Haus & Luft Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Elektroniikkaliike
  2. Ilmastointilaitteita myyvä kauppa
  3. Ilmansuodattimien toimittaja

Haus & Luft er en tysk merkevare med én tydelig ambisjon: å gi deg det aller beste innen luftbehandling. Vi vet at veien til ekte velvære ikke bare handler om kosthold, vann, mosjon og søvn – det starter med noe enda mer grunnleggende. Luften du puster inn. Hver dag. Hele livet. Inneklimaet påvirker alt – energien din, søvnen din, konsentrasjonen din, og følgelig: livskvaliteten din. Likevel er det få som snakker om det. Det gjør vi. Der andre velger det nest beste, går vi hele veien. Våre produkter er utviklet av dyktige ingeniører og mennesker som virkelig bryr seg – om deg, hjemmet ditt og helsen din. Vi kombinerer tysk presisjon med ekte omtanke, og leverer stilrene løsninger med pålitelig teknologi som gir deg full kontroll over inneklimaet. Enten du trenger luftrensere, aircondition, luftfuktere eller luftavfuktere, så finner du alltid det du trenger hos Haus & Luft. Det er ikke bare luksus. Det er en investering i hverdagen og din helse. Du fortjener det beste. Og vi leverer det – med tysk presisjon og ekte omtanke.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Jeg hadde en utrolig positiv opplevelse…

Jeg hadde en utrolig positiv opplevelse med Marthe fra
Kundestøtte. Jeg opplevde dessverre et problem med produktet mitt, men måten House & Luft håndterte dette på var helt eksepsjonell. Ingen diskusjoner eller kompliserte skjemaer – de ordnet opp raskt, og jeg fikk et nytt produkt i løpet av kort tid. Det er i slike situasjoner man ser hvem som er seriøse aktører.

23. huhtikuuta 2026

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Kjøpte en v11 luftrenser herfra som jeg har vært så fornøyd med, ordentlig god kvalitet.

9. huhtikuuta 2026

Bruker egentlig aldri ta meg tid til…

Bruker egentlig aldri ta meg tid til anmeldelser, men denne gangen er jeg virkelig imponert. Ikke bare kom varen på en dag, men da jeg fikk den, oppdaget jeg at jeg hadde bestilt feil, jeg hadde desverre åpnet alle filter osv.
Da jeg ringte og forklarte situasjonen, var det ingen problem, de sendte rette produktet allerede dagen etterpå også før jeg hadde returnert feil produkt. Alt gikk bare så smurt, bare hyggelige ansatte.
5*, super imponert.

16. syyskuuta 2025

Har vært kjempefornøyd med…

Har vært kjempefornøyd med luftavfukteren, men så sluttet den plutselig å fungere, og ble bare en vifte i rommet. Men når jeg kontaktet kundeservice og fortalte om problemet, så løste alt seg så fort at jeg satt med en ny luftavfukter to dager etter! Og den nye fungerer jo helt perfekt! Så kundeservice er utrolig bra her👌🏼

27. elokuuta 2025

Beste investeringa med tanke på luftkvalitet.…

Kjøpte luftavfukter fra Haus og Luft til kr3899,- på grunn av høy luftfuktighet i kjeller på 88%. Etter 10 dager var luftfuktigheten kommet på 56%. Arealet som vart avfukta var på litt under 60kvm. Kjellerlukta forsvant sammen med alt vannet som vart dratt ut av lufta. Satte den på Smart-modus. Enkel i bruk med lett forståelig bruksanvisning. Koblet på vannslangen og lot vannet renne ut i sluk på vaskerommet. Superfornøyd med produktet og den nye luftkvaliteten i kjelleren.

2. elokuuta 2025

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Tar ikke tlf når enn ringer og har bare svart på 1 spørsmål på mail. Savner og få betalt men klarna hadde en eller annen feil og det skulle rettes samme dag. Skriver flere mailer men får enda ikke svar.

9. heinäkuuta 2025

Gode produkter og meget god service

Kjøpte en V20 avfukter i 2023. Etter omtrent 2 år med daglig bruk og en hittil feilfri opplevelse sluttet produktet plutselig å fungere.
Jeg kontaktet kundeservice og de sendte ny avfukter samme dag. Helt ypperlig service. 10/10!

For øvrig også veldig fornøyd med selve produktet. Selv om det ikke hadde gått på garantien hadde jeg kjøpt tilsvarende igjen.

7. heinäkuuta 2025

Effektive apparater, god service og rask bestilling.

Kjøpte først en luftavfukter til kjelleren.
Fantastisk effektiv, den har jobbet i månedsvis. Raskt svar på epost da det var noe jeg trengte hjelp til.
Bestilling gikk også raskt.
Da vi så trengte en luftfukter et annet sted i huset, falt valget igjen på dette firmaet. Samme gode opplevelsen, Rask bestilling og effektivt apparat.
Anbefaler Haus & Luft, vi er kjempefornøyde.

3. kesäkuuta 2024

God kundeservice

Har ikke prøvd produktene deres da jeg fikk en annen luftrenser i gave dagen etter jeg trykte bestill.
Da jeg skulle sende varen i retur gjorde jeg en feil - denne kostnaden valgte Haus & Luft likevel å betale for

28. huhtikuuta 2025