Heatfan Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Recent de Heatfan 5 geplaatst in de keuken van ons appartement. Het plaatsen was eenvoudig i.c.m. met de bijgevoegde handleiding. De lengte van de 230 Vac voedingskabel had in ons geval langer gemogen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De molentjes doen waar ze voor bedoeld zijn , nl. snel warmte leveren. Eerste installatie in slaapkamer om geluid te beoordelen. Deze test is goed verlopen. Daarna de 2x 5 in woonkamer geïnstalleer... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Goede website, info en snelle levering . De beloofde 30 % besparing lijkt me erg veel, maar de kamer warmt veel sneller op en de warmte lijkt beter verspreid te worden in de kamer. Ik heb de cv ke... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Er was een probleem met het koppelen van een pas nieuw gekochte extra ventilatorset met controller. Na een vlot telefoongesprek waarvan het advies was om het probleem via mail te sturen zodat de exp... Näytä lisää

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

86 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top product

Top product. Goeie handleiding, keurig verpakt.Heb nieuwe versie (heatfan 5) met wifi. De bijbehorende app is erg leuk, geeft veel informatie en instelmogelijkheden. Wifi en app hoef je niet te gebruiken maar blijkt toch wel een leuke extra.

2. joulukuuta 2025

da ich kein niederländisch kann, DAS GERÄT ist TOP

da ich kein niederländisch kann - mit einfachen Worten
Die Verbindung war etwas kompliziert aber das Gerät bringt zu 100% den gewünschten Erfolg und ist nicht hörbar. Habe es leider auf den Boden legen müssen das die Heizkörper älter sind, aber es funktioniert super !! Kann es nur weiterempfehlen !!!

8. joulukuuta 2025

Super stille fans

Super stille fans, op deze manier heb ik mijn radiatoren LageTemperatuur gemaakt omdat ik ben overgegaan naar een warmtepomp. Het verschil is zeker merkbaar.

2. joulukuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Goed product

Goed product, makkelijk te plaatsen met de goede instructie-folders, wifi-controller werkt echter niet. App bevestigt zonder feitelijk de verandering door te voeren. Ook onhandig dat op deze controller niet te zien valt dat de ventilatoren aan zijn. De standaard controller bevalt goed.

30. marraskuuta 2025

Werkt zoals beloofd

Monteert zeer gemakkelijk zonder gereedschap, maakt geen tot zeer weinig lawaai afhankelijk van de gekozen stand, de ruimtes warmen beduidend sneller op in vergelijking met zonder de ventilatoren.

1. joulukuuta 2025

Prima stil product

Prima product met name de stille werking is frappant.
Ook de WiFi module werkt uitstekend
Daarbij waardeer ik het erg dat jullie eeen sociaal hart hebben.

20. marraskuuta 2025

Uitstekende service

Uitstekende service, paar keer gebeld voor advies. Bestellingen volgende dag geleverd! De wifi versie is perfect heb 2 radiatoren achter een radiatorombouw, dus heel handig dat je alles via de app kan instellen. Kamers ook sneller warm door de ventilatoren.

17. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Had een vraag gesteld of je met de wifi…

Had een vraag gesteld of je met de wifi controller lagere temperaturen kon instellen.Ik wilde de Heatfan gebruiken voor de warme lucht in de woonkamer naar de keuken te blazen via de deuropening. In de woonkamer staat een pelletkachel die best veel warmte afgeeft. Kan je vertellen dat het prima werkt en de keuken nu ook een heerlijke temperatuur heeft,

16. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin