Hardsyssel Efterskole Arvostelua 7

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

1. Koulu
  2. Oppilaitos

Hardsyssel Efterskole er en bred almen efterskole beliggende i Struer kommune. Efterskolen har seks linjefag, som er Outdoor, Musik, Kunst, Film, Sport og E-sport. Skolen har plads til 130 elever fordelt på 9. og 10. klasse.

3,3

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Anbefaler ikke denne efterskole.

Jeg kan ikke ændre på den oplevelse af uretfærdighed, vi har haft med denne efterskole – men jeg vil advare andre.

Efter vores opfattelse var skolen på forhånd informeret om de udfordringer, der var, men vi oplevede alligevel, at der i praksis manglede både forståelse og den nødvendige støtte.

Samtidig havde vi en oplevelse af, at kritik ikke blev håndteret åbent eller konstruktivt, og at det var svært at blive taget alvorligt.

Samlet set sidder vi tilbage med et indtryk af, at der er stor afstand mellem det, der kommunikeres udadtil, og det man som familie faktisk oplever.

Vi vil derfor klart opfordre andre til at undersøge skolen grundigt, før de træffer deres valg.

1. joulukuuta 2025
Hardsyssel Efterskole-logo

Vastaus yritykseltä Hardsyssel Efterskole

Kære Mette,
Jeg beklager meget din oplevelse med vores efterskole.

Vi forsøger altid at gøre os meget umage i relation med elever og forældre, og vi vil strække os langt for at vores elever trives hos os.
Jeg kan kun beklage at I ikke har haft denne oplevelse.

Nu kender jeg ikke til jeres konkrete oplevelse, men vi vil meget gerne høre nærmere fra dig, så vi bedre kan forstå og forbedre os. Du er meget velkommen til at dele mere om din oplevelse på asb@hardsyssel.dk.

På forhånd tak.

De bedste hilsner,
Anne Sofie Bak / Hardsyssel Efterskole

Et fantastisk år på Hardsyssel Efterskole

Hardsyssel Efterskole dannede rammen om et fantastisk år for vores søn. Vi håbede på fælleskab, venskaber og spændende fagligt indhold. Og Hardsyssel leverede i den grad! Engageret lærerstab med stor respekt og nysgerrig på de unge foran dem. Og altid med fokus på at skabe rammerne for de gode fællesskaber samtidigt med et fagligheden var i orden.

27. kesäkuuta 2025

Relationer, hjertevarme og engagement

Hardsyssel er virkeligt gode til at arbejde med relationer. Lærerstaben har solide baggrunde i forhold til at arbejde med alle mulige udfordringer, som de unge måtte komme med. De præsterer et efterskoleår med alle de mangfoldigheder, som livet bringer og samler de unge op, når de har brug for det. Her er hjertevarme og engagement.

27. kesäkuuta 2025

Hardsyssel er en fantastisk efterskole!

Hardsyssel er en fantastisk efterskole!
Skolen har plads til (næsten) alle, og vi nyder fællesskabet sammen. Det er jo selvfølgelig ikke alle der passer ind, men det går rigtig godt på HE. Vi giver endda navne til hinanden, vi fik en gang besøg af "kongen."

4. joulukuuta 2024

Bedømmelse fra tidligere elev

Jeg gik på Hardsyssel i starten af årgang 24/25, og følte ikke at der var den helt store hjælp, at hente hos lærerne. Jeg blev udsat for noget mobning af andre elever, og der fik jeg ikke den hjælp man burde få, når man går på efterskole. Jeg blev derfor nødsaget til at droppe ud.

30. syyskuuta 2024