Saanut 5/5 tähteä

Jag har jobbat hos HeyKiddo sen hösten 2024 som barnvakt och trivs väldigt bra. Jag har tidigare arbetat på andra barnvakts agenturer men saknat det familjära som Heykiddo bidrar med, bl.a. Sna... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har använt Hey Kiddo i över ett år och är jättenöjda! Vi har haft två olika nanny’s för vår 1,5åring som har hjälpt med allt från passning dagtid under flera timmar till nattning på kvällarna. Vi h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sienna är en klippa som vi har känt att vi kan lita på sedan dag ett! Vi får hjälp en dag i veckan för att få ihop livspusslet och det är vår sons favoritdag. Jättefint arbete med mycket kärleksfull k... Näytä lisää

4,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Malin är mycket kompetent

Malin är mycket kompetent, hon är omtänksam och väldigt mild mot min dotter. Min dotter har försenad tillväxt och psykomotorisk utveckling och Malin tog hänsyn till detta och hanterade hennes särdrag.

26. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Så nöjda med Filip och barnpassning!

Vi är såå nöjda med barnpassningen och Filip. Vi kände oss så trygga med att Filip hade barnen när vi var på bröllop och barnen hade så otroligt roligt. De älskade verkligen att hänga med Filip! Bara en bra upplevelse.

26. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Väldigt snabbt och smidigt att komma…

Väldigt snabbt och smidigt att komma igång trots att vi behövde hjälp med så kort varsel. Känner mig också 100% trygg med vår barnvakt Thyra. Vår son har säkert väldigt mycket roligare de timmar han får hänga med henne än med sina (just nu) trötta föräldrar.

3. heinäkuuta 2025

Sura var helt fantastiskt

Sura var helt fantastiskt! Väldigt kompetent, snällt och omtänksamt med barnen... vi kände oss absolut trygga och barnen hade det mycket roligt med Sura under tiden. Vi varmt rekommenderar henne som nanny!

19. kesäkuuta 2025

Min upplevelse

bra upplägg med att barnvakterna kan se vilka uppdrag och barnfamiljer som behöver hjälp.

super trevliga som jobbar

roligt att de har evenemang

4. kesäkuuta 2025

Mycket bra.

Jag har jobbat hos HeyKiddo i snart 2 år och trivs väldigt bra, mycket är av jobbet är självständigt men de ser ändå till att hjälpa till vid frågor och får alla att känna sig inkluderad genom aw och sociala event.

2. kesäkuuta 2025

Jättebra arbetsgivare!!

Jag tycker att HeyKiddo är en bra arbetsgivare, helst när man studerar och vill ha ett extrajobb. Jag har jobbat för HeyKiddo i 2 år nu under gymnasiet och det har fungerat jättebra! Man får mycket hjälp med att träffa nya familjer när man vill det.

27. toukokuuta 2025

Kanonbra barnvakt

Kanonbra barnvakt! Chiara var ledsen kvällen innan hon skulle ha barnvakt, men det gick jättebra och hon hade jättekul med Emila som hämtade på förskolan fixade middag och lekte med Chiara.

12. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Vi har två nannies från Hey Kiddo och…

Vi har två nannies från Hey Kiddo och är supernöjda med både Alisson och Elvira. Kan inte den ena så kan den andra :) Vi har inga fasta tider utan det kan variera från vecka till vecka, därför är det perfekt med två stycken. Vår kontaktperson Filippa på kontoret är supertrevlig och ser till att allt flyter på! Efter varje pass får vi ett email med tider och en kommentar från nannyn. Betalning sker via autogiro - hur enkelt som helst.

29. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin