2,2

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Efter hjertesvigt og 8 dage på Herlev…

Efter hjertesvigt og 8 dage på Herlev Hospital,bliver man udskrevet og kontakter ydelse uden held,får den til at sende en mail om det er meget vigtigt at de ringer samme dag,fredagen kom så får jeg fat i en medarbejder som siger jeg skal søge til medicin som jeg ik kan nå pga de fede går på påskeferie,og nu må jeg undvære hjertemedicin til efter påsken,ingen respekt over for deres borger,hun har sat mit liv i fare,så er det vel os iorden at hendes os kommer i fare.den største so der kan gå på 2 ben.husk sagsbehandleren Fra ydelse EN tand for en tand og et øje for et øje din mær

10. huhtikuuta 2025

Herlev kommune er..

Herlev kommune er... Jeg kan ikke engang, hvor ondskabsfulde de er.
De tvangsfjerner små spædbørn, for at give dem til inkompetente plejeforældre, som holder barnets udvikling og trivsel nede, så de kan holde på det så længe og få en masse penge.

Deres sagsbehandler fx A-S er den mest dovne, dårligt begavede person man kan sætte på sådan en sag her. Hendes måde at lyve og udsatte tingene, fordi man intet kan stille op.

Der er ikke noget andet, at gøre end at anmelde hende/dem til ombudsmanden.

Pas på med at få børn i Herlev kommune.

26. syyskuuta 2024

Velkommen til Herlevs Vilde Vest!

Velkommen til Herlevs Vilde Vest!

Bliver du informeret, vejledt og partshørt inden kommunen iværksætter en afgørelse? Modtager du afgørelsen skriftligt med klagevejledning før den iværksættes?

NEJ VEL?!

Det kræver en stor og vedholdende indsats, at have brug for hjælp i Herlev Kommune.

Derfor:
- Hold ALTID på din ret at blive informeret, vejledt og partshørt INDEN der træffes en afgørelse, der går imod dig.
- Bed ALTID om en skriftlig afgørelse med klagevejledning INDEN afgørelsen iværksættes.
- Undersøg ALTID om kommunen har den lovhjemmel, de påstår at have.
- Bed jævnligt om aktindsigt, så du er sikker på, at de oplysninger du giver bliver noteret.

Hvis du ikke kan klage over en iværksat afgørelse, fordi du ikke har modtaget den skriftlige afgørelse med klagevejledning, kan du klage over sagsbehandlingen.

Har du udtømt dine klagemuligheder kan du klage til ombudsmanden.

Hvis du har en formodning om, at kommunen overtræder lovgivningen, kan du melde det til tilsynet i Ankestyrelsen.

Undersøg evt mulighederne for gratis juridisk bistand som hos sr-bistand.

Har du et handicap kan du søge gratis vejledning hos DUKH.

Hvis du har et barn i mistrivsel kan du søge gratis rådgivning hos forældrerådgivningen.

Du kan læse om kommunens forvaltningsretlige forpligtigelser i myndighedsguiden på ombudsmandens hjemmeside.

På Ankestyrelsens hjemmeside kan du søge efter relevante principmeddelelser.

Benytter du dig af den uvildige rådgiver, der er lønnet af kommunen - så er du desværre nødt til at være obs på, om det reelt er dine interesser der bliver varetaget.

Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke på din vej 🌷

25. toukokuuta 2024

Som forældre til børn med diagnoser og…

Som forældre til børn med diagnoser og mistrivsel i Herlev kommunen, oplever man ikke en helhedsorienteret og professionel sagsbehandling, hvor man har den unge i centrum og arbejder på at opnå trivsel. Derimod møder man de forskellige forvaltninger i kommunen som ikke følger lovgivningen og har besluttet sig på forhånd og ikke kommer med faglige, saglige og dokumenterede begrundelser på deres beslutninger. Ved klage er det tydeligt at de holder hånden over hinanden og ikke tager det seriøst og det gælder hele vejen fra sagsbehandler til kommunaldirektøren.
Kan ikke anbefale Herlev som bopælskommune.

20. helmikuuta 2024

Manglende Visitation

Min far på 84 har akut brug for hjælp, da han nemt bliver svimmel. Lige nu går han og døjer med en fibersprængning i låret efter hans sidste fald. Men Herlev Kommune har i dag udsat visitationen for 3. gang. (Jeg bor selv langt væk og har ikke mulighed for at komme forbi særlig tit)

Derudover har jeg fået sendt mine personlige oplysninger videre (person nummer og lægeoplysninger m.m.). Når man så klager over dette, går deres hær af jurister i gang, i stedet for bare at indrømme deres fejl.

24. lokakuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili