3,6

1 tähti

On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Omdat ik niet tevreden was met mijn…

Omdat ik niet tevreden was met mijn oude tussenpersoon op aanraden van een vriend mijn verzekeringspakket bij Hera adviseurs ondergebracht. Geen moment spijt. Had gelijk de eerste maand een schade en dat werd prima geregeld. Binnen een week had ik het geld op mijn rekening.

13. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Gebruik gemaakt van Bieden Met

Gebruik gemaakt van Bieden Met Zekerheid. Deze verzekering zorgde ervoor dat wij de voorkeur kregen van de verkoper, hoewel ons bod iets minder hoog was dan van de concurrentie. Briljant product!

3. marraskuuta 2025

Además, mi experiencia me

Además, mi experiencia me hace dudar mucho de la credibilidad de las reseñas positivas. Muchas parecen pagadas o duplicadas, y da la impresión de que no son opiniones reales. También he tenido problemas con un reseller, ya que después de que se publicaron las reseñas no se realizó el pago prometido. Todo esto genera mucha desconfianza y parece que varias reseñas provienen de cuentas falsas.

13. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Heralife

Fijn dat je tevreden over onze schadeafwikkeling bent Samir. Bedankt voor de vijf sterren. Hera Life BV

Saanut 1/5 tähteä

Eenrichtingsverkeer, keren niet uit.

Ik heb een overlijdensverzekering bij hera life afgesloten. Nu is mijn vrouw een jaar geleden overleden en ze beantwoorden mijn brieven en vragen niet! Heb al meer dan 10x gebeld en dan wordt de belofte gedaan teruggebeld te worden, maar dit gebeurt nooit. Slechte zaak dit! Wel het laatste waar ik mij mee wil bezig houden in deze tijd.

28. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Heralife

Beste Mathijs, allereerst onze oprechte deelneming en enorm veel sterkte gewenst. Ik ben onmiddellijk na het lezen van dit bericht intern nagegaan wat er gebeurd is. We zijn vervolgens alle overlijdens meldingen van het afgelopen jaar nagegaan. Echter, wij kunnen ook basis van de summiere gegevens niks vinden. Zou je mij een plezier kunnen doen en mij een mail kunnen sturen met gegevens zodat ik het verder kan uitzoeken? Mijn mailadres is s.franken@heralife.nl Graag ontvang ik jouw volledige naam, die van je overleden vrouw en een polisnummer (dat begint met HL....). Ook graag een telefoonnummer zodat ik je eventueel kan bellen. Ik zal mij persoonlijk met dit dossier bemoeien. Met vriendelijke groet, Sander Franken, directeur Hera Life BV

Saanut 2/5 tähteä

bij hera overlijdensverzekering…

bij hera overlijdensverzekering afgesloten. moest hogere premie betalen vanwege me bmi. maar ben bodybuilder. de mevrouw aan de telefoon was aardig en begreep het maar kon niks voor me doen.

27. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Heralife

Beste Cor, we doen geen toezegging maar stuur ons alsjeblieft even een mail inclusief je telefoonnummer, dan nemen we volgende week contact op. Mail kan naar mt@heralife.nl

Saanut 3/5 tähteä

Via onze hypotheekadviseur een

Via onze hypotheekadviseur een bankgarantie van Hera aangevraagd. Ging niet helemaal lekker maar werd uiteindelijk toch goed geholpen. Dus daarom 3 sterren

15. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Heralife

Hoi Janine, fijn dat het nog is goedgekomen met de bankgarantie en je positieve feedback over onze hulp.

Saanut 1/5 tähteä

Schimmig verdienmodel en dramatische service

Ik heb in 2021 mijn verzekering bij Hera Life telefonisch opgezegd, wat ook werd bevestigd. Doordat ik daarna geen enkele vorm van correspondentie meer ontving, ging ik ervan uit dat alles in orde was. Nu blijkt dat de verzekering nooit is stopgezet en heb ik onnodig vier jaar doorbetaald. Dit toont aan dat Hera het liefst zo weinig mogelijk laat horen, om je maar niet op de hoogte te stellen je nog een polis hebt.

De Hera slogan is "Simpel, Snel, Solide" dit heeft niets te maken met hoe ze klanten behandelen maar met name hoe ze klanten afwimpelen bij een verzoek of klacht. Op Google reviews, zie je overigens ook zeer kwalijke klachten waar Hera ook al 3 maanden niet reageert bij overleiden (ORV verzekering) en het afhandelen van schadeclaims.

14. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin