Heyshopping Arvostelua 17

2,0

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Useriøs virksomhed

Bestilte en vare d. 16/2.
Ca. en uge efter blev beløbet trukket på min konto.
Jeg modtog dog aldrig et track & trace link. Status ændrede sig heller ikke på deres hjemmeside.
Efter yderlige en uge, prøvede jeg at kontakte dem.
Det kan man KUN på mail, og man modtager aldrig svar. 3 mails, ingen svar.

Da jeg efter 3 uger, valgte at annulere min ordre (per mail), fik jeg dog et svar, at min ordre var annuleret.

Kan ikke anbefales!

16. helmikuuta 2026

Hold jer væk fra HeyShopping

Min bestilling er endnu ikke kommet. Leveringstiden er lang overskredet.
Har kontaktet kundeservice.....ingen respons, men pengene er trukket på min konto.
Svindel og bedrag. Hold jer væk fra dette såkaldte firma.
Keld

5. tammikuuta 2026

Undgå denne hjemmeside

Jeg havde bestilt et automatisk salt og peberkværn som jeg havde håbet jeg kunne give i julegave. Det blev bestilt den 8. December, hvor jeg tænkte der var god tid til levering inden jul. 2 uger efter bestillingen har jeg absolut intet hørt fra dem og vælger at sende en besked. 2 dage efter får jeg svar hvor de meddeler at de refundere min bestilling, da de ikke havde nok vare på lageret. Jeg synes det meget sent at komme med den slags info, havde de bare sagt med det samme at det ikke var muligt at få min pakke, havde der ingen problemer været.

8. joulukuuta 2025

Bestilte et salt- og peberkværn sæt…

Bestilte et salt- og peberkværn sæt derfra, som et familiemedlem ønskede sig. Nu efter 11 dage er der stadig ikke modtaget andet end en bekræftelse. Jeg skriver til virksomheden som faktisk svarer og siger, at min ordre står som afsendt, hvilket undrer mig da der i bekræftelsen står man får en ny mail, når den er sendt og et sporingslink. Så da jeg samme dag bad om det, så svarer de ikke længere. Fraråder at handle på denne side
Opdatering: virksomheden har kontaktet mig efter anmeldelsen, skal ikke kunne sige om det er derfor. Men de har annulleret den, dog vil jeg ikke handle der igen

6. joulukuuta 2025

Handel ikke i denne virksomhed

Opfordring til alle er - HOLD jer langt væk fra denne virksomhed. Penge er hævet - bestilt vare er ikke kommet. Det er et svindelfirma. Ejer er involveret i mange virksomheder - ingen af dem. Kan man få kontakt med. Det er alt fra teknik - garn - og meget mere. Ikke muligt at komme i kontakt pr telefon og svarer ikke på mail. Den største svindel at blive udsat for.

15. joulukuuta 2025

Super service og kvalitet

Købte to stk. legetøj til mit barnebarn den 9.3. - og modtog pakken den 14.3! Undervejs var jeg i dialog med Heyshopping, eftersom jeg blev urolig om købet, da jeg læste de meget dårlige ( og efter min overbevisning- nu- misvisende) anmeldelser. Jeg kan KUN anbefale dem.

9. maaliskuuta 2025

SCAM!

De tager dine penge, men sender aldrig varen. Kundeservice svarer ikke. Hold jer væk.

28. helmikuuta 2025

Bestiller aldrig der igen!

Bestiller aldrig der igen!

Leveringstiden står til 3-4 hverdage.
Efter 10 dage har jeg ikke modtaget.

På deres side står de besvarer mails indenfor 24 timer.
Jeg har for over 24 timer siden skrevet til dem, at jeg ønsker ordren annulleret! Intet svar.

I deres annulleringspolitil står man kan skrive, ringe eller live chatte.
Kan ikke se nogen livechat funktion på deres side, der fremgår heller ikke telefon nr. Så eneste mulighed er at skrive.

15. tammikuuta 2025

Aldrig modtaget pakke

Jeg har nu ventet i over 10 dage på at min pakke skulle sendes fra dette firma, de har ikke svaret på nogen af mine mails og det er ikke muligt at ringe dem op da de intet telefonnummer har. "Venlig kundeservice" som ikke er til at få fat på.

9. tammikuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili