en sort Audi A4 af…

Fruen og mig købte en sort Audi A4 af et ældre ægtepar som nærmest havde brugt vaskehallen dagligt vil jeg skyde på den var næsten hvid

Lang histore kort

Fantastisk stykke arbejde
Og super kundeservice

Bestemt ikke sidste gang i ser ud

Hilsen et par glade Audi ejere.

9. heinäkuuta 2021

Meget flot arbejde

Meget flot arbejde, bilen ser flottere ud end ny - og super service !
Kan klart anbefale, at få bilen behandlet her :D

24. toukokuuta 2019

Kanon kundeservice

Har handlet med dem igennem deres webshop. Alt var som ventet, gode priser samt hurtig behandling.
Og som en ekstra bonus er der altid hurtige svar på alle de spørgsmål man måtte have, angående bilpleje. Kan klart anbefales!

30. marraskuuta 2016

Én af Danmarks absolut bedste

Som amatør detailer, nærer jeg stor respekt for Niels og hans evner til, at trylle skønhed frem fra alt han rører.
Desuden er han en utroligt pålidelig og tillidsvækkende person, som skaber gode rammer om både sit arbejde og sine kunder.

3. marraskuuta 2016

Virkelig professionel arbejde

Hvis jeg ikke var glad for min bil skal jeg da lige garantere for at jeg blev det. :) her kan man da virkelig se hvordan et godt stykke arbejde udføres til mindste detalje hver en lille hjørne er pudset og poleret. De kan deres håndværk må man sige og får mine varmeste anbefaling det var alle pengene værd. Og flink fyr ham Niels.

7. heinäkuuta 2016

Yderst professionel

Havde bilen til en polering, samt efterfølgende coating hos Highend Detailing. Lakken stod som ny igen og skinnende endnu mere end da bilen var ny - virkelig professionelt udført arbejde. Indehaveren Niels, er en rigtig flink fyr og tager sig tid til, at fortælle om hvad de forskellige produkter gør ved lakken. Jeg vil til enhver tid anbefale Highend Detailing, vildt god service, yderst fair priser og imponerende resultater (Billederne på siden taler jo også for sig selv)

1. huhtikuuta 2016

Tak Jesper :)

Polering af ny BMW

Fik poleret en næsten ny bil med en 1 trins polering og efterfølgende påført en lakforsegling. Selve poleringsarbejdet er glimerende udført, hvor der har været sans for detaljerne. Gyeon lakforseglingen er ligeledes påført grundigt og bilen fremstår særdeles flot nu.

22. heinäkuuta 2015

Polering og lakforsegling.

Jeg købte nyere bil.
Sort - fræk cabriolet kun kørt 20000 km.
Niels anbefalede en behandling til 3000 kr inkl. forsegling.
Jeg købte tilhørende shampoo og efterbehandling.
Min bil bliver beskidt : JA
Men er super nem at få ren og vandet preller af. Fælgene ligeså 👍👍
Kan klart anbefales.
Flot arbejde. 🚗

Super service!

Fantastisk service, købte produkter fra Gyeon og fik en super service og vejledning!

Smukt!!

Kan varmt anbefales!

Polering af Ferrari F1 355

High end Detailing Skive har poleret min bil, og de fortjener alt den ros, de kan tilkomme. Det blev udført med høj professionalisme, der blev taget stor hensyn, og respekt over for den originale lak, selve poleringen er det flotteste jeg har set længe, og de brugte en lakstift, til de små stenslag bilen havde, bilen fremstår nu som en hel ny. Jeg kan klart anbefale dem 😀

10. huhtikuuta 2015

Komplet polering og kabinerengøring

Jeg fik en flot polering med en langtidsholdbar lakforsegling, samt motorvask og kabinerengøring hos Highend Detailing, Skive.
Servicen er i top og vejledningen er professionel og ikke mindst ærlig og realistisk. Det er tydeligt at der er fokus på detaljen og håndværket er udført i topklasse.
Jeg kan klart anbefale andre at få deres bil klargjort hos Highend Detailing, Skive.

4. huhtikuuta 2015