Het was heel makkelijk om aan kaartjes te komen. De controle met het opgeven van persoonlijke gegevens verliep ook snel en goed. Vond het alleen misschie iets lang duren voordat kaartjes werkelij... Näytä lisää
Hellotickets doet wat het beloofd. Je kunt tickets verkrijgen voor het evenement waar je naar toe wilt. De tickets komen een aantal dagen voor het evenement in je mailbox, waarbij de juiste manier om... Näytä lisää
Yritys on vastannut
It is better not to order from this website; the service is very bad. We had bought tickets for a speed skating competition in Milan. The costs were €724.00. A few days beforehand, we couldn't log in.... Näytä lisää
Goede, vriendelijke en bevlogen gids rie ons meenam. Zijn Engels was goed, zodat alles heel duidelijk was. We hebben zowel zwarte-als witte truffel gevonden, wat de tour nog meer bijzonder maakte.
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Vind tickets voor evenementen in de Verenigde Staten en Londen tegen de beste prijs. Broadway, NBA, concerten... Miljoenen tickets direct beschikbaar.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 52 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Het was een leuke tour en lou was een…
Het was een leuke tour en lou was een leuke gids.

Duidelijk en makkelijk
Het reserveren van tickets voor de NewYork Yankees is duidelijk en het proces is makkelijk te doorlopen. Je kunt je eigen stoelen uitzoeken in het stadion. Wij ontvingen regelmatig duidelijke en zinvolle informatie over de wedstrijd. Voor ons is de wedstrijd een hele leuke ervaring geweest!

Goed geregelde rondleidingen
Zowel de inwisseling van de tickets als de ontmoeting met de gids op het plein was prima geregeld. Wij hadden zo een lieve gids, de vrouw was zo vriendelijk en legde alles heel goed uit. De 2 rondleidingen waren echt de moeite waard!!

Vastaus yritykseltä Hellotickets
Om paard te kunnen rijden in MonumentFantastisxhe ervaring …
Om paard te kunnen rijden in Monument Valley is een sprookje. Prachtige uitzichten, leuke paadjes. Paarden zijn erg braaf. Onze gids Brian vertelde veel over de omgeving en de cultuur. Een volwaardige excursie die zeker aan te raden is. Wij hebben de twee uurs tocht gedaan om 8.00 uur en dat is een prima tijd vanwege de temperatuur.

Teleurstellend en pijnvol
Mijn ervaring met Hellotickets is zeer teleurstellend.
Ik heb twee tickets gekocht voor een concert voor een totaalbedrag van €702. Pas na de aankoop ontdekte ik dat dezelfde tickets via de officiële verkoopkanalen en officiële doorverkoopmogelijkheden beschikbaar waren voor een aanzienlijk lagere prijs: De echte prijs was de helft!
Tijdens het aankoopproces voelde ik veel druk om de bestelling snel af te ronden, waardoor ik onvoldoende tijd had om rustig prijzen en aanbieders te vergelijken. Na betaling ontving ik aanvankelijk geen tickets, maar alleen een bevestiging dat de tickets later geleverd zouden worden.
Ik heb meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice en mijn bezwaren uitgelegd. De reacties bleven echter beperkt tot een verwijzing naar de algemene voorwaarden, zonder echt in te gaan op mijn zorgen over transparantie en de manier waarop de aankoop tot stand is gekomen.
Mijn advies aan andere consumenten: controleer altijd eerst de officiële website van het evenement en officiële doorverkoopkanalen voordat je via Hellotickets koopt.

Vastaus yritykseltä Hellotickets
Alles perfect en goed geregeld
Alles perfect en goed geregeld! Zou het zo weer doen!

Vastaus yritykseltä Hellotickets
Tickets besteld 288,00 pas waar he…
Tickets besteld 288,00 pas waar he hard voor moet werken voor realmadrid voetbal wedstrijd 16 augustus omdat we daar 5 dagjes op vakantie zijn . Wedstrijd helaas naar 2 weken later is verschoven . Uitgelegd aan hello tickets helaas weg 540,00. Lekker verdient zeer teleurstellend
Een dag met een wow effect!
Outlander tour met een hele leuke spontane reisleidster Charlie. De filmlocaties die we bezochten waren indrukwekkend. Je kreeg ruim de tijd om te bezichtigen.
Ik had het niet willen missen

Veilig en zekerheid
2x naar BTS en mijn tickets waren zeker waard.

Vastaus yritykseltä Hellotickets
BTS concert- everything was great
I was worried at first, but everything went smoothly. I received my ticket one day before the concert, exactly as promised. It wasn’t possible to buy tickets through the official website, so I was concerned about whether I would receive mine. Thankfully, Hello Tickets provided excellent service and made it possible to get tickets that were otherwise very difficult to buy.
Yes, the tickets are probably a bit more expensive, but you don’t have to spend hours waiting in an online queue only to find out that all the tickets are sold out. Instead, you simply receive your ticket and can fulfill your dream of attending a concert like BTS. It was totally worth it!

Vastaus yritykseltä Hellotickets
Ik ben erg tevreden dankzij de informatie en hulp die ik kreeg als ik iets niet begreep
Ik ben erg tevreden dankzij hellotickets kon ik bij de show zijn. Ik ben verder goed geïnformeerd en ben erg blij. Heel erg bedankt!

Slechte plaatsen voor hoofdprijs
Tickets een dag voor het concert gekregen. Waren de slechtste plaatsen die er waren voor 415 euro per stuk. Ik zag op hun site dat er nog 56 tickets op voorraad waren en vroeg om betere tickets. ( tickets vooraan hadden ze te koop staan voor 300 euro) Maar dat mocht niet. BTS gezien, maar ze waren 1 cm groot. De plaatsen waar wij zaten waren 170 euro originele prijs, verkocht door Hello Tickets voor 415 euro. We hebben onder het concert gekeken en de 56 tickets bleven te koop staan. We hadden dus veel betere plaatsen kunnen hebben. Die bleven nu leeg. Klantenservice erg slecht dus. Ook niet goed aangegeven welke ingang. Voor mij nooit weer.

Vastaus yritykseltä Hellotickets
Best 🫰🏽vriendelijk en behulpzaam en…
Best 🫰🏽vriendelijk en behulpzaam en betrouwbaar

Goede ervaring
Voor het eerst via hellotickets besteld. Zeer goede ervaring gehad. Bij het bestellen werd vermeld dat je de tickets een dag van te voren of op de dag zelf zou ontvangen. Ik heb ze netjes een dag vantevoren ontvangen.