HausholmlivingArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Bestilte den fineste taske til min datter i fødselsdagsgave - den lever i øvrigt fuldt ud op til beskrivelsen, og den betjening jeg fik var fantastisk! Den nåede nemlig kun frem i tide fordi Line fra... Näytä lisää

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Näytä lisää

Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Näytä lisää

Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Näytä lisää

1. Sisustusliike

hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fin filosofi

Fin filosofi, hurtig og sikker levering med lidt ekstra forkælelse

29. joulukuuta 2024

Kære Helle

Mange mange tak for din super fine bedømmelse - den er meget værdsat kan du tro🫶🏼

//hausholmliving

Vores svigerdatter ønskede keramik fra…

Vores svigerdatter ønskede keramik fra dit firma.
Derved lærte vi Hausholmliving at kende.

8. joulukuuta 2024

Kære Bodil

Mange tak for din fine bedømmelse og forklaring, dejligt med gaveønsker herfra 🫶🏼👏🏼

Som altid var det en fornøjelse😍

Som altid var det en fornøjelse😍
Jeg fik endda en fin gave med i min ordre!

9. joulukuuta 2024

Kære Mathilde

Mange mange tak for din fine bedømmelse - og jeps ordre nr. 3 fra dig skulle selvfølgelig belønnes med en gave 🎁🎉 TAK for støtten🫶🏼

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. En personlig hilsen

2. joulukuuta 2024

Kære Annette

Tusinde tak for din bestilling og flotte flotte bedømmelse, det er enormt værdsat - TAK🫶🏼♥️

Altid god service😍

3. joulukuuta 2024

Kære Inge

TAK for endnu en fin bestilling og en flot bedømmelse - det er enormt værdsat🫶🏼✨

//hausholmliving

Nem bestilling og hurtig levering

29. marraskuuta 2024

Kære Jill

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en bedømmelse🙏🏻🫶🏼 Jeg er virkelig glad for at høre at du havde en god oplevelse ✨🤗

Rigtig god jul til dig🎁

Kundeservice helt i top

Virkelig fine varer og super kundeservice

25. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hausholmliving

Kære Tanja - mange mange tak for din fine bestilling og din søde bedømmelse, det er meget værdsat kan du tro✨🫶🏼♥️

God jul ✨
//hauhsolmliving

Line er super sød

Line er super sød, og pakkede min bestilling virkelig flot ind! Mega god service 😍

27. marraskuuta 2024

Kære Sarah

Tusinde mange tak for fin bestilling og din flotte bedømmelse - det er meget værdsat kan du tro😍🫶🏼🙏🏻✨

Hurtig fin levering

Hurtig fin levering. Super betjening da jeg ringede ang en vare.

Kære Dorte

Tak for snakken over telefon✨🙏🏻 Glad for at jeg kunne hjælpe - håber at gaven bringer glæde 🎁🎁 Tak fordi du tog dig til at bedømme✨🙏🏻

Hurtig levering

Hurtig levering. Super fine skåle

19. marraskuuta 2024

Kære Dorthe

Tusinde tak for din fine bedømmelse🙏🏻✨ Glad for at høre at både skåle og leveringstid var som det skulle være🥳😍🤗

Rigtig god jul til dig ✨

Købte en pyjamas .

Købte en pyjamas .. men den var ikke lige noget for mig. Det var alligevel en god oplevelse

Vastaus yritykseltä Hausholmliving

Kære Marianne, tak for din super fine bedømmelse, håber at jeg må hjælpe dig en anden god gang✨

//hausholmliving

Sødeste hilsen fra hausholmliving ved…

Sødeste hilsen fra hausholmliving ved seneste leverence - altid god service og fine varer🌟

11. marraskuuta 2024

Kære Bodil

Mange mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en bedømmelse og hvor er jeg bare glad for at høre at du er tilfreds 💫😍

Rigtig god aften til dig♥️

//hausholmliving

Øje for detalje på bedste måde

Det er altid en god oplevelse at handle hos Hausholmliving. Der er virkelig øje for detalje, især i forhold til udvalget på siden, men også mht. kommunikationen på mails, service osv. Alt i alt 10 stjerner hvis det var muligt :)

Vastaus yritykseltä Hausholmliving

Kære Louise - tusinde tusinde tak for din enormt fine bedømmelse, den gjorde da lige dagen endnu bedre ♥️💫

TAK!

//hausholmliving

Line har de fineste vare og min ordre…

Line har de fineste vare og min ordre klar til afhentning 12 timer efter jeg havde aflagt den.
De bedste anbefalinger her fra.

22. lokakuuta 2024

Kære Sanne

Tusinde tusinde tak for din super fine bedømmelse - dejligt at du er tilfreds♥️

//hausholmliving

Min nye taske er præcis så fin som jeg…

Min nye taske er præcis så fin som jeg håbede
Syntes det tog lidt lang tid med levering, men pyt, havde jo ikke travlt. Handler gerne her igen. Mange flotte varer på hjemmesiden 👏

21. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hausholmliving

Kære Lone - mange tusinde tak for din super fine bedømmelse - på trods af en lidt længere leveringstid. Kan godt se at vi er ramt ind i en weekend, og leveringstiden derfor har været lidt længere - men TAK fordi din bedømmelse ikke bar præg af det🫶🏼♥️

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice.
Min ordre var gået i stykker under fragten til Pakkeshop. Jeg kontaktede Hausholmliving, der med det samme sendte en ny og denne gang direkte til modtageren og nu også indpakket, da det var en fødselsdagsgave. Efter et par dage fulgte Line op på om skålen var nået frem i hel stand. Flot flot service og omsorg for kunderne. Kan kun varmt anbefale Hausholmliving.

12. lokakuuta 2024

Kære Malene

Tak tak tak - for din enormt fine bedømmelse, hvor er jeg bare glad for at høre af du er tilfreds, det er altafgørende💫⭐️.

TAK fordi du tog dig tid til at skrive en bedømmelse♥️

Fin oplevelse

Selv om lidt gik galt ved levering, så endte det hele godt. Fine varer og hurtig levering.

27. syyskuuta 2024

Kære Charlotte

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en bedømmelse, SÅ glad for at at høre at du er tilfreds, til trods for at der skete en fejl - det betyder alt at du er tilfreds og har lyst til at handle her igen✨🙏🏻

Fin levering

Fin levering

3. lokakuuta 2024

Kære Irene

Tusinde tak for din super fine bedømmelse - den er meget værdsat. TAK🫶🏼

God og sød service.

God og sød service.

27. syyskuuta 2024

Kære Nikoline

Mange mange tak, fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse, dejligt at høre at du er tilfreds med servicen - det betyder meget🫶🏼✨