Henriksson Storage Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bytte nyligen förråd till Henriksson och är väldigt nöjd hittills. Personalen är extremt responsiv – svarar direkt på frågor utan strul. Stor skillnad mot tidigare ställe där det var hissar och vagn... Näytä lisää

1. Itsepalveluvarasto
  2. Varastotila
  3. Varasto

Yrityksen kirjoittama

Henriksson Storage är ett svenskt företag som erbjuder smarta, trygga och prisvärda förrådslösningar för både privatpersoner och företag. Vi startades 2025 av Tink-grundarna Daniel Kjellén och Fredrik Hedberg samt Doktor.se-veteranen Mikael Henriksson och är till för dig som behöver lite mer utrymme, oavsett om det handlar om att skapa ordning hemma, inte har förvaringsmöjligheter på din arbetsplats, eller behöver lagra inför en flytt. Hos Henriksson Storage får du ett säkert förråd du kan lita på – när du behöver det, så länge du behöver det, utan att betala mer än nödvändigt. Vi har Sveriges troligtvis billigaste förråd. Alla våra förråd nås från markplan, vilket gör att du slipper långa korridorer och hissar. Istället kör du hela vägen fram till ditt förråd - enkelt in, enkelt ut. Naturligtvis erbjuder vi avtal utan bindningstid och utan uppsägningstid, så att du kan stanna så kort eller så länge som du behöver. Du kan boka och betala ditt förråd direkt på webben, eller så kan du slå oss en signal om du har några frågor eller bara vill säga hej.rr

Erinomainen

Kaikki arvostelut

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ett stort tack till er!

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse och kan varmt rekommendera detta företag.

• Enkel och smidig bokning.

• Tydlig information inför tillträdet, samt vid utträde.
• Snabb och trevlig återkoppling via både mejl och telefon när jag hade frågor.

• Konkurrenskraftiga priser jämfört med andra alternativ.

Jag hyrde ett förråd i lite mer än två månader, från den 20 april till den 26 juni. På grund av en oväntad och tuff livssituation behövde jag snabbt hitta en trygg plats att förvara mina möbler, och allt fungerade över förväntan.

Eftersom att uppsägningstiden är en månad hade jag, enligt villkoren, egentligen behövt betala för ytterligare en hel månad – från den 20 juni till den 20 juli – trots att jag bara behövde använda förrådet i sex dagar, fram till den 26 juni.

Företaget valde ändå att möta mig på ett mycket generöst sätt.
I stället för att debitera mig för hela den sista månaden lät de mig endast betala för de sex dagar jag faktiskt använde förrådet, och bjöd på resten av perioden.
Den typen av service, förståelse och flexibilitet är ovanlig och uppskattades verkligen.

Hela upplevelsen har präglats av ett trevligt bemötande, god service och ett företag som verkligen sätter kunden i fokus.

Ett stort tack till er i Västerås!

26. kesäkuuta 2026

Kanon 👍

Smidigt att lasta in sina saker, rena och fina containrar, snabba svar från företaget.

21. kesäkuuta 2026

Smidigt förråd

Att man kan köra fram till sitt förråd med bilen. Gick väldigt lätt och smidigt. Känns tryggt med kameraövervakning.

8. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Kunde inte varit smidigare!

Rekommenderas varmt! Trevlig personal, smidig och säker förvaring. Vi använde det som förråd under tiden vi säljer huset och det kunde inte varit bättre, ingen bindningstid var ett jätte plus samt att personalen löste allt snabbt och utan komplicerat krångel, vilket var ovanligt nu för tiden! Bara plus!! Tack :)

5. kesäkuuta 2026

Toppen

Enkelt, smidigt och tryggt. Super fräsch container. Mycket bra service, bra bemötande och snabb återkoppling.
Rekommenderas starkt.

9. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Väldigt nöjd med Henriksson Storage i…

Väldigt nöjd med Henriksson Storage i Landskrona. Smidigt, prisvärt och enkelt att komma åt sitt förråd. Ett stort plus att man kan köra bilen direkt fram till förrådet, vilket gör lastning och lossning mycket bekvämt. Rekommenderas!

1. kesäkuuta 2026

Prisvärt !

Prisvärt ! Okomplicerat att hyra och att avsluta , bra att kunna köra ända fram till förrådet. Mycket nöjd ! Mvh Magnus

4. kesäkuuta 2026

Rekommenderar

Från början till slut. De svarade snabbt på alla frågor och var väldigt tillmötesgående och hjälpsamma genom hela processen. Man känner verkligen att de bryr sig om sina kunder och gör sitt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt. Tyckte även priset var rimligt.

Dessutom upplevde jag dem som väldigt pålitliga och professionella, vilket gjorde att man kunde känna sig trygg hela vägen. Allt fungerade smidigt och över förväntan. Kan varmt rekommendera – allt var verkligen fenomenalt!

12. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Henriksson Storage

Tusen tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både oss och våra priser.

Ha en underbar sommar och ta hand om dig!

Varma hälsningar,
Isak på Henriksson Storage

Saanut 5/5 tähteä

Allt funkar precis som de säger.

Allt funkar precis som de säger.

15. toukokuuta 2026

Hej Mats!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerar precis som det ska. Din feedback betyder mycket för oss!

Ha en toppenkväll och ta hand om dig!

Allt gott,
Isak på Henriksson Storage

Super nöjda med allt

Super nöjda med allt. Rymligt och fräscht förråd, snabb återkoppling och enkelt att både öppna och komma in på området. Rekommenderar starkt!

1. toukokuuta 2026

Hej Elionor!

Tack så mycket för dina fina ord och de 5 stjärnorna! Vi är så glada att höra att du är super nöjd med allt - från det rymliga och fräscha förrådet till vår snabba återkoppling och enkla tillgång till området. Din rekommendation betyder mycket för oss!

Saanut 5/5 tähteä

Jättefin och snabb service av Isak

Jättefin och snabb service av Isak! Snabb återkoppling och riktigt trevlig!
Förrådet var stort, rent och bra lås/säkerhet. Känns väldigt tryggt!

25. huhtikuuta 2026

Hej Malin!

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är så glada att höra att du är nöjd med servicen och förrådet du hyrt hos oss. Fräscha förråd till bra priser på trygga områden är centralt i vårt erbjudande.

Perfekt service.

Perfekt service.. fast de var helg så fick man svar på sina frågor.
Väldigt enkelt om man vill ha ett extra förråd och väldigt prisvärt!!
Rekommenderar starkt detta.

25. huhtikuuta 2026

Hej Alex!

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är så glada att du upplevde vår service som snabb och att vi kunde hjälpa dig trots att det var helg. Det är underbart att höra att vårt förråd är enkelt och prisvärt för dig. Tack för din starka rekomendation!

Förråd i världsklass

Enkelt att hyra och enkel tillgång till förrådet. Rent och snyggt. Access direkt från bilen. Bra support om det behövs. Rekommenderas!

27. huhtikuuta 2026

Hej André!

Tack för dina vänliga ord! Vi är glada att du uppskattar vår enkla hyresprocess, renligheten och tillgängligheten med direktaccess till förrådet från bilen. Din rekommendation betyder mycket för oss.

Saanut 5/5 tähteä

Tryggt, enkelt och smidigt!

Jag har hyrt förråd här i några månader och upplevelsen har varit väldigt positiv. Allt har varit enkelt och smidigt från start till avslut, bokningen gick snabbt, informationen var tydlig och tillgängligheten har varit jättebra. Det har känts tryggt och välorganiserat hela tiden. Kan varmt rekommendera!

27. huhtikuuta 2026

Hej Marica,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde vår service som smidig och trygg. Det betyder mycket att du värdesätter vår tydliga information och tillgänglighet. Varmt välkommen tillbaka när du behöver förvaring igen!

Henriksson Storage

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin