Bestilte en ballon port i sølv. Leveringstiden kan jeg ikke klage over, men… Hjemmesiden lovede “ Vi har inkluderet klare instruktioner i hver pakke, hvilket gør det nemt at skabe denne fantastiske... Näytä lisää

God hjælp, da en vare viste sig at være i restordre. Smukke balloner i god kvalitet og helium, der var nem at betjene. Nem påføring med ballonsnor - bemærk dog, at disse ikke er "blæstsikre", så der... Näytä lisää

Fine produkter, hurtig levering og perfekt kundeservice. Jeg havde bestilt helium og hi float, men der var desværre gået hul på hi float, selvom den var pakket forsvarligt ind i bobbelplast, s... Näytä lisää

1. Ilmapallokauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Heliumballoner.dk leverer alt i helium, balloner og tilbehør til private og virksomheder i både Danmark og Sverige

3,4

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Bestilte en ballon port i sølv

Bestilte en ballon port i sølv. Leveringstiden kan jeg ikke klage over, men…
Hjemmesiden lovede “ Vi har inkluderet klare instruktioner i hver pakke, hvilket gør det nemt at skabe denne fantastiske ballonport derhjemme. Inkluderet i hver pakke er vores praktiske ballonstørrelsesguider, som sikrer, at hver ballon pustes op til den korrekte størrelse hver gang”. Der var INGEN klare instruktioner eller størrelses guide.
Jeg kontaktede firma som lovede svar inden 48 timer. Har dog ikke hørt fra dem endnu (ID 4337 - 31/3)
Da krondiamantbryllup var den 2/4 måtte jeg bakse noget sammen. Port blev hængt op på på plejehjemmet og så begyndte festen. Sølvballoner sprang en efter en uanset størrelse og uden berøring. Godt at de fleste ældre har en dårlig hørelse.

28. maaliskuuta 2025

Kære Kate
Tusind tak for din anmeldelse af Heliumballoner.dk – det sætter vi stor pris på.

Først og fremmest vil vi gerne beklage, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Det lyder desværre som en rigtig ærgerlig situation – og slet ikke den festlige oplevelse, vi ønsker at levere, særligt ikke til en så speciel anledning som et krondiamantbryllup.

Vi kan kun give dig ret i, at det selvfølgelig skal være en glædelig og tryg oplevelse – ikke noget, man skal bekymre sig over midt i festforberedelserne.

Vi har forsøgt at finde din henvendelse i vores system, men mærkeligt nok kan vi ikke finde noget på ID 4337 eller fra den dato, du nævner. Det er vi naturligvis kede af – og vi vil meget gerne rette op på det.

Vi kontakter dig direkte på den mailadresse, du brugte ved bestillingen, og lover, at vi nok skal gøre det godt igen.

Tak igen fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os til at blive bedre.

De bedste hilsner
Teamet bag Heliumballoner.dk 🎈

Det var flotte balloner

Det var flotte balloner, hurtig ekspedition og let at købe. Heliumflasken er dog dårlig, som om det meste ryger ved siden af. Men med den rette teknik kunne vi fylde ballonerne. Og jeg burde have henvendt mig, men jeg havde ikke tid til at lave en bytter, som sikkert ikke have været et problem😄

19. elokuuta 2024

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse af Heliumballoner.dk – det sætter vi meget pris på!

Vi er kede af at høre om din oplevelse; det er bestemt ikke det, vi ønsker for vores kunder.

En anden gang håber vi, at du kontakter os så vi kan prøve at finde en løsning sammen.

Vi ønsker dig en rigtig god dag! :-)

Øv, dårlig/defekt gasbeholder

Vi bestilte forskellige ballon pakker, nogle ballon holdere (der kom meget støvede) og en gasbeholder/heliumbeholder til 100 stk balloner. Helium ragte til 17 stk og vi betalte 800 kr. For gasen. Så var ikke det værd. Var virkelige forsigtige med at følge de medfølgende instruktioner, så fair hvis der er lidt spild, men fra 100 til 17 er bare ikke okay. ØV!!!

24. heinäkuuta 2024

Hej Ninette,

Vi er utrolig kede af at høre om din oplevelse; det er bestemt ikke det, vi ønsker for vores kunder.

Jeg kan ikke se, at du har forsøgt at kontakte os, så vi har ikke haft mulighed for at hjælpe eller vejlede.

Vi forsøger med vores "heliumberegner" på vores hjemmeside – og i øvrigt med informationsvideoer om vores heliumprodukter – at sikre, at man ved, hvor meget helium man skal bruge. Der er en enorm forskel på, hvor meget helium der skal i en ballon, og derfor varierer antallet af balloner, man kan puste op, også.

Jeg vil meget gerne høre fra dig på kundeservice@heliumballoner.dk, så vi kan undersøge din sag nærmere.

Frederik - Heliumballoner.dk

God og hurtig levering af helium til…

God og hurtig levering af helium til balloner

24. kesäkuuta 2024

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse af Heliumballoner.dk - det sætter vi meget pris på! :-)

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Super god oplevelse

Super god oplevelse
Kunne ikke være bedre, jeg ved hvor jeg skal bestille balloner og helium næste gang (det bliver kun hos jer)
Bestilte 2 helium flasker den 28 april
Den 11 maj konstatere jeg at den ene flaske var defekt
Den 15 maj skriver jeg til kundeservice
Den 16 maj får jeg tilbagemelding
Den 17 maj får jeg pengene refunderet

16. toukokuuta 2024

Hej Alaa,

Vi er glade for at høre, at du fremover også vil vælge Heliumballoner.dk, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Hurtig levering

Hurtig levering. Ville dog ønske at man selv kunne vælge en dag for levering...

2. toukokuuta 2024

Hej Susanne

Vi er glade for at høre, at vi dine varer kom hurtigt frem. Måske kunne det være smart, hvis man selv kunne vælge leveringsdag - det vil vi overveje.

Rigtig god dag!

God oplevelse

Fint udvalg af balloner og det eneste sted hvor jeg kunne finde en stor heliumtank på 819 liter, så det var jeg glad for. Varerne kom også hurtigt, så jeg er meget tilfreds.

22. maaliskuuta 2024

Hej Helene,
Tusind tak for din anmeldelse af Heliumballoner.dk - det sætter vi stor pris på! Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage en anden gang, og ønsker dig en dejlig påske! :-)

Mange hilsner,
Frederik
Heliumballoner.dk

Snabb leverans och bra priser/utbud

Snabb leverans och bra priser/utbud. Anledningen till att ni inte får 5/5 är för att er hemsida inte fungerade helt som den skulle så fick kontakta kundtjänst för faktura betalning.

9. tammikuuta 2024

Hej Caroline.

Tack så mycket för din feedback.
Vi är otroligt glada att du blev nöjd med ditt köp!
Som tur är fungerar vår fakturabetalning igen och vi ser fram emot att välkomna dig en annan gång :-)

Med vänliga hälsningar,
Anton - Heliumballong.se

Forkert mængdeangivelse på hjemmeside, men hurtig levering

Hurtig levering, men bestilte en 410 liter, op til 50 balloner, og med en forhåbning om at der var plads til flere, lavede vi små balloner 15cm. ca. og der var kun til 30 balloner. Det var en flad fornemmelse. Og eftersom vi pustede dem op en time inden surprise-gæsten kom hjem, var der ikke mulighed for at "rette" op.

18. marraskuuta 2023

Hej Sara

Tusind tak for din anmeldelse.

Som vi har skrevet i vores mail til dig, er vi kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse!

Der er stor forskel på hvilke balloner man fylder op - hvor store de er, hvilken kvalitet de har og hvor meget helium man fylder på.
Da du ikke har købt dine balloner hos os, kan vi desværre ikke svare nærmere på dette.

Som jeg har skrevet til dig, forsøger at gøre det tydeligt ved at skrive op til X balloner på alle vores produkter.

På produktet du har købt, har vi også et lavet et overblik over hvor mange balloner man skal forvente 410 liter dækker - og det varierer jo som vi skriver enormt meget:

Vi forsøger på forsiden af vores webshop, med vores heliumberegner, at give en klart billede af hvad man skal bruge af helium til forskellige størrelse af balloner. Det er vejledende da som nævnt tidligere er mange elementer der kan påvirke det.

Når det er sagt, så tager vi al feedback til efterretning - og jeg håber med ovenstående at det har givet et svar på din oplevelse.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Rigtig god dag.

Hurtig afsendelse

Hurtig afsendelse og god kundeservice der var klar på dialog, da varen ikke helt levede op til bestillingen. Derfor desværre en stjerne ned. Men ballonerne svævede yndigt til festen, så det var det værd at vælge helliumballoner fremfor et billigere alternativ.

27. toukokuuta 2023

Kære Marie

Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at anmelde Heliumballoner.dk.
Vi sætter altid pris på at få ris og ros fra vores kunder.

Jeg er glad for, at vi har efterladt et positivt indtryk, på trods af varen ikke helt levede op til forventningerne.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller feedback er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@heliumballoner.dk

Vi håber på, at vi også kan være behjælpelige næste gang du skal holde en fest :-)

Mange hilsner,
Frederik
Heliumballoner.dk

Jeg har købt invitationer til min søns…

Jeg har købt invitationer til min søns fødselsdag, men de kom aldrig.
Jeg har betalt, og har prøvet at ringe og skrive en mail til virksomheden, men uden held.

Det er synd for min søn, der havde glædet sig!

1. marraskuuta 2022

Hej Kia

Tak for din besked. Vi har ingen beskeder om du har kontaktet os så det forstår jeg ikke. Mine kollegaer har ringet til dig uden held, men måske du har opgivet forkert nummer?

Din pakke var sendt, men kommet retur til os som du kan se på nedenstående GLS link fordi den ikke var afhentet. Vi gensender meget gerne hvis du ønsker det eller returnere pengene. Skriv på kundeservice@heliumballoner.dk :)
Ref. ordre 3924

Løber for hurtigt tør

Produktet kom hurtigt, men der var ikke nok helium til 35 balloner. Har anvendt de balloner som var med i pakken, og fik pustet 10 op.

6. kesäkuuta 2022

Hej Carina

Tak for din besked. Jeg kan ikke se du har kontaktet os direkte, men vil du ikke skrive til os på kundeservice@heliumballoner.dk så får vi kigget nærmere på det og får lavet en kreditering til dig. Især hvis det er balloner i pakken du har brugt. Vi ser frem til at høre fra dig :)