Jeg kom til at ødelægge min nyindkøbte plakat da jeg pakkede den ud. Mødte helt fantastisk kundeservice da jeg mod forventning fik den ombyttet. Tak 🙏🏻❤️
Kvaliteten var noget skuffende, tynd og mindre detaljeret tryk end forventet. Købte to plakater til 99kr stk. 50x70 cm sat ned fra 350k.stk.
Super flotte plakater, god kvalitet, og hurtig levering👍
Flotte plakater, god pris og kvalitet, sikker indpakning. Er meget tilfreds 👍🏼
HelloPoster – smuk vægkunst, der gør dit hjem personligt Hos HelloPoster designer og sælger vi unikke plakater, der skaber ro, glæde og personlighed i hjemmet. Vores motiver spænder fra drømmende illustrationer til farverige statements – og du finder altid noget, der passer til netop din stil. Alle plakater er trykt i høj kvalitet og sendes direkte fra vores lager i Danmark. Vi pakker med omhu og leverer hurtigt – og hvis du har spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe. Vi tror på, at god kunst skal være tilgængelig for alle – og derfor gør vi os umage for at give dig en tryg, nem og inspirerende købsoplevelse. Velkommen til HelloPoster ✨ – personlig kunst til moderne hjem
Mosevej 20 B5, 8240, Risskov, Tanska
- +45 40 44 19 26
- hello@helloposter.com
- helloposter.com
Bra bemötande vid en retur
Snabb leverans bra pris!
Et rigtig godt sted at shoppe plakater
Rigtig god kvalitet, billige plakater, og hurtig levering
Kan absolut anbefales
Alt spiller bare
Virkelig fine plakater i god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Bestiller gerne igen.
Smukke plakater og virkelig god…
Smukke plakater og virkelig god kundeservice. Kom til at bestille forkert størrelse og fik uden problemer ændret bestillingen inden afsendelse.
Mega god service og hurtig levering
Kom ved en fejl til at bestille 2 ens plakater. Blev ringet op og spurgt til om der var tale om en fejl. Så flot service!
Gode pris, kvalitet og hurtig levering
Gode pris, super kvalitets plakater og hurtig levering.
Helt fantastisk kundeservice
Smukke plakater i den lækreste kvalitet…
Smukke plakater i den lækreste kvalitet og iø hurtig levering .
Super fin kvalitet
Hurtig levering og mega fine…
Hurtig levering og mega fine produkter. Jeg er så glad for de plakater jeg har købt.
Flotte plakater
Flotte plakater, god pris og kvalitet, sikker indpakning. Er meget tilfreds 👍🏼
God service og utrolig god kvalitet af…
God service og utrolig god kvalitet af plakaterne

Vastaus yritykseltä HelloPoster
Kvaliteten var noget skuffende

Vastaus yritykseltä HelloPoster
Hurtig levering
Hurtig levering. Fik mine plakater dagen efter.
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service!
Meget flot kvalitet på plakat og ramme.