Hetkeukenhuys Arvostelua 3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Vertrouwen in een onderneming?

Een onderneming is zelf verantwoordelijk voor het te behalen resultaat. Resultaat kan omschreven worden in de breedste zin des woords. Niet alleen de geleverde producten, maar ook het persoonlijke advies, de installatie/ montage en vooral de after sale. Deze zaken kan en mag een ondernemer nooit uit het oog verliezen. Goede resultaten uit het verleden behaald door de vorige eigenaren zijn geen garantie voor nu te behalen resultaten. Dit heb je zelf in de hand. Wij hebben 18 jaar geleden tot volle tevredenheid een keuken gekocht en laten installeren door de toenmalige eigenaren van Het Keukenhuys; Geert en Willem Helderman. Deze tevredenheid kunnen wij niet geven aan de huidige eigenaar. Wij wilden onze keuken namelijk een opfrisbeurt laten geven. Ik ga niet uitwijden wat er niet goed gegaan is. Mijn tip; betaal bij een aanbetaling nooit meer dan 50% en zorg dat u een rechtsbijstandverzekering heeft.

16. lokakuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Ja ik herken het verhaal van diverse…

Ja ik herken het verhaal van diverse mensen die hier een review geschreven hebben. Wij zijn nu een jaar verder en de ergste boosheid is wel ingedaald maar telkens als ik langs de zaak in Hoorn laait het weer op. Liegen en bedriegen kan Manfred heel goed en hij heeft het ook aan lieftallige dochter geleerd.
Wij hadden een Siematic keuken besteld maar zij konden de kleur niet garanderen dus moest het een ander merk worden. Daar begon het mee. De spiegelplint en alles zou hetzelfde worden alleen iets goedkoper. Prima. De keuken zou eind januari geplaatst worden dat werd eind februari, oh nee gaat toch niet lukken het werd eind maart. Onze oude keuken hadden we in principe verkocht maar door alle verschuivingen ging dit ook niet door. Onze kopers gingen niet akkoord met iedere keer uitstel dus dat geld liepen we mis. In de tussentijd was het Keukenhuys moeilijk tot niet bereikbaar en de vele beloftes om ons terug te bellen werden niet ingelost. De beste manier om contact te maken was naar de zaak te gaan. Er was vergeten om duidelijk met ons te communiceren over het feit dat wij zelf een elektricien en stukadoor moesten regelen waardoor het hele verhaal bijna niet doorging. Dat heeft Manfred toen wel heel snel voor ons opgelost. Bravo! De keuken werd geplaatst maar de inbouwlampjes waren er niet waardoor de afzuigkap niet geïnstalleerd kon worden, de oven zat te hoog, niet volgens afspraak en we moesten dankbaar zijn dat dit zo snel opgelost werd alleen misten we toen weer een deurtje. De spiegelplint werd zonder overleg geschrapt en werd een gewone plint alleen was die er ook nog even niet. De inductiekookplaat was geen doffe plaat maar een gladde en de dochter wilde mij nog laten geloven dat het de goede was. Ben wel op leeftijd maar niet dement gelukkig. Twee en halve maand later zou alles afgemaakt worden. Er was een meetfout gemaakt waardoor de afzuigkap niet goed paste en het stucwerk scheurde. Dat was volgens Manfred mijn probleem. Gelukkig kon ik het oplossen met de stukadoor. De nieuwe kookplaat lag in 1000 stukken dus weer een paar weken wachten op de juiste. En nu, na een jaar, zijn we er dus achter dat dit toch niet degene was die we besteld hadden maar we hebben geen zin in Manfred dus hebben we een nieuwe gekocht bij Berepoot. Die wordt morgen geleverd.

4. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Teleurstellende service en montage

Teleurstellende service en montage
Onze keuken zou in oktober 2024 geplaatst worden, maar vanaf het begin liep alles mis. Montage werd meerdere keren verzet, onderdelen misten, en de keuken werd verkeerd gemonteerd (kast te laag, gat in de muur, slecht afgesteld). Ook de op maat gemaakte eetbanken en kussens kwamen maanden later en in de verkeerde kleur/stof. Communicatie was traag en moeilijk, zelfs onze advocaat kreeg nauwelijks reactie. Ondanks een onafhankelijk expert die alle gebreken bevestigde, werd er geprobeerd extra kosten in rekening te brengen. Mooie producten, maar de service en montage zijn extreem teleurstellend. Voor ons geen Keukenhuys Hoorn meer.

16. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin