Jeg tog kørekort hos Hauges Køreskole og havde en rigtig god oplevelse. Jeg blev ført trygt gennem forløbet. Undervisningen var rigtig god og overskuelig. Jans far-jokes undervejs, gjorde timerne l... Näytä lisää
Kæmpe anbefaling herfra! Bedste kørelærer, man kunne ønske sig. Altid god stemning og samtidigt super godt undervisning. Kan kun anbefales!
Skøn køreskole. Hvis du ønsker et godt forløb, med en kørelærer der er super til at lære fra sig, så skal du vælge Hauges køreskole. Teoritimerne er spændende, og køretimerne er både fyldt med humor,... Näytä lisää
Kæmpe fornøjelse Mega god undervisning i mellem virtuel på drive 4 you og gennemgang på tavlen, Jan er meget god til at forklare yderligere når man er i tvivl. Alle køretimerne har været gode og J... Näytä lisää
Hauges Køreskole i Kolding - Hvor effektiv læring møder sjov og seriøsitet på vejen til dit kørekort.
Seest Bakke 39, 6000, Kolding, Tanska
- kontakt@hauges-koereskole.dk
- hauges-koereskole.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Jeg vil anbefale denne køreskole til en…
Jeg vil anbefale denne køreskole til en person, som vil have en helt og aldeles fantastisk oplevelse vedrørende gode kørerforhold ift. en god kørerlærer, som har dyb forståelse for den enkeltes persons behov gennem forløbet.
Kæmpe fornøjelse!!
Jeg tog kørekort hos Hauges køreskole for et par måneder siden, det har været en kæmpe fornøjelse!
Jeg vil til hver en tid uden tvivl anbefale Hauges køreskole. En gruppe venner og jeg startede sammen og kom alle gennem teori- og køreprøven i første forsøg, på grund af den gode teori og køre undervisning vi fik fra Jan.
Der er altid en dejlig stemning og plads til at have det mega sjovt med hinanden, mens man selvfølgelig også arbejder seriøst 😉
Jeg var selv lidt utryk og nervøs ved at skulle tage kørekort, men Jan var god til at gøre det hele meget mere trygt. Der er plads til at lære af sine fejl og man glæder sig til sine køretimer.
All around er det en dejligt og tryg oplevelse, at tage kørekort hos Hauges køreskole, så meld dig til!!!!
God oplevelse!
Jeg fik samlet et lille hold af mine venner på 5, og alle 5 kom igennem både teoriprøve og køreprøve i første forsøg.
Jeg tror, at dette siger meget om, hvordan Jan underviser i sin køreskole, nemlig at han underviser rigtig godt!
Han underviser både på et stort TV, med billeder og forklaringer, samt undervisning på computer, hvor eleverne sidder med det selv. Han er god til at forklarer, og spørg eleverne, så de er godt med i undervisningen.
I bilen er han også god. Her er han god til at få eleven til at slappe af, ved at snakke en masse. Det bliver mere venskabeligt end elev-lærer agtigt. Man føler sig altså hurtigt tryg i hans bil, selvom man laver fejl hele tiden.
Kæmpe anbefaling herfra!