HetMooiste.be Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een zeer goede ervaring gehad met HetMooiste.be Daarnaast ben ik ook erg tevreden over de verkoper. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en mocht er onverhoopt iets misgaan, dan wo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Wel, uiteindelijk is het relatief goed verlopen, ondanks dat het in het begin helemaal fout liet . site blokkeerde bij betalen, weet nie waarom. Volgende dag opnieuw herstart en dat is het uiteinde... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Die Pferdesalbe nutzt mein Onkel schon seit vielen Jahren und ist damit sehr zufrieden! Da wir sie in Deutschland nicht vor Ort bekommen, haben wir diese online bestellt. Eine Reklamation wegen defekt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op de afgesproken dag geleverd, zoals vooraf gemeld in de bevestigingsmail. Alle flesjes in bubbelgaas en alles samen in een plastiek box. Prima service en veilig voor het geval er een fles gaat lekke... Näytä lisää

1. Sekatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

Unieke Paardenbalsem (spiergel),Spierbalsem en Huidcrème (uiercrème, goudsbloem en ginseng) van M. Comhair. Onderhouds- en poetsproducten van excellente kwaliteit aan marktprijzen. Dennenextract (geconcentreerde reiniger) voor de volledige poets en zeer geschikt voor het reinigen van tapijten en zetels. Ledercrème en lederreiniger. Professionel Ontvetter en Glazenwasserszeep. Car Star gamma voor voertuigen met unieke Hoogglansspray, Shampoo met Wax, Polish, Velgenreiniger en Glasfix.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

81 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

aankoop paardenbalsem

snelle en correcte communicatie , snelle levering

13. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä HetMooiste.be

Bedant Eddy voor deze 5-sterren beoordeling. Bestellingen gaan inderdaad steeds stipt de volgende dag naar onze afgiftepunten.

Saanut 5/5 tähteä

Pakketje Mooi op tijd geleverd aan de…

Pakketje Mooi op tijd geleverd aan de deur. Zelfs op de bel gedrukt! 😉

14. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä HetMooiste.be

Bedankt Niky voor je 5-sterren beoordeling van onze webwinkel en service! Zeer fijn te horen van een tevreden klant.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb hier verschillende keren een…

Ik heb hier verschillende keren een product gekocht en kan niet anders zeggen dat zij hun afspraken keurig na komen . Goed product en snelle levering tegen een nette prijs.

13. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä HetMooiste.be

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Het correct naleven van goede afspraken maakt (hopelijk) trouwe klanten ;-)

Gewoon🤷‍♀️vlotte afhandeling

Gewoon🤷‍♀️vlotte afhandeling. En een net paket ,met zorg ingepakt.

11. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä HetMooiste.be

Bedankt Carla voor deze 5-sterren beoordeling! Fijn te horen van een tevreden klant. En onze pakketten pakken we inderdaad steeds zelf met erg veel zorg in ;-)

snelle levering

1. heinäkuuta 2024

Beste,
Bedankt voor deze fijne beoordeling. Het is inderdaad steeds ons doel om ervoor te zorgen dat al onze bestellingen de volgende ochtend reeds op weg zijn naar onze klanten.

Prima product

Prima product, wel aan de wat dure kant

29. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä HetMooiste.be

Bedankt Wim voor je 5-sterren beoordeling! We werken nog steeds met onze aanbiedingen van op de wekelijkse markten. Dus voor de trouwe klanten van onze hoogglansspray hebben we naast de volumekorting op de bussen ook nog speciaal de navulkruiken. Dat is onze 2 + 1 gratis actie op dit geweldig product.

Saanut 4/5 tähteä

J'ai connu cette marque de produits il…

J'ai connu cette marque de produits il y a des années lorsque nous venions passer les 2 mois d'été à la côte, ma grand mère l'achetant sur le marché, il est d'une efficacité incroyable, malheureusement nous ne le trouvons pas ici en Wallonie et mon ultime flacon à été emporté par les inondations de juillet 2021, heureusement je me souvenais du logo sur la bouteille, mais je n'étais plus certaine du nom, merci internet qui m'a permis de retrouver le produit a la vente en ligne, je suis super contente de pouvoir de nouveau entretenir mes meubles avec votre produit.

20. toukokuuta 2024

Chère Sandra,

Merci pour votre excellente critique et pour avoir transmis cette belle histoire. Nous sommes très heureux que vous soyez satisfait de notre innovateur de meubles depuis si longtemps et que vous l'ayez retrouvé de cette façon.

Cordialement,

Bjorn de HetMooiste.be

Saanut 5/5 tähteä

Een betrouwbaar- en efficient produkt

We gebruiken het produkt al jaren en zijn er nog steeds heel tevreden over. De bestelling en de levering verliepen allebei zeer vlot.

7. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä HetMooiste.be

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Het is zeer fijn dit van een trouwe klant te mogen ontvangen!

Top Deal

Correcte en snelle afhandeling van aankoop

4. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä HetMooiste.be

Bedankt Harry voor je 5-sterren beoordeling!

Alles vlgs afspraak

Alles vlgs afspraak, Het was er op tijd

16. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä HetMooiste.be

Bedankt Erwin voor deze toffe beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over je bestelling.

Prima contact

Ondanks dat het afleveren in het afhaalpunt, deed de firma haar best om het in orde te brengen.

8. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä HetMooiste.be

Bedankt Martine voor deze fijne beoordeling ondanks de moeizame toelevering deze keer!

Levertijd

Dank je voor de snelle levering...

8. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä HetMooiste.be

Graag gedaan Dymphie! Bedankt voor je bestelling en je 5-sterren beoordeling.

Top spul en top service

Top spul en top service !
Echt een wonder zalf, raad het iedereen aan !

3. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä HetMooiste.be

Bedankt Patricia voor deze fijne beoordeling! Fijn te horen dat onze zalf en service zo gewaardeerd worden.

Top produkten

Heel goede kwaliteits producten.

26. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä HetMooiste.be

Bedankt Erik voor deze 5-sterren beoordeling!
Bjorn van HetMooiste.be

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin