Supergod service. Økologiske hudcremer af høj kvalitet. Lækre makeup produkter. Har endelig fundet en læbestift, som jeg kan bruge. Gurkemeje shot i køleren er et must, og her er så mange andre g... Näytä lisää

Har fået tilsendt den forkerte varer. Har ringet og skrevet mail flere gange, men har intet hørt. Lidt træls og mærkeligt, med de gode anmeldelser hun ellers får herinde.

1. Kauneus- ja terveysmyymälä
  2. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  3. Ihonhoitoklinikka
  4. Vitamiinit ja lisäravinteet

Træd ind i Helse Guru's univers af sundhed og velvære! Hos os finder du alt, hvad du behøver for at leve et sundt og balanceret liv. Vi brænder for at dele vores viden og skabe et fællesskab, hvor du kan finde inspiration og støtte. Vores sortiment: Kosttilskud i topkvalitet: Vi har nøje udvalgt Danmarks bedste kosttilskud, så du kan være sikker på at få det bedste. Specialkost til ethvert behov: Uanset om du er veganer, undgår sukker eller gluten, finder du et stort udvalg af økologiske og biodynamiske mad- og drikkevarer. Ren skønhed og pleje: Forkæl dig selv og din familie med vores økologiske og bl.a. parfume fri skønheds- og plejeprodukter, der er fri for skadelige stoffer. Hygge og velvære til hjemmet: Vi har et udvalg af interessante bøger, miljøvenlige rengøringsprodukter, tøj og smukke lotusstager i mange farver. Spirituel inspiration: Dyk ned i vores univers af krystaller, aromaterapi og orakelkort. Oplevelser og arrangementer: I vores butik i Horsens kan du deltage i spændende foredrag og workshops om alt fra homøopati til makeup. Vi afholder også hyggelige aftenarrangementer med fokus på velvære, såsom kakaoceremonier og klangbade. Mød vores leverandører til demodage og lær mere om deres fantastiske produkter. I butikken har vi også et behandlerrum, hvor du kan booke tid hos forskellige behandlere og terapeuter som f.eks. vores Heilpraktiker Flemming, Håndlæser Tahoma og healingmassør Svend. Nyd vores fiskespa, en sjov og behagelig oplevelse for alle aldre. Se skiftende udstillinger af lokale kunstnere i vores galleri. Vi er autoriserede biodynamisk forhandler og er udleveringsted for biodynamiske grøntsager og brød. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Helse Guru!

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Virkelig god kundeservice!🤩

Virkelig god kundeservice!🤩
Indehaver Anja skriver til mig på sms at hun desværre ikke har den varer jeg har bestilt. Jeg valgte pengene retur. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der! 😃🎄

16. joulukuuta 2025

Det er en af de beste butikker jeg har…

Det er en af de beste butikker jeg har været i , der er altid en stort smil der møder en og hun ved alt og vis der er noget hun ikke ved så finder hun ud af det ,

5. elokuuta 2025

Tusinde tak ❤️

Helse Guru is a very nice health store

Helse Guru is a very nice health store. At Helse Guru you can get a vast amount of natural products with quality at good prices.
The store is owned by Anja and she’s a very nice person with qualified skills in to natural products of different kinds so one can trust that she knows what she’s talking about and that is a must for me when it comes to choose a product that I want/need.
I’m a client at Helse Guru for some time now and I even hold an art exhibition there. So it’s a store with many possibilities with a variety of activities and where you feel at home. Five stars to Helse Guru and Anja⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Thank you so much ❤️ and it was a lovely art exhibition

God betjening og gode varer

Helseguru tilbyder professionel betjening, samtidig med at betjeningen er omsorgsfuld og personlig.
Der er et bredt udvalg af varer, og det fremstår som gennemtænkt, at det er præcis disse varer, der er på hylden.

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Tusinde tak for den søde anbefaling

Supergod service

Supergod service. Økologiske hudcremer af høj kvalitet. Lækre makeup produkter. Har endelig fundet en læbestift, som jeg kan bruge. Gurkemeje shot i køleren er et must, og her er så mange andre gode økovarer.
Stort udvalg af spændende og nye theer, vitaminer og mineraler, som ikke ses andre steder.
Hv. 14 dag mulighed for at få biodynamiske grøntsager.
En kvalitetsbutik, som Horsens kan være stolt af. Den ligger i Latinerkvarteret her i Horsens. Jeg elsker at komme ind og snuse til nye og spændende produkter indenfor skønhed, sundhed og velvære, når jeg går strøgtur. Atmosfæren herinde er helt speciel .
Her er gode produkter til rimelige priser. Kan anbefales!

8. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Tusinde tak for den meget søde anbefaling, det varmer, og jeg jo også bare de bedste kunder : )

Absolut et besøg værd 😊

Absolut et besøg værd 😊
God og kompetent vejledning og altid smilende betjening. Spændende foredrag, behandlinger og fiskespa 💪

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Tusinde tak for din fine anbefaling

En Helsebutik der et besøg værd

Butikken er fyldt med de lækreste vare. Personalet er søde, hjælpsomme og har en stor viden om de vare der sælges.

6. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Tusinde tak for din anbefaling

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse…

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos helse Guru Butikken er velorganiseret og nem at finde rundt i, og der er et godt udvalg af forskellige produkter indenfor kosttilskud og naturlig skønhed. Virkelig søde ejer og er meget imødekommende og meget hjælpsomme med at besvare mine spørgsmål. Prisniveauet er fair,
Jeg vil helt klart anbefale butikken til andre,der leder efter naturlige og sunde produkter.

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Tusinde tak for den fine anbefaling

Der er sådan en dejlig stemning

Der er sådan en dejlig stemning ved Helse Guru. Ejeren Anja er virkelig flink og imødekommende. Det er er virkelig fint koncept at samle helsekost, sundhedsarrangementer, muligheden for at leje behandlerrum, muligheden for at drikke en kop the/kaffe og mange andre lækre ting.
Jeg fortæller alle jeg kender om stedet 🤩

11. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Tusinde tak for den varme anbefaling

Et besøg værd

Helse Guru er en Fantastisk butik med en varm og imødekommende duft af røgelse alt hvad du kunne ønske dig inden for spiritualitet og helse vare. Kan varmt anbefale at stikke et smut forbi♥️

23. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Tak for den fine anbefaling, i vores butik må den spirituelle del også gerne fylde.

Har fået tilsendt den forkerte varer

1. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Vi beklager fejlen, kontakt os endelig på mail for at blive kompenseret.

Skøn butik

Ejer er super sød og imødekommende og har en bred viden.
Butikken har et stort udvalg.
Klart den bedste helse shop.

20. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Vi takker for den flotte anbefaling.

Skøn butik med et stort udvalg

Skøn butik med et stort udvalg. Anja møder altid en med godt humør og så er hun yderst kompetent og service minded. Helt klart et besøg værd..

10. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Tusinde tak for de søde ord, det varmer.

Virkelig lækker butik med mange varer…

Virkelig lækker butik med mange varer som jeg i forvejen giver mange penge for i Matas eller andre steder. Jeg vil hellere komme ned til det søde personale i Helse Guru, som aldrig er bleg for hjælp og snak om forskellige produkter.

20. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Tak for at vælge Helse Guru, vi elsker at hjælpe vores kunder.

En dejlig hyggelig butik

En dejlig hyggelig butik, hvor der bliver kredset om kunderne med skønne dufte og lyde.
Imødekommende ekspedient.

21. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Helse Guru

Tak for ros, vi prøver at skabe et indbyende univers, som taler til sanserne.