Het was een goede stevige massage maar ook zeker ontspannend! Een aanrader!
Een super goeie ervaring gehad. Hele fijne rustgevende muziek, goeie massages ze weet precies op welke plekken ze moet masseren. Ze weet waar ze overpraat en geeft je altijd een prettig gevoel en erv... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Een super goeie ervaring gehad
Een super goeie ervaring gehad. Hele fijne rustgevende muziek, goeie massages ze weet precies op welke plekken ze moet masseren. Ze weet waar ze overpraat en geeft je altijd een prettig gevoel en ervaring.
Een aanrader voor iedereen!! ☺️
Een echt aanrader!
Iedere keer voelt het als een warm bad. Goed en stevige massage. Als herboren ga je de deur uit. Lovely is een heel warm en lief persoon. Bij haar ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen. ECHT EEN AANRADER!
Weer een hele fijne ontspanning massage…
Weer een hele fijne ontspanning massage gehad !!
Ik merkte gelijk na de behandeling een…
Ik merkte gelijk na de behandeling een enorme verbetering
Stevige ontspanningsmassage
Een stevige ontspanningsmassage vanwege klachten onderrug en spanning bovenrug gehad. Lovely kan letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plekken leggen en zorgt ervoor dat de klachten minder worden/verdwijnen. Als ik de volgende keer weer in de buurt ben ga ik zeer zeker weer bij haar langs voor een massage. Een echte aanrader!
Ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage door Lovely was erg nodig en heel fijn. Lovely neemt de tijd, is gezellig op de juiste momenten en weet heel goed wat ze doet.
Super goede masseuse!
Ik kom al enkele jaren bij Lovely voor massages. Ze masseert ontzettend goed en heeft de kracht om je goed los te masseren. Daarnaast masseert ze ook ontspannend. Hierdoor merk ik iedere keer weer dat de spanning uit mijn lijf is! Daarnaast is Lovely een hartstikke lieve meid!
Lovely masseert geweldig
Lovely masseert geweldig. IK kijk elke keer weer uit naar een volgend bezoek. Als je aangeeft of je ergens last van hebt wordt daar extra aandacht aan gegeven tijdens het masseren. Je krijgt hier een goede prijs- kwaliteitsverhouding!
Hele fijne massage gehad bij Lovely
Hele fijne massage gehad bij Lovely. Door spanningsklachten veel last van vastzittende spieren. Vooral de spieren in mijn nek en schouders zijn nu helemaal los. Een aanrader..
Top massagesalon
Een hele tijd rondgelopen met hoofdpijn door vastzittende spieren in mijn nek en schouders. Nu ik regelmatig bij Lovely kom voor een massage heb ik er nooit meer last van gehad, ze weet precies wat ze doet. Echt een aanrader, ik zou het iedereen aanbevelen! :)
Goede /stevige massage
Goede /stevige massage. Kom al zo'n 2 jaar
tot volle tevredenheid bij Lovely . Na een behandeling kan ik er weer tegenaan. Top.
Lovely maakt alles goed los
Lovely maakt alles goed los. Regelmatig een massage bij Lovely doet wonderen.
Heerlijke massages gehad
Heerlijke massages gehad! Zowel ontspanningsmassages als sportmassages. Beide waren fijn en helpend! Ze neemt een en al rust met zich mee waardoor je met een zen gevoel de deur uitloopt. Ik zou het iedereen aanbevelen!
De beste massages ooit!
Lovely is een professionele vakvrouw die met aandacht en toewijding haar vak uitoefent. Elke massage is genieten en zorgt er voor dat ik heel ontspannen naar huis ga. Ze straalt rust en kalmte uit en is heel ervaren. Ik ken geen betere masseuse dan Lovely.
Op en top professionele massage
Ik ben al door veel professionele masseurs gemasseerd, maar Lovely is de beste. Professioneel en ze maakt je spieren echt goed los.
Beste massages zeker hier te krijgen
Beste massages zeker hier te krijgen. Geregeld zo eens in de 2 weken door Lovely alles los laten maken. Soms wist je niet eens waar spieren vastzaten tot dat ze los gemaakt worden. Zeker aan te bevelen.
Relaxed en sportief in een
Prettige manier van werken. Houdt rekening met belastbaarheid en eventuele blessures.
Genieten !
Al jaren ontvang ik de heerlijke massages van Massagesalon “ De Ontspanning” door Lovely.
Ze voelt precies wat je nodig hebt.
Genieten genieten genieten
Heerlijk om iedere 2 weken een massage te nemen. Alles blijft soepel en je krijgt het gevoel dat je bloed soepel stoomt. Soms een heerlijke ontspannen massage en soms een stevige massage. Ik geef dat van te voren aan en Lovely past de massage aan aan mijn wensen.
Fantastisch
Ondertussen al een aantal fijne massages gehad, erg prettig in de omgang en straalt een en al rust uit wat er voor zorgt dat je nog meer kan genieten!