Heavenly Homes Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg var utrolig heldig at få de sidste 2 havelygter på spyd. De blev leveret utroligt hurtigt, og er langt over mine forventninger. Specielt var også den søde tone i mailsene. Desværre kan man ikk... Näytä lisää

Har købt en foderskål med krone og en anden skål ved Hevenly Homes. Begge dele levede op til forventningen. Og begge dele var så fint og forsvarligt pakket ind . Tak for det . Vh inge fra Fyn

Hurtig og smidig ekspedition + en god pris.

Alt forløb som det skulle og varerne kom hele og fint frem, god og solid indpakning.

1. Sisustusliike
  2. Kodintarvikeliike
  3. Tekokukat ja tekokasvit

🌸🌸 De skønneste ting til dit hjem 🌸🌸 Heavenly Homes er en spritny internetbutik (2021)🌟. Vi forhandler smukke og lækre sager fra kendte mærkevarehuse som bl.a. 👉 Chic Antique, La Vida, Lauvring og Esschert Design. Lejlighedsvist kan du også finde nøje udvalgte loppefund eller håndlavede ting på shoppen. 🚗🚗 Vi tilbyder levering på 1-3 hverdage. Gratis forsendelse ved køb over 399 kr. Fragt fra 39 kr.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Fantastisk god service

24. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Heavenly Homes

Hej Camilla :-) Tak for anmeldelsen – det var superfedt, at det lykkedes at finde de helt rigtige stager til dig, og jeg håber, du er glad og tilfreds med dem 🌸 Mvh HH/Henriette

Hurtig levering

Hurtig levering, meget hjælpsom og skønne varer!
Jeg handler helt sikkert igen.

18. toukokuuta 2022

Kære Katrine!
Mange tak for din fine anmeldelse :-) 🌸 🌸 🌸

Rigtig flotte ting

Rigtig flotte ting, til en god pris. Jeg kunne hente allerede samme dag som jeg bestilte.

12. huhtikuuta 2022

Ih, mange tak, Jeanette – vi bliver så glade, når vores kunder er tilfredse 🌸

Lækre ting

Lækre ting, rimelig pris, god service

9. huhtikuuta 2022

Iih, det er vi glade for, at du synes :-) Tak 🌸

Har handlet her et par gange nu🥰…

Har handlet her et par gange nu🥰 superfed shop og kundeservice er mega flink🤩👏 Handler her 100% igen

19. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Heavenly Homes

Tak for din anmeldelse, Sophia :-) Det betyder meget for os, at du har været glad for at handle med os // Heavenly Homes

Lynhurtig levering og behandling af min…

Lynhurtig levering og behandling af min ordre. Bedre end forventet, jeg kan klart anbefale den!!

19. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Heavenly Homes

Mange tak for anmeldelsen :-) Dejligt, at din pakke kom hurtigt frem. Vi bestræber os på at sende varer af sted samme dag – så skønt, at det kan mærkes // Heavenly Homes