Heatingworld Arvostelua

2 340
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Topservice van Heating World! Eén buis was beschadigd tijdens het transport. Na mijn melding kreeg ik binnen het uur reactie en werd er meteen een nieuwe buis opgestuurd, extra goed verpakt. Snelle, c... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Er liep (langs mijn kant) iets mis met de betaling, maar ik kreeg meteen een persoonlijke mail van Wesley. Ze zorgden niet alleen voor een snelle oplossing, maar pasten ook mijn bestelling aan waard... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen bij mijn specifieke vraag waardoor standaard adapters niet passen. Mijn twijfel hierover weggenomen. De andere materialen kwamen apart van elkaar gezien de aard en vorm van product. Is... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Erg tevreden met de snelheid en de producten. Enige puntje was dat de aluminium dakdoorvoer plaat om ruimte in de doos te besparen helemaal in elkaar gevouwen is. Dit was nogal een klusje om weer moo... Näytä lisää

1. Rakennustarvikeliike
  2. Nuohouspalvelut
  3. Takkamyymälä
  4. Kattotarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Heatingworld is dé specialist op het gebied van rookgasafvoer, houtkachels en pelletkachels. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing in huis te hebben, die zowel comfortabel als duurzaam is. Daarom richten wij ons volledig op de levering en installatie van de beste rookgasafvoersystemen en haarden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of je nu kiest voor een sfeervolle houtkachel of een energiezuinige pelletkachel, bij Heatingworld bieden we producten die niet alleen zorgen voor warmte, maar ook voor een gezellige sfeer in je huis. Bij ons draait alles om het leveren van persoonlijke service. We denken graag met je mee om de juiste oplossing te vinden voor jouw specifieke situatie. Van de juiste rookgasafvoer tot de perfecte kachel die past bij jouw woning en wensen, bij Heatingworld ben je verzekerd van de beste producten en een zorgeloze ervaring.

Erinomainen

(2 340)

369 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Superfijne ervaring

Ik heb alles voor mijn rookafvoer bij HeatingWorld besteld en dit ging erg makkelijk. Ze hebben een duidelijke site, met veel informatie. Ook als je ze belt nemen ze de tijd voor je. Wat een topbedrijf met een topwebsite!

14. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Heatingworld

En u bedankt voor deze top review, hier worden wij blij van dat u zo tevreden bent met ons.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie eerst via mail en later…

Snelle reactie eerst via mail en later telefonisch. Zoekende naar rookkannaal, goed advies gekregen en alles wat ik nodig had per mail gekregen zodat ik alles in 1x kon bestellen wat nodig was. Goed verpakt thuis gekregen. Als ik weer iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

7. tammikuuta 2026

Beste Gerrit,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide positieve review, als wij u de volgende keer weer ergens mee mogen helpen zitten wij voor u klaar.

Saanut 4/5 tähteä

Lange levering en nog geen retour…

Klantvriendelijkheid top

7. tammikuuta 2026

Beste heer Hindriks,

Hartelijk dank voor het prettige telefoongesprek waarbij we elkaar opheldering hebben kunnen geven. Alvast bedankt voor het herzien van de review en als er iets is dan weet u dat wij altijd voor u klaar zitten.

Saanut 5/5 tähteä

mijn eerste ervaring met Heatingworld…

mijn eerste ervaring met Heatingworld is zoals het hoort te zijn.
duidelijk makkelijk en alles snel in huis

Beste heer Smits,

Fijn om te zien dat u tevreden bent met ons, hartelijk dank voor de review.

Precies wat ik verwachtte

Precies wat ik verwachtte. Materiaal, snelheid, verpakking… prima

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Heatingworld

Super, fijn dat alles naar wens is. Hartelijk bedankt voor uw review.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en helpen / denkem goed…

Goede service en helpen / denken goed mee om een oplossing te vinden.
Snelle levering ook op zaterdag.

Beste heer de Putter,

Uiteraard, onze klantenservice zal altijd mee denken in een passende oplossing voor uw situatie.

Bedankt voor de mooie review.

prima en goede zaak

ik heb een goed gesprek gehad met een gemotiveerde medewerker en precies gekregen wat ik besteld heb en ik kan terug sturen wat ik te veel heb besteld
mooier kan je het niet hebben

5. tammikuuta 2026

Beste heer Janssen,

Goed om te zien dat u zo tevreden bent met ons, de complimenten gaan wij doorgeven aan de collega's van de klantenservice.

Hartelijk dank voor uw review.

Supersnelle levering

Ondanks sneeuw ijs en barre weersomstandigheden toch supersnel geleverd . Wij kunnen nu heerlijk ons potkacheltje stoken.

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Heatingworld

Hartelijk dank voor uw positieve review, een beetje gelukt moet er wel bij hebben gezeten hoor gezien de weersomstandigheden.

Mooi

Mooie dakdoorvoer

15. joulukuuta 2025

Beste heer Arts,

Goede retour service

Helaas zelf verkeerd besteld, terug gestuurd en geld keurig retour gekregen

3. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Heatingworld

Kan altijd gebeuren, wel super bedankt voor uw positieve review.

ik ben enorm tevreden

ik ben enorm tevreden met de uitstekende service van heatingworld. het eerste paketje is helaas niet toegekomen, maar ze hebben er onmiddelijk werk van gemaakt om dit op te sporen. wegens het niet vinden van het pakket hebben ze binnen 1 week een nieuw pakket opgestuurd zonder bijkomende kosten. Dit is werkelijk een geweldige service. ze zijn echt begaan met hun klanten. ze zijn ten alle tijden heel vriendelijk. Een echte aanrader!

23. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Tom,

Een mooiere review kunnen wij ons niet wensen.
Heel hartelijk bedankt hiervoor en mochten wij ooit nog wat voor u kunnen betekenen dan zitten wij weer klaar voor u.

Saanut 3/5 tähteä

na een paar problemen ,alles netjes opgelost.

na dat er het een en anderd mis ging is uiteindelijk alles na tevredenheid opgelost.

Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Heatingworld

Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent en geven graag een nadere toelichting. De bestelling is op vrijdag 02-01-26 later in de middag geplaatst. Hierdoor kon de verwerking en verzending pas op maandag 05-01-26 plaatsvinden. De levering volgde op de eerstvolgende werkdag. In totaal heeft u de bestelling dus binnen drie werkdagen ontvangen; iets langer dan gebruikelijk vanwege het tussenliggende weekend.

Wat betreft de klep: deze is bewust kleiner dan de diameter van de buis. Dit is een veiligheidsmaatregel om verstikkingsgevaar te voorkomen, aangezien het volledig afsluiten van een buis met een klepsleutel wettelijk niet is toegestaan.

Tot slot is het retourproces zowel via de QR-code als uitgebreid op onze website terug te vinden. De QR-code is bedoeld als extra service om u snel naar de juiste informatie te leiden.

Team Heatingworld

Saanut 5/5 tähteä

Welke pijp? Vrouwelijk of mannelijk?

Duidelijke uitleg voor een leek zoals ik. Snel gehandeld. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Weer een vaste klant erbij 😉

30. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Heatingworld

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin