HF FORSIKRING G/S Arvostelua 256

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Positiv overrasket! Fin & altid hurtig kundeservice fra salg Fik anbefalet HF af bekendt / problemfri flytning fra tidligere selskab & god vejledning fra HF i den forbindelse - så det var h... Näytä lisää

Dækpartner i Brøndby lavede en skade på min fordør, deres lift rev hul i døren, uheld kan ske. Dækpartner oplyste mig omgående og jeg skulle blot anmelde det til min forsikring. Topdanmark, som... Näytä lisää

Vi havde en vandskade på loftet forsaget af hul i et tegl. Kort efter anmeldelse af skaden, blev vi kontaktet af saneringsservice som hurtigt fik styr på skaden. Da en del af vores loft skulle fjerne... Näytä lisää

Jeg bliver gentagne gange kontaktet af forskellige forsikringsselskaber, der vil forsikre mig, indbo og bil men de kan slet ikke matche den pris jeg betaler samlet hos HF forsikring og det står og f... Näytä lisää

1. Vakuutustoimisto

Vores vision som kundeejet forsikringsselskab er at tiltrække kunder, der foretrækker engageret personlig betjening og kommunikation i øjenhøjde.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Faktisk service

Fantastisk service, hurtig ekspedition og søde medarbejdere når man ringer 😊

19. maaliskuuta 2026

Hej Rikke

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du er tilfreds med behandlingen, og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Positiv overrasket

Positiv overrasket!

Fin & altid hurtig kundeservice fra salg

Fik anbefalet HF af bekendt / problemfri flytning fra tidligere selskab & god vejledning fra HF i den forbindelse - så det var hurtigt overstået.

De har god dækning over hele linjen / har 4 forskellige forsikringer hvor de udmærker sig på alle i forhold til tidligere selskab.

:-)

15. marraskuuta 2025

Hej Nikolaj

Policechef

Altid hurtig hjælp og svar samt god…

Altid hurtig hjælp og svar samt god behandling af Per Pedersen og Heidi Savino.

4. maaliskuuta 2026

Hej Mikkel

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Her været kunde i ca. 1 år. Har fået god rådgivning og vejledning. Der er god og venlig/troværdig kommunikation fra sælger, fakturahåndtering ect.
Nem og overskuelige information tilgængelig på deres kundeportal.
Meget kundeorienteret!

15. tammikuuta 2026

Hej Morten

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Ud fra de angivne oplysninger, kan vi desværre ikke finde dig eller din sag i systemet.

Du bedes venligst kontakte mig på telefonnr. 5945 0710.

Policechef

Jeg faldt og fik brug for min ulykke…

Jeg faldt og fik brug for min ulykke forsikring /tandskade. Fik hurtigt og effektiv hjælp.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. tammikuuta 2026

Hej Yeliz

Policechef

Samtale over telefon med kompetent…

Samtale over telefon med kompetent medarbejder

13. tammikuuta 2026

Hej Ole

Jeg fik god rådgivning

Jeg fik god rådgivning med at få den forsikring jeg havde brug for. Hertil fik jeg også god service og hurtig hjælp til at tjekke om omregistreringen af bil var rigtigt. Hvilket var rart da det er første gang jeg skulle prøve det.

Vil helt klart anbefale både på grund af pris men også en hurtige hjælp og rådgivning.

Hej Emil

Policechef

Sød og venlige mennesker der sætter sig…

Sød og venlige mennesker der sætter sig ind i den situation man er i. Meget imødekomne og ser løsninger i stedet for begrænsninger jeg er meget tilfreds med mine forsikringer

8. tammikuuta 2026

Hej Tommy

Hurtig sagsbehandling

Hurtig sagsbehandling,og behaglig kommunikation.

Hej Ivan

Hurtig og meget imødekommende

Hurtig og meget imødekommende, hjælpsom assistance
Jeg har været MEGET tilfreds.
Tusinde tak.

Hej Birgit

DYR MEN OK

Forskringen fin men dyr, og da jeg ringede for
at høre om billigere priser ,mødtes jeg med INDEN DU BEGYNDER AT BROKKE DIG, SÅ HAR VI FINE ANMELDELSER, ( bare ikke i sproget man bruger til kunderne)

29. joulukuuta 2025

Vandskade

Ifm. vandskade på badeværelse, og nyetablering af samme, har HF været behjælpelige med hurtige tilbagemeldinger og anbefaling af håndværkere til formålet. En god oplevelse

11. marraskuuta 2025

Hej Benjamin

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du er tilfreds med behandlingen, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Nem og god kommunikation

Nem og god kommunikation. En oplevelse af at blive taget alvorligt og være lyttet til.

4. marraskuuta 2025

Hej Robert

Effektivt og problemfrit

31. lokakuuta 2025

Hej Kresten

Kent Graversen

Kent Graversen . Konstruktiv professionel.

1. tammikuuta 2025

Hej Gregers

Policechef

Hurtig ekspedition og afslutning af…

Hurtig ekspedition og afslutning af sagen👌

14. lokakuuta 2025

Hej Niels

Hurtig og effektiv sagsbehandling

Fra skaden blev anmeldt til der var truffet afgørelse om erstatning gik der forbløffende kort tid.
I øvrigt er jeg meget tilfreds med udfaldet.

1. lokakuuta 2025

Hej Torben

Policechef

Topdanmark nægtede dækning, HF-Forsikring greb kunden!

Topdanmark, som er forsikring for Dækpartner løb fra ansvaret og nægtede at dække.

HF-Forsikring valgte at dække skaden uden at udløse selvrisiko. De greb bolden og valgte at kundeoplevelsen, var en højere prioritet end at jagte Topdanmark.

Tak til Heidi fra HF-Forsikring for god, professionel og hurtig service.

17. syyskuuta 2025

Hej Ahmad