Fantastyczny sklep. Koszulki z najlepszej jakości bawełny, porządnie uszyte i cudne kolory. Po kilku praniach jak nowe. Trzeba chwilkę poczekać na dostawę ale warto bo w takich niskich cenach to sam... Näytä lisää

Hedrix ma bogaty asortyment , gdzie można wybrać bluzę czy też koszulkę w ulubionym kolorze :) Jakość petarda! Ich bluzy są rewelacyjne - miękkie , idealnie leżą na ciele , świetnie się prezentują , g... Näytä lisää

Kolejna edycja: zamówienie do mnie w końcu dotarło. Obstawiam że nie wyrobili się przed świętami, co rozumiem ale koszmarna komunikacja, wymówki z sufitu i oszukiwanie że zamówienie wyjdzie jutro te... Näytä lisää

Firma Hendrix nie zwróciła pieniędzy za towar, który został wysłany z powrotem do nich. Całość poinformowałem obsługę która jest zajebana konkretnie mułem, zero merytorycznej odpowiedzi. Minęło ustawo... Näytä lisää

1. Miestenvaateliike

𝗛𝗘𝗗𝗥𝗜𝗫 is a global 🌍premium men fashion brand that redefines urban fashion with bold innovation and a distinctive vision. Designed for those who dare to stand out, we blend cutting-edge design, premium quality, and a flawless fit to create pieces that embody self-expression and individuality. Our collections inject fresh energy into men fashion, resonating across 𝗨𝗦𝗔 𝗮𝗻𝗱 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲 ‎‎(𝗗𝗲𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸, 𝗣𝗼𝗹𝗮𝗻𝗱, 𝗖𝘇𝗲𝗰𝗵 𝗥𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰, 𝗜𝘁𝗮𝗹𝘆, 𝗦𝗽𝗮𝗶𝗻, 𝗦𝘄𝗲𝗱𝗲𝗻, 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮).‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ Beyond fashion, 𝗛𝗘𝗗𝗥𝗜𝗫 is driven by a commitment to sustainability — we are a zero-waste company🌱, ensuring every garment is crafted with purpose and responsibility. Whether you're pushing boundaries in everyday life, HEDRIX delivers effortless style, superior comfort, and an attitude that sets you apart 😎.‎

3,6

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

On vastannut 2 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Jestem zbulwersowana postawa firmy

Jestem zbulwersowana postawa firmy , zamówienie złożone 15.12.2025 a w nim koszulka i bluza na prezent pod choinkę , w InPost przesyłka utworzona w dniu 15.12.2025 roku a zamówienia brak , na e-maile trzy, brak odpowiedzi, na nr tel nie da rady się dodzwonić same automatyczne odpowiedzi, że ktoś się skontaktuje. zamówienie nie zostało wysłane przez co nie mam prezentu i byłam zmuszona zakupić kolejny i wydać dodatkowe pieniądze. Skandal by tak olać klienta, wziąć pieniądze i nie nadać zamówienia przez 10 dni! NIE POLECAM !!!!

24. joulukuuta 2025

Brak kontaktu z firmą

Brak kontaktu z firmą, brak numeru telefonu, a na maile odpowiada sztuczna inteligencja. Zamawiałam koszulki 5.12, a dopiero 23.12 doszły. Nie zamówiłabym kolejny raz, radzę się zastanowić nad zakupem.

23. joulukuuta 2025

Ingen levering, ringe svar fra kundeservice

Bestilte den 11/12-25, levering var 2-4 dage. Hørte intet. Rykkede via chatbot den 18/12-25, som meddelte at jeg ville få svar indenfor 24 timer. Intet svar, ringede til Kundeservice den 19/12-25, som lovede at se på det og give mig svar. Ringede igen den 19/12-25 6 timer senere, som igen lovede mig et svar. Pengene var nu trukket på min konto, men ingen varer sendt, det må I ikke... Fortsat intet svar. Ringede mandag den 22/12, ung mand lovede at ringe tilbage. Ingen ringede tilbage... Fik mail 22/12 kl. 12.57 om, at nu var ordreren pakket og ventede på GLS. Intet skete mere den dag. Ringede 23/12-25, ung mand lovede at undersøge og vende tilbage, fortsat intet svar fra Hedrix. Kan dog se, at varen i dag er på vej, men hvad hjælper det, når det er julegaver til i morgen....
SÅ skuffet over manglede orientering fra jer. Virkelig dårligt, at man skal ringe og rykke for svar så mange gange, om ens pakke når frem og man ikke engang kan få et svar fra et menneske der ved noget.
SÅ elendigt, at I ikke engang har jeres egen kundeservice, at I bruger et andet firma, der på INGEN MÅDE kan hjælpe med andet end at give beskeden videre til jer.
Total dårlig service.

Meget underlig forretningsmetode.

Meget underlig forretningsmetode.
Bestiller den 10 dec nogle t-shirts til julegave. Får ordrebekræftelse med det samme og så sker der ikke mere. Den 17 dec skriver jeg en mail for vil høre om det når at komme inden jul. Igen ikke en lyd. Bliver mistænksom og tjekker virksomheden under cvr. Dem er gået konkurs og dermed ophørt juni 2025. Hvorfor eksistere hjemmesiden så!! Kan se deres black friday opslag stadigvæk er på siden. Den 22 dec får jeg mail om at de beklager forsinkelsen pga juletravlhed og de vil afsende hurtigst mulig. Jeg vælger da at annullere ordren via mail da det jo ikke kan nå frem. Den svarer vedkommende på med det samme.
Synes det er noget mecet mystisk noget.

Snyd

Bestilte 2 hættetrøjer og 1 tshirt d. 8 december fået en ordrebekræftelse og de har trykket pengene, men ikke sendt nogen vare, fik en mail om forsinkelsen og jeg ville modtage mine vare i løbet af uge 50 eller start uge 51, da de ikke var sendt torsdag uge 50, skrev jeg mail til dem om annullere min ordre og sende mine penge retur som de ikke er vendt tilbage med.

8. joulukuuta 2025

Meget lang leveringstid bestilt den…

Meget lang leveringstid bestilt den 9/12 og der er ikke sket andet end de har trukket pengene på min konto. Peter svare på mail men med stadart svar kunne få pengene tilbage men det er heller ikke sket endnu. Så der skal købes en anden julegave

9. joulukuuta 2025

Hvad med en update

Hvad med en update?

Jeg bestilte d 15 december. Og har intet hørt siden. Har fået en bekræftelse på køb af ordren samt der står de leverer mellem 3-5 hverdage. Men jeg har intet fået om at den skulle være sendt og der svares ikke på henvendelser.. jeg skal jo bruge den som en julegave…. Hvor langt er pakken??

15. joulukuuta 2025

Jeg har bestilt en hoodie d.14/12-2025…

Jeg har bestilt en hoodie d.14/12-2025 jeg har intet hørt, andet end at de har modtaget ordren. Jeg har ringet og skrevet mail's. Det er sku noget underligt noget, tror i det tøj skal bruges til sommer gaver eller hvad ? Altså hvad fanen

20. joulukuuta 2025

Bestil dine produkter fra Hedrix i…

Bestil dine produkter fra Hedrix i meget god tid, hvis de skal bruges som gaver.
Lagde en ordre d. 8. dec. Efter 8-9 dage var det intet sket. Ringer til dansk kundeservice. Flink receptioninst. Hun rykker for ordren.
Et par dage senere få jeg en mail om med undskyldning om forsinkelse grundet juletravlhed.
D. 20. dec. Modtager jeg track/trace besked. Ordren er nu indleveret til fly fra grækenland! Så nu ser vi om de når at komme frem inden jul...
Obs Vi har før bestilt fra Hedrix uden problemer. Den danske kundeservice var fin.

20. joulukuuta 2025

Meget lang leveringstid

Tror desværre at jeg må ud og købe nye julegaver her på falderebet.
For jeg tvivler meget på at det jeg har bestilt kommer frem til tiden 🤷‍♀️
Og det er ellers bestilt i god tid 🙄
Der bliver nok ikke et sted jeg handler igen...

19. joulukuuta 2025

Tragiczna firma

Tragiczna firma, zamówienie złożone ponad 2 tygodnie temu a nadal nie wysłane. Raz łaskawie odpisali na maila podali date wysyłki i niedotrzymali słowa. Teraz zero kontaktu, ani przez mail ani przez czat ze strony. Omijajcie to złodziejska firma!

18. joulukuuta 2025

Zamówienie zostało złożone 1.12.2025…

Zamówienie zostało złożone 1.12.2025 Aktualnie jest 18.12.205, zamówienie do tej pory do mnie nie dotarło. Napisałam raz maila w tej sprawie, miało zostać nadane w przeciągu 2 dni roboczych, ponad tydzień później a zamówienie nadal nie zostało przekazane firmie kurierskiej. Wysłałam ponownie kilka maili, na żaden nie dostałam odpowiedzi. Miał być to prezent świąteczny, na który wydałam nie małe pieniądze i teraz muszę kupować kolejny, ponieważ nadal nie wiem, czy zamówienie w ogóle do mnie dotrze. Tragiczna obsługa klienta i kontakt. Jest to oszustwo i na pewno podejmę kroki, aby odzyskać wydane pieniądze.

1. joulukuuta 2025

Bestilte en vare d 6 december

Bestilte en vare d 6 december. Det eneste jeg har fået på det er, at ordren er godkendt. Pengene er trukket på min MobilePay.
Jeg har forsøgt at ringe til dem 2 gange, hvor de får telefonnummer og navn og lover at vende tilbage…. Det sker bare ikke….
Virkelig træls når det er til julegave…. Ikke et sted jeg handler igen!

17. joulukuuta 2025

Manglende levering

Bestilte den 3.december 2025 en Hoodie til en julegave. Fik en mail om at ordren var modtaget, og siden har jeg absolut INTET hørt! Har forsøgt at skrive mails uden held.
Nu her en uge senere, er der stadig total tavshed, og jeg står højst sandsynligt at skulle finde en anden julegave nu!
Synes det er virkelig dårlig stil, og jeg er virkelig utilfreds!!

3. joulukuuta 2025