Jeg kom til at ødelægge min nyindkøbte plakat da jeg pakkede den ud. Mødte helt fantastisk kundeservice da jeg mod forventning fik den ombyttet. Tak 🙏🏻❤️

Kvaliteten var noget skuffende, tynd og mindre detaljeret tryk end forventet. Købte to plakater til 99kr stk. 50x70 cm sat ned fra 350k.stk.

1. Julistekauppa
  2. Printtituotteet ja kyltit

HelloPoster – smuk vægkunst, der gør dit hjem personligt Hos HelloPoster designer og sælger vi unikke plakater, der skaber ro, glæde og personlighed i hjemmet. Vores motiver spænder fra drømmende illustrationer til farverige statements – og du finder altid noget, der passer til netop din stil. Alle plakater er trykt i høj kvalitet og sendes direkte fra vores lager i Danmark. Vi pakker med omhu og leverer hurtigt – og hvis du har spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe. Vi tror på, at god kunst skal være tilgængelig for alle – og derfor gør vi os umage for at give dig en tryg, nem og inspirerende købsoplevelse. Velkommen til HelloPoster ✨ – personlig kunst til moderne hjem

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Alt spiller bare

Virkelig fine plakater i god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Bestiller gerne igen.

5. lokakuuta 2025

God service og utrolig god kvalitet af…

God service og utrolig god kvalitet af plakaterne

23. huhtikuuta 2025
HelloPoster-logo

Vastaus yritykseltä HelloPoster

Kære Henriette,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💛
Det betyder virkelig meget for os at høre, at både service og kvalitet har levet op til dine forventninger. Vi håber, dine plakater bringer glæde og personlighed til dit hjem i lang tid fremover.
Du er altid velkommen hos os igen!

De bedste hilsner
Team HelloPoster

Kvaliteten var noget skuffende

13. huhtikuuta 2025
HelloPoster-logo

Vastaus yritykseltä HelloPoster

Kære Margit,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af de plakater, du har modtaget. Hos HelloPoster bestræber vi os på at levere produkter, der lever op til både vores egne og vores kunders forventninger – også når de er købt til nedsat pris.

Selvom plakaterne er købt som en del af en kampagne, skal du naturligvis stadig være tilfreds med dit køb. Du er meget velkommen til at returnere dem til os, så refunderer vi naturligvis det fulde beløb. Kontakt os gerne på hello@helloposter.com, så hjælper vi dig videre med returprocessen.
Mvh. Sanne - Hello Poster