Fantastyczny sklep. Koszulki z najlepszej jakości bawełny, porządnie uszyte i cudne kolory. Po kilku praniach jak nowe. Trzeba chwilkę poczekać na dostawę ale warto bo w takich niskich cenach to sam... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hedrix ma bogaty asortyment , gdzie można wybrać bluzę czy też koszulkę w ulubionym kolorze :) Jakość petarda! Ich bluzy są rewelacyjne - miękkie , idealnie leżą na ciele , świetnie się prezentują , g... Näytä lisää
Kolejna edycja: zamówienie do mnie w końcu dotarło. Obstawiam że nie wyrobili się przed świętami, co rozumiem ale koszmarna komunikacja, wymówki z sufitu i oszukiwanie że zamówienie wyjdzie jutro te... Näytä lisää
Firma Hendrix nie zwróciła pieniędzy za towar, który został wysłany z powrotem do nich. Całość poinformowałem obsługę która jest zajebana konkretnie mułem, zero merytorycznej odpowiedzi. Minęło ustawo... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
𝗛𝗘𝗗𝗥𝗜𝗫 is a global 🌍premium men fashion brand that redefines urban fashion with bold innovation and a distinctive vision. Designed for those who dare to stand out, we blend cutting-edge design, premium quality, and a flawless fit to create pieces that embody self-expression and individuality. Our collections inject fresh energy into men fashion, resonating across 𝗨𝗦𝗔 𝗮𝗻𝗱 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲 (𝗗𝗲𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸, 𝗣𝗼𝗹𝗮𝗻𝗱, 𝗖𝘇𝗲𝗰𝗵 𝗥𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰, 𝗜𝘁𝗮𝗹𝘆, 𝗦𝗽𝗮𝗶𝗻, 𝗦𝘄𝗲𝗱𝗲𝗻, 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮). Beyond fashion, 𝗛𝗘𝗗𝗥𝗜𝗫 is driven by a commitment to sustainability — we are a zero-waste company🌱, ensuring every garment is crafted with purpose and responsibility. Whether you're pushing boundaries in everyday life, HEDRIX delivers effortless style, superior comfort, and an attitude that sets you apart 😎.
Yhteystiedot
Yhdysvallat
- 1-213-459-5433
- hello@hedrix.us
- hedrix.us
On vastannut 2 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fantastiche
Fantastiche! Ottima qualità del cotone, veloce la spedizione e supercool il fitting.
Assolutamente consigliate.
Excellent customer support
I had an issue with my order and fortunately the customer service was really helpful, polite and supportive. I will definitely order again.
Really good company
The design choices in the clothes are very intresting and the fabric feels great.
Customer support was very helpful!
Exactly like the picture
Exactly like the picture, fits perfectly 🩷 It's great for the fall, winter, spring and late summer night season. Super comfortable and the material is really amazing. Color is beautiful. I purchased the pink and came back for ecru and would like every colour.
Definitely new favourite hoodie brand.
Bardzo duży wybór na stronie
Bardzo duży wybór na stronie. Każdy napewno znajdzie coś dla siebie. Same świetne ciuszki. Miła obsługa i świetny kontakt z firmą . Polecam.
Ho comprato dei vestiti per il mio…
Ho comprato dei vestiti per il mio ragazzo e sono davvero bellissimi, proprio come nelle foto del sito web.
Inoltre, sono arrivati molto velocemente, in soli 2 giorni!!
Polecajka bluzy Hedrix
Bluza Hedrix to przyjemne ubrania które są estetycznie wykonane miłe w dotyku. W dodatku ze świetnego materiału z którego napewno będziecie zadowoleni.
Polecam z całego serca ! ❤️
Wooow great products
Wooow great products, wonderful clothes, I recommend 100%🔥

Vastaus yritykseltä HEDRIX
Polecam, szybka wysyłka, dobra jakość a przede wszystkim wszystko na najwyższym poziomie 😍🥰
Jakość to synonim Hrdrix.
Jakość to synonim Hedrix.
Szybka moda zmusza nas do kupowania ciągle nowych ubrań, bo nie nadają się do wyjścia po kilku praniach. Materiał mechaci się, blaknie, a ubrania tracą kształt.
Lubię kupować mężowi na okazje jak urodziny czy święta 1 czy 2 rzeczy, ale takie, które ponosi długo i chociaż przez kilka lat będą wyglądały świetnie.
To nasza kolejna bluza od Hedrix, tak samo wygodna, stylowa i porządna.
Polecamy zdecydowanie:)
Ciekawe + różnorodne wzory i wybór na…
Ciekawe + różnorodne wzory i wybór na orgomny plus, wszystko w typowym dla Hedrixa vibie, na bank będę polować na kolejny print
Bluza jest wykonana z wysokiej jakości…
Bluza jest wykonana z wysokiej jakości produktów , dodatkowo wyszywana więc nic podczas prania się nie ściera . Design jest zgodny z opisem na stronie sklepu, więc nie było żadnych niemiłych niespodzianek. Wnętrze jest przyjemne w dotyku, co sprawia, że można ją nosić przez cały dzień bez uczucia dyskomfortu. Cena bluzy jest adekwatna do jakości. Nie jest to najtańsza opcja na rynku, ale w zamian dostajemy solidny produkt, który posłuży przez długi czas. Uwielbiam tą bluzę i na pewno to nie ostatni zakup !
Uwielbiam markę Hedrix za nietuzinkowe…
Uwielbiam markę Hedrix za nietuzinkowe wzory,bardzo dobre wykończenie ubrań i mega wysoką jakość 😊😍
Jak najbardziej Polecam!
Świetna bluza
Świetna bluza, materiał bardzo przyjemny i ciepły. Widać dużą dbałością o szczegóły i staranność wykonania.
Bluza ma modny krój i nada się do różnych stylizacji zarówno na sportowo,jak i do mojego ulubionego outfitu " sportowa elegancja".
Każdy powinien mieć taką bluzę w swojej szafie. 🤩
Bardzo polecam markę HEDRIX
Great quality of swetshirt
Great quality of swetshirt, attention paid to every detail, comfortable for every day use, made of good materials. Im really glad with this purchase
Bluza jest świetnej jakości nic się z…
Bluza jest świetnej jakości nic się z nią nie dzieję po praniu,jest bardzo wygodna,idealna na różne stylizacje. Gorąco polecam
Ubrania świetnej jakości
Ubrania świetnej jakości, miły mwgerialZ
Estafa
Más de lo mismo, realicé mi compra y para realizar un cambio , cuatro email enviados y no he obtenido respuesta.
Y he escrito tanto a la dirección española como a la que te dicen aquí que escribas… una estafa
Qualità del prodotto ottima
Qualità del prodotto ottima, tessuto leggero e buona manifattura, morbido e non fa odori strani. Consegna super veloce e servizio assistenza clienti superlativo. 10 e lode

Vastaus yritykseltä HEDRIX
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.