Älkää vaan käyttäkö tätä palvelua!!! Veloittavat palvelut etukäteen, eivätkä korvaa tilanteessa, jossa eivät voikaan tarjota maksamaasi palvelua. Ostamamme muuttopalvelu kaksiosta toiseen osoitta... Näytä lisää
Älkää tilatko! Hero24 on Juho Kyröläisen uusi yritys. Vanha nimike samalle huijaukselle on Helpdor sitä entinen firma vedettiin konkurssiin yli 200 000 euron maksamattomien verojen vuoksi.... Näytä lisää
Tilasin pesutornin irroituksen, tulppauksen, kuljetuksen uuteen kohteeseen ja sinne asennuksen. Koskaan eivät tulleet. Aspaan ei vastattu eikä sähköposteihin. Seuraavana päivänä ilmoittivat meilillä... Näytä lisää
Älkää vaan käyttäkö tätä palvelua!!
Ostamamme muuttopalvelu kaksiosta toiseen osoittautui todelliseksi fiaskoksi kestäen tunteja aiottua pidempään ja muuttaminen jäi suurimmilta osin itselle hoidettavaksi.
Korvauksena olisivat hyvittäneet 100€ lahjakortin palveluihinsa.
He eivät ole maksaneet myöskään muuttoporukalle, joka tuli ensimmäiselle keikalleen pakettiautolla luulossa, että siirtävät muutamia huonekaluja asunnosta toiseen. Sopimus sisälsi 20m3 kuorma-auton ja ammattitaitoiset muuttajat.
Sähköposteihin eivät ole vastanneet ilmoitettuamme, ettemme hyväksy korvaustapaa tai summaa. Miten tällainen yritys voi ja saa edes toimia, kun perustuu huijaamiseen ja pelkkä mainonta täysin harhaanjohtavaa ja on siten laitonta toimintaa.
huijaus
Älkää tilatko!
Molemmat ovat HUIJAUS yrityksiä, joista on kuluttajalautakunnalle tehty yli 200 valitusta jo ennen vuotta 2023.
Wikipedia kertoo totuuden, katsokaa netistä ”Juha Kyröläinen”. Tämä kaveri on tunnettu sarjayrittäjä ja huijari.
Minulle tulee edelleen markkinointiviestejä täältä, vaikka en koskaan ole mitään tilannut, ja olin Helpdorin ”asiakas” v 2022.
Erittäin huonot kokemukset
Erittäin huonot kokemukset. Muuton aikataulu venyi, todella hidasta toimintaa. Maksettiin lisäpalvelusta, joka kuvattiin tulla suorittamaan seuraavan keikan jälkeen. Muuttomiehiä ei enää ikinä näkynyt, rahoja ei myöskään palautettu eikä yhteydenottoihin enää vastattu.
RAHAT POIS
Tilasin pesutornin irroituksen, tulppauksen,
kuljetuksen uuteen kohteeseen ja sinne asennuksen. Koskaan eivät tulleet. Aspaan ei vastattu eikä sähköposteihin. Seuraavana päivänä ilmoittivat meilillä että kuskilla keikat venyneet, kaatunut ja joutunut sairaalaan. Pesutorni jäi uusien asukkaiden nurkkiin ja tilaus oli tehtävä muualta. Ääriesimerkki röyhkeästä huijarifirmasta. ÄLKÄÄ TILATKO TÄÄLTÄ MITÄÄN!!!!!!
Rahat meni, palvelua ei koskaan tullut
Tilasin pienen asennustyön viikonloppuna. Sieltä soitettiin takaisin ja ohjattiin tekemään maksu etukäteen. Kuulemma tekijöitä voi löytyä jopa samana päivänä. Kun tekijästä ei kuulunut yritin soittaa mutta kukaan ei vastaa. Lopulta puhelut vain katkesivat. Sähköpostitse vielä lupailtiin että tekijä löytyy pian mutta sitten loppui sähköposteihinkin vastaaminen. Kun olisin tajunnut käydä katsomassa palautteet ennen kuin tilasin.
Älä vaan tilaa mitään
Tilattiin tiskikoneen asennus vuosi sitten. Palvelua ei saatu eivätkä ikinä rahoja palauttanut vaikka niin sanoivat. Pelkkää kusetusta.
En saanut koskaan tilaamani palvelua.
Tilasin puutarhatöitä siirtolapuutarhalle. Sain ensin työlle ajankohdan. Asia kuitenkin siirtyi, ja koko ajan minulle sanottiin, että seuraavaksi on minun tilaukseni vuoro. Lopulta minulle ei enää vastattu, ei myöskään asiakaspalvelusta. En koskaan saanut tilaamani palvelua. Asiakaspalvelun puhelu joko katkesi tai kukaan ei vastannut. Myöskään sähköiseen palautteeseen en ole saanut vastausta
HUIJARIFIRMA
HUIJARIFIRMA. VAROKAA.
Veloitus etukäteen ja eivät toimita sovittua palvelua.
Kysyäkseni asiasta sain epämääräisen vastauksen emailiin.
He eivät vastaa puhelimeen, sillä puhelut katkeavat kun heille soittaa.
Teen tänään 24/7 rikosilmoituksen, 16/7 tilatusta palvelusta jonka maksoin etukäteen kuten muutkin.
Kehoitan muitakin tekemään poliisille ilmoituksen netissä, huijattuja ihmisiä on varmaankin useita.
Rahat kelpasi
Rahat kelpasi, työ ei. Huijarifirma, kiertäkää ja kaukaa!
Ihan rikolliselta toiminnalta alkaa…
Ihan rikolliselta toiminnalta alkaa vaikuttamaan. Raha kyllä kelpaa. Miten tällainen yritys saa oikeusvaltiossa toimia tällä tavoin? Epämääräistä, ei kanneta vastuuta, asiakaspalvelu aivan kuraa sen jälkeen kun olet etukäteen maksanut työstä. Kuluttaja-asiamiehelle välitön yhteys.
VÄLTÄ - täysin ala-arvoinen ja epäluotettava
Työ jäi puoliväliin erinäisten selitysten kuorruttamana.
Aluksi yrityksen tavoitti, mutta lopulta puhelimeen eikä sähköpostiin ole vastattu päiväkausiin saati soitettu takaisin. Toivottavasti maksavat edes näille työntekijöille.
Todellinen huijaripulju, jolle tuntuu raha kelpaavan, mutta palvelutaso tai asiakastyytyväisyys ei kiinnosta tippaakaan.
VÄLTÄ!
HUONO YRITYS
Tilasin muuttoavun ja maksoin pyydetyn summan linkin kautta. Sen jälkeen ei kuultu mitään, vaikka minulle oli sanottu, että otetaan yhteyttä maksun jälkeen. Soitin useita kertoja, mutta joka kerta sain vain vastauksen "teihin otetaan yhteyttä". Odotimme tavaroiden kanssa yhteensä seitsemän tuntia, mutta meiltä ei vastattu puheluihin – joko ne keskeytettiin tai annettiin soida loputtomiin.
Oli todella turhauttavaa ja epäammattimaista käytöstä, sillä meillä oli tavarat valmiina ja jouduimme palauttamaan ne takaisin asuntoon. Tämä viivästys aiheutti meille suurta harmia ja vaivannäköä.
Halusin peruuttaa tilauksen, mutta en saanut minkäänlaista reagointia. Tämä on todella huonoa asiakaspalvelua ja vahingollista yritykselle, jos ei osaa pitää asiakkaitaan ajan tasalla. En voi suositella tätä palvelua kenellekään, eikä tulevaisuudessa ole enää mitään syytä käyttää heidän palvelujaan.
Tilasin muuttoapua
Tilasin muuttoapua, 2 kantajaa ja XL-pakettiauto 2h. Tulivat 30min myöhässä kuomullisella peräkärryllä. Sanoin heti, ettei peräkärry tule riittämään, mutta kantaja vakuutti että he hoitavat homman. Peräkärryn lastaaminen kesti huomattavasti kauemmin kuin mitä pakettiauton lastaaminen olisi kestänyt, sillä kantajat suunnittelivat jopa 12min mihin sijoittaisivat seuraavan tavaran ja sulkivat välillä kuomua tarkistaakseen miten tavarat mahtuvat. Ei ne tavarat sitten yhteen peräkärryyn mahtuneet, vaan tarvittiin toinen reissu. Ja siitä hyvästä laskutettiin toiset kaksi tuntia. Kantaja ei osannut peruuttaa peräkärryn kanssa ja siksi siirtymisiin kului enemmän aikaa ja liikenne tukkiutui kohteessa. Peräkärryä ei myöskään osattu peruuttaa oven eteen ja siksi kantajat kantoivat pitempää matkaa. Kaikkia tavaroita ei saatu siirrettyä, sillä puhalsin pelin poikki 5 tunnin jälkeen. Jouduin maksamaan 4 tunnista, vaikka 3 tuntia olisi ollut lähempänä totuutta ottaen huomioon edellä mainitut viivytykset. Otin yhteyttä asiakaspalveluun, josta Juho ystävällisesti tarjosi minulle hyvitykseksi 50eur krediittiä käytettäväksi heidän palveluihinsa. Muutama päivä myöhemmin päätin käyttää tuon krediitin ja tilasin kantoapua astianpesukoneen siirtoon. Tilaukseeni ei koskaan vastattu. Ilmeisesti minua ei enää palvella. Kirjoitin palautteen muutosta saamani sähköpostilinkin kautta; sitä ei näy Hero24:n sivuilla. Sen sijaan sivustolle näyttää tulevan päivittäin viiden tähden arvosteluja, jotka minun silmiini näyttävät tekaistuilta. Ainoa positiivinen seikka oli, että kantajat olivat reippaita ja kohteliaita.
Hero24 kokemuksia
Joka viikko luvataan että maksetaan palkkat yrittäjille mutta mitään ei tapahtuu, turhia lupauksia toisensa jälkeen!
Olin tehnyt tilauksen ja kaikki oli…
Olin tehnyt tilauksen ja kaikki oli hyvin. Kunnes tuli muutto päivä. Kuski oli myöhässä 10min, joten päätin soittaa heille ja kysyä oliko kaikki hyvin. Minulle sanottiin, että kuski oli vaihtanut autoa ja hän on ihan kohta siellä. Meni 30min ja soitin heille ja minulle lyötiin luuria jatkuvasti sen jälkeen. Olin odottanut 2h heitä ei näkynyt, joten olin pistänyt sähköpostia heille. He alkoivat selitellä erilaisia syitä jatkuvasti. Jouduin loppujen lopuksi perumaan kyydin ja olin vienyt tavarat takaisin asuntooni. He eivät edes ansaitse 1tähti. Todella törkeet käytöstä.
Astianpesukoneen asennus
Alunperin astianpesukoneen asennuksen piti tapahtua tiistaina, siirtyikin torstaille ja silloinkaan ketään ei tullut paikalle. Asennus siirrettiin perjantaille ja luvattiin, että se hoituu aikaisin. Sain asentajalta soiton, että pääsisi vasta klo 21, joten peruin asennuksen kokonaan. Tilasin asennuksen toiselta firmalta ja sieltä asentaja ilmaantui 3h varoajalla ja ajallaan. Hero24:n toinen asentaja ilmaantuikin ilmoittamatta ovellemme klo 18, vaikka tästä ei oltu sovittu mitään. Todella ala-arvoista palvelua!
Kaikki meni pieleen muuton sovittu pv. 30.10
Kaikki meni pieleen. Osallistui nk.kilpailutukseen. Ensiksi kaikki vaikutti ok. Mutta kun muutto olisi seuraavana aamuna, ilmoitti herra x, että kuski on sairastunut. Mutta kyllä asia järjestyy, sovituksi aamuksi. Odotimme koko päiväin, ei tulosta. Sovittuna päivänä. Seuraavana aamuna yksi mies pienellä pakulla. Oli sovittu kuski +2 apumiestä. Ensimmäinen reissu yhden miehen voimin, seuraavalle reissulle tuli toinen mies kuskin kaveriksi. Ts. Puoliso oli koko toisen päivän mukana, avasi ovia, seurasi asiain hoitoa, koska heillä ei olisi ollut pääsyä asuntoon,josta tavarat piti olla jo edellisenä päivänä pois. Nyt ei saa yhteyttä,
Kun pitäisi sopia muuttoon liittyneestä hintakompensaatiosta. Seuraavaksi olen yhteydessä kuluttajaasiamieheen. Yksi ruksi, siitäkin voi osan poistaa. Ei luottoa tälläiseen firmaan.
Surkeaa palvelua
Tilausvaiheessa kaikki sujui vielä mallikkaasti ja asioiden sopiminen oli helppoa, mutta sen jälkeen kaikki muuttui hankalaksi ja jouduin selittämään saman asian monelle eri kuskille uudestaan ja uudestaan, jonka jälkeen minulta alettiin vaatia lisämaksua vanhan kaapin viemisestä Sortti-asemalle vaikka sen piti kuulua noudon hintaan. Olen nyt joutunut käyttämään jo tunteja asian hoitamiseen eikä minulla ole vieläkään tietoa tuleeko kukaan noutamaan vanhaa kaappia pois tai joudunko maksamaan jotain ylimääräistä sovitun hinnan päälle. En voi suositella palvelua kenellekään.
Meillä oli Hero 24 kokoamassa meille pöytiä ja tuolia. Nopeasti meni ja ei mitään valittamista.
Meillä oli Her
Huijaus
Huijaus. Ei ole suorittanut sovittua palvelua, eikä suostu maksamaan takaisin. Naurettavaa touhua, en ole ikinä saanut näin huonoa palvelua mistään.